• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
آذربایجان غربی » اقتصادی
درسال گذشته

صادرات ۹میلیون دلاری صنایع‌دستی آذربایجان غربی

در سال گذشته ۹میلیون و ۸۳۸هزار و ۱۵۵ دلار انواع تولیدات صنایع‌دستی آذربایجان غربی به کشورهای خارجی صادر شده است.

صادرات ۹میلیون دلاری صنایع‌دستی آذربایجان غربیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، در دوران کرونا صنایع‌دستی به مثابه سایر حوزه‌ها حال خوشی نداشت چرا که دیگر خبری از برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و وجود شور و شعف در بین فروشندگان و خریداران تولیدات صنایع‌دستی نبود اما با گذشت زمان و استفاده از روش‌های آنلاین در آموزش و فروش، فعالیت‌های صنایع‌دستی نیز از سر گرفته شد به طوری که در سال گذشته ۹ میلیون و ۸۳۸ هزار و ۱۵۵ دلار انواع تولیدات صنایع‌دستی آذربایجان غربی شامل محصولات چرمی، صنایع چوبی مانند منبت و معرق، گلیم، سفال و سنگ‌های تزئینی و قیمتی به کشورهای خارجی صادر شده است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی هم‌زمان با هفته صنایع‌دستی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این حوزه اظهار کرد: «در سال گذشته با ارزیابی داوران ۲۰ مورد از تولیدات صنایع‌دستی استان مهر اصالت ملی دریافت کردند که این مهر نشان‌دهنده مرغوبیت و کیفیت بالای تولیدات است.»

 

جلیل جباری با اشاره به صدور ۶۹۱ فقره مجوز صنایع‌دستی افزود: «همچنین در این مدت برای ۱۱۴۱ نفر فرصت شغلی از محل صدور مجوزهای سه‌گانه صنایع‌دستی و مشاغل خانگی ایجاد شده است.»

 

او تصریح کرد: «پرداخت ۱۲۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات مشاغل خانگی، تبصره ۱۸، بنیاد برکت و تبصره ۱۶ به ۴۳۱ نفر از فعالان صنایع‌دستی استان پرداخت شده است.»

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی معرفی ۲۹ نفر از هنرمندان استان به تامین اجتماعی، راه‌اندازی یک باب خانه خلاق صنایع‌دستی، مستندنگاری و ثبت آثار فاخر یک مورد از تولیدات صنایع‌دستی استان در رشته منبت، شرکت ۲۰ نفر در نمایشگاه مجازی صنایع‌دستی، باززنده‌سازی رشته پیکره‌تراشی و شرکت پنج نفر از هنرمندان استان در جشنواره فجر اصفهان را از دیگر اقدامات حوزه صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۰ برشمرد.

 

جباری به نقش تاثیرگذار آموزش در ایجاد بازار کار و رونق فعالیت اشاره و عنوان کرد: «سال گذشته ۸۸۶ نفر با حضور در دوره آموزش عمومی کوتاه‌مدت و ۱۳۰ نفر نیز با حضور در دوره آموزش‌های تخصصی ویژه شاغلین صنایع‌دستی از آموزش‌های ارائه شده در این دوره‌ها بهره‌مند شدند.»

 

او گفت: «در سال گذشته همچنین از ۱۳ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی دارای نشان ملی در سال ۱۳۹۸ تجلیل به عمل آمد.»

 

صدور ۴۵۶ فقره مجوز صنایع‌دستی

 

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در سال جاری ۴۵۶ فقره مجوز صنایع‌دستی صادر شده است، تصریح کرد: «همچنین در سال جاری برای ۴۷۲ نفر از محل مجوزهای سه‌گانه صنایع‌دستی و مشاغل خانگی فرصت شغلی ایجاد شده است.»

 

محمد عبدلی خاطرنشان کرد: «در سه ماهه نخست سال جاری از محل تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره ۱۸ و ۱۶ و بنیاد برکت به ۱۸۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان تسهیلات پرداخت شده است.»

 

او عنوان کرد: «در سه ماه نخست سال جاری دو میلیون دلار تولیدات صنایع‌دستی صادر شده و در ۱۲ شهرستان استان نمایشگاه صنایع‌دستی برپا شده است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)