• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۶۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
مازندران » اجتماعی

تاکید استاندار بر رفع مشکلات دانشگاه علم و فناوری مازندران

استاندار مازندران در بازدید از دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر بر رفع مشکلات و معضلات این دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، سید محمود حسینی پور امروز سه شنبه در بازدید از دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر گفت: این دانشگاه دارای نیاز‌های مهم، اساسی و اورژانسی در بخش‌های مختلف بود که در جلسه با رییس دانشگاه، اساتید و کارکنان و اعضای شورای دانشگاه مشکلات و معضلات بررسی شد تا با رفع مشکلات در راستای افزایش مدارج علمی دانشگاه تلاش کنیم.

او افزود: با توجه به اینکه دانشجویان دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر دانشجویانی از داخل و خارج از استان مازندران هستند، در بسیاری از موراد نیازمند خوابگاه برای دانشجویان بود که ضرورت اولیه دانشگاه ایجاد خوابگاه دانشجویی است و باید با همکاری راه و شهرسازی در این بخش منازل استیجاری برای دانشجویان و اساتید فراهم شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه ایجاد خوابگاه دانشجویی اولویت اصلی دانشگاه علم و فناوری مازندران است؛ خاطر نشان کرد: ایجاد مسجد، کتابخانه، راه دسترسی به دانشگاه، ورزشگاه، ایجاد پل هوایی برای دانشجویان و بررسی و رفع مشکلات میدان شهید کشاورزیان برای تردد دانشجویان از جمله معضلاتی بود که توسط رییس دانشگاه و اعضای شورای دانشگاه مطرح شد و این موارد با قوت پیگیری و در دستور کار قرار می‌گیرد تا در این بخش با همفکری برای رشد و تعالی دانشگاه تلاش شود.

حسینی پور گفت: اینکه دانشگاهی فاقد خوابگاه و مسجد و کتابخانه باشد قابل توجیه نیست و باید ایجاد خوابگاه دانشجویی و اساتید با قوت در دستور کار قرار گیرد و در این بخش با فوریت وارد عمل شد.

وی افزود: مسیر تردد دانشجویان هم با توجه به سخنان رییس دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر مسیر پر خطری است که نیازمند ایجاد پل هوایی است و باید تلاش شود تا در این راستا هم با رفع مشکلات کمک کار دانشجویان در تردد باشیم و همچنین میدان شهید کشاورزیان در ابتدای بلوار دانشگاه هم با هماهنگی راه و شهرسازی و شهرداری بابت رفع مشکلات برای برون رفت از معضلات چاره اندیشی و برنامه مدونی برای رفع مشکلات این میدان طراحی و اجرا شود.

سرپرست دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر هم با اشاره به وجود ۳ هزار دانشجو در ۷ رشته دانشگاهی کارشناسی و ۱۰ رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد و با حدود ۶۰ هیات علمی گفت: متاسفانه این دانشگاه با توجه به نقشی که در استان و کشور دارد و تنها دانشگاه مازندران با راهبرد صنعتی است؛ متاسفانه در سند آمایش سرزمینی استان به عنوان دانشگاه استانی و منطقه‌ای دیده شده است که نیازمند تجدید نظر در این بخش و قرار گرفتن در دانشگاه ملی و فراملی است.

احمد رضا ربانی گفت: نداشتن خوابگاه برای دانشجویان و اساتید، عدم پرداخت و اختصاص بودجه سفر ریاست جمهوری در ادوار مختلف به دانشگاه، عدم وجود مسجد و ورزشگاه، جانمایی سردرب دانشگاه، کمبود شدید فضای ساختمانی و... از مهمترین معضلات این دانشگاه است که نیازمند توجه استاندار مازندران و حمایت در این بخش است.

حجت الاسلام سید رضا حسینی مازندرانی، تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) شهرری هم در این جلسه به عنوان مهمان مراسم اظهار کرد: مسجد یکی از نیاز‌های مهم دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر است که باید دیده شود و نباید در جامعه اسلامی و با وجود دانشجویان و اساتید متدین و انقلابی مسجد نادیده گرفته شود.

وی گفت: فقدان مسجد برای دانشگاه نگران کننده است و مسئولان باید در این بخش با دقت نظر ورود کرده و با بنای مسجد خانه‌ای در بهشت برای خود بنا کنند.

سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با حضور در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر و ادای احترام به شهدای گمنام این دانشگاه، در ادامه بازدید از دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر کلنگ احداث خواگاه و کتابخانه این دانشکاه را بر زمین زد و ضمن گفتگو با اساتید و شورای دانشگاه از تولیدات دانش بنیان دانشجویان دانشگاه بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)