• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۵۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴
چهارمحال و بختیاری » اقتصادی

افزایش ۲.۵ برابر ظرفیت تولید کارخانه چادرمشکی شهرکرد

با حل مشکلات بانکی «کارخانه حجاب» شهرکرد، ظرفیت تولید این کارخانه که اکنون فقط نیازمند ۱۰ درصد تقاضا است، طی ۲ فاز، از ۱۰ میلیون مترمربع فعلی به ۱۶ و پس از آن به ۲۶ میلیون مترمربع برسد.

افزایش ۲.۵ برابر ظرفیت تولید کارخانه چادرمشکی شهرکردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، «سید پرویز فتاح» در جلسه با معاون اجرایی رییس جمهور و تعدادی از مسئولان بانکی درخصوص پیگیری مسایل مربوط به تنها کارخانه تولید چادرمشکی کشور که در سفر اخیر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری مورد بازدید آیت‌الله رئیسی قرار گرفته بود، گفت: کارخانه حجاب شهرکرد جزو نادرترین کارخانجات کشور است که با دستور مستقیم و کتبی رهبر انقلاب احداث شده و بنیاد مستضعفان برای عمل به دستور ایشان، این کارخانه را پایه‌ریزی و احداث کرد.

رییس بنیاد مستضعفان با اشاره به میزان تولید در این کارخانه گفت: ظرفیت اسمی این کارخانه معادل ۱۰ میلیون مترمربع است و اکنون تولیدات کارخانه حجاب شهرکرد در سقف ظرفیت خود قرار دارد.

وی با تاکید بر کیفیت بسیار بالا و قیمت بسیار مناسب تولیدات این کارخانه برای عرضه در بازار، گفت: نگاه ما به تولید چادر در این کارخانه به هیچ وجه نگاه سودمحور نیست و قصد ما از سرمایه‌گذاری در تولید چادر مشکی توسط این کارخانه، پیگیری اهداف فرهنگی و تامین نیاز کشور است.

فتاح با بیان اینکه با حضور رییس‌جمهور در این کارخانه مصوب شد که این مجموعه توسعه یابد، افزود: جلسه امروز با حضور معاون اجرایی رییس‌جمهور ۴ روز پس از بازدید آیت‌الله رئیسی برگزار می‌شود و این نشان‌دهنده همت دولت برای اجرایی کردن این مصوبه است.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان کاملاً موافق توسعه این کارخانه است، گفت: توسعه این کارخانه امر بسیار پسندیده‌ای است، ولی اجرایی‌شدن این هدف، نیازمند توجه به یک سری مقدمات است، مهم‌ترین آن حل مشکل تسهیلات ارزی این کارخانه است.

به گفته فتاح بنیاد مستضعفان متعهد می‌شود با فراهم شدن مقدمات کار و حل مشکلات بانکی این مجموعه و تامین سرمایه ثابت موردنیاز، ظرف ۹ ماه، ظرفیت ۱۰ میلیون مترمربعی تولید چادر در این کارخانه را به ۱۶ و تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۶ میلیون مترمربع برساند.

«سید صولت مرتضوی» نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت رسیدگی به این موضوع از جنبه اشتغال آفرینی و تولید آن، و از جهت دیگر توجه به استان چهارمحال و بختیاری گفت: کشور ما به‌عنوان یک کشور اسلامی برای تامین ضروری‌ترین زیرساخت عفاف و حجاب مشکل دارد و میزان ۱۰ میلیون مترمربع تولیدات کارخانه حجاب شهرکرد، تنها جوابگوی ۱۰ درصد نیاز کشور است.

معاون اجرائی رییس‌جمهور افزود: نرخ بیکاری در استان چهارمحال و بختیاری جزو ۳ استان نخست کشور است و امروز توجه به اقتصاد و اشتغال در این استان، جزو یکی از اولویت‌ها است.

وی با اشاره به لزوم توسعه صنایع نساجی به‌عنوان یک صنعت کم‌هزینه و پربازده، گفت: آقای رییس‌جمهور در همین راستا و با توجه به موضوعات ذکر شده، بر لزوم توسعه کارخانه حجاب شهرکرد تاکید داشتند و از بنیاد مستضعفان تقاضای همکاری در این بخش داریم.

در پایان این جلسه مقرر شد بخشی از بدهی این کارخانه از طریق واگذاری یک قطعه زمین به بانک عامل و بخش دیگر با پرداخت نقدی تسویه شود. همچنین در ادامه این جلسه بخش دیگری از مصوبات سفر اخیر رییس‌جمهور به استان چهارمحال و بختیاری با حضور استاندار این استان و برخی از مسئولان استانی بررسی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)