• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۳۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸
خراسان رضوی » علمی فرهنگی
با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

پایان نوزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در مشهد

مراسم پایانی نوزدهمین و آغاز بیستمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا (ع) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم پایانی نوزدهمین و آغاز بیستمین دوره پایان نوزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در مشهدجشنواره بین المللی امام رضا (ع) گفت: مجموعه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) فرصت مغتنمی را برای ابراز ارادت مشتاقان به ساحت قدس رضوی فراهم کرده است و باید از این ظرفیت برای اشاعه فرهنگ رضوی استفاده شود.

محمد مهدی اسماعیلی در این مراسم که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: در آثار ارایه شده در این جشنواره شاهد عواطفی بودیم که نثار امام رضا (ع) شده و امروز شاهدیم که جامعه دینی کشور مالامال از عشق و عاطفه به این امام بزرگوار است.
وی با اشاره به اینکه برخی افراد ادعا می کنند که مردم نسبت به امور دینی کمتر علاقه نشان می‌ دهند، ادامه داد: امروزه اجرای یک سرود که استغاثه به امام زمان (عج) است اکنون آنچنان جنب و جوشی در کشور ایجاد کرده است که عاشقان و دلدادگان را به دور هم جمع می‌کنند تا آنرا با هم  زمزمه کنند و این قدرت هنر را نشان می‌ دهد.
وزیر ارشاد عنوان کرد: هنرمندان اصیل و اسلامی افتخارشان خدمت به ائمه اطهار (ع) است و هر هنرمندی افتخار می‌کند که بتواند توفیق خدمت به این امام بزرگوار را داشته باشد. در حرم شریف رضوی شاهد آثاری از عشق هنرمندان هستیم که در طول تاریخ و اعصار با گره خوردن به این امام بزرگوار، جاودانه و ماندگار شده است.
او گفت: محبت به خاندان اهل بیت علیهم السلام در همه کشور و سایر کشورهای دنیا فارغ از مذهب موج می زند.
اسماعیلی ادامه داد: بعد از هجرت پیامبر اسلام (ص) که تاریخ اسلام بر پایه آن ثبت شد، شاهد بزرگترین هجرت در موضوع تمدنی و علمی در زمان هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو هستیم و تمدن بزرگ اسلامی مرهون این هجرت تاریخ ساز است.
وی اظهار کرد: دشمنان می‌ خواستند از مسیرهایی امام را عبور دهند که ناشناخته بمانند ولی این اقدام آنها باعث شناخت بیشتر مردم از ایشان و معارف بزرگ اسلامی شد که حدیث سلسله الذهب بزرگترین نمونه آن است.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری امام رضا (ع) نیز با اشاره به وظیفه این بنیاد در معرفی و تبیین فرهنگ رضوی گفت: دشمنان اسلام از توجه مردم به این بارگاه هراس دارند و این ترس همچون خاری در چشم آنهاست و تلاش می‌ کنند تا عنکبوت صفتانه با جذب مردم با این خاندان مقابله کنند. 
محمودرضا برازش افزود: این بنیاد وظیفه دارد مشعل فروزان امام رضا (ع) را به جهانیان بشناساند و بر همین اساس با کمک سازمانهای و نهادهای مختلف در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حرکت در این مسیر را  برنامه ریزی کرده است.
وی اظهار کرد: بر همین اساس مسابقات فرهنگی و هنری مختلفی در سراسر کشور برنامه ریزی شده است که اکنون در مرحله اختتامیه دوره نوزدهم و آغاز دوره بیستم آن  قرار گرفته ایم.
مدیر عامل بنیاد فرهنگی بین المللی امام رضا (ع) عنوان کرد: همه این فعالیت ها سعی در افزایش توجه اقشار مختلف مردم به اوامر الهی و بیانات ائمه اطهار  (ع) است.
همزمان با اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌ المللی امام رضا (ع) و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تابلوی نماز باران اثر حسن روح الامین رونمایی شد.
در این مراسم وزیر فرهنگ وگردشگری و آثار باستانی کشور عراق، جمعی از استانداران، علمای اهل سنت، نمایندگان مجلس، برگزیدگان جشنواره، خادمان فرهنگ رضوی، هنرمندان سینما و تلویزیون و سایر اصحاب فرهنگ و هنر و مسئولان آستان قدس رضوی شرکت داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)