• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۷۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
خوزستان » اجتماعی

برنامه‌ریزی برای تامین ۶۵ دستگاه اتوبوس برای ناوگان شهری اهواز

علاوه بر تامین اتوبوس‌های جدید در اهواز ، مجوز بازسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس نیز صادر شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین ۶۵ دستگاه اتوبوس برای ناوگان شهری اهواز گفت: هزینه این اتوبوس‌ها پرداخت شده و منتظر تحویل اتوبوس‌ها از سوی کارخانه هستیم. برنامه‌ریزی برای تامین ۶۵ دستگاه اتوبوس برای ناوگان شهری اهواز

کوروش سبزعلی با بیان اینکه با خرید اتوبوس‌های جدید وضعیت حمل و نقل عمومی قابل قبول می‌شود، افزود: در حال حاضر تقریبا ۱۲۰ دستگاه اتوبوس در اهواز در حال فعالیت هستند، هر چند ممکن است در این شرایط برخی از این اتوبوس‌ها خراب شوند که تعمیر و اورهال می‌شوند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی اهواز گفت: علاوه بر تامین اتوبوس‌های جدید، مجوز بازسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس را نیز در قالب تبصره ۱۸ داریم که منتظر هستیم دولت سهم خود را واریز کند تا مناقصه این کار انجام شود.

سبزعلی در خصوص وضعیت کولر‌های اتوبوس‌های فعال ناوگان شهری اهواز بیان کرد: از مجموع اتوبوس‌های فعال، ۳۵ دستگاه اتوبوس کولر ندارند که در حال حاضر دو تیم در حال تعمیر کولر‌ها هستند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز افزود: امکان تعمیر کولر‌ها قبل از آغاز گرما وجود ندارد، زیرا پس از روشن شدن کولر در گرما، مشکلات کولر خود را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه شرایط اهواز با شهر‌های دیگر مستثنی است، تصریح کرد: ممکن است در شهر دیگر کولر یک اتوبوس با ۵۰ درصد گاز یا خرابی ۵۰ درصدی رادیاتور هم کار کند، اما در اهواز چنین چیزی امکان ندارد. در شهر‌های دیگر ممکن است هر هفت هشت سال یک بار رادیاتور کولر اتوبوس تعویض شود، اما در اهواز به دلیل شرایط جوی، هر دو سه سال یک بار باید این کار انجام شود.

سبزعلی با اشاره به وضعیت مدت زمان طولانی منتظر ماندن شهروندان در ایستگاه‌های اتوبوس گفت: در خصوص مدت زمان انتظار شهروندان برای استفاده از اتوبوس تنها تعداد اتوبوس مهم نیست؛ در این خصوص باید شرایط شهرسازی نیز در نظر گرفته شود، زیرا برخی مواقع چند دستگاه اتوبوس در ترافیک هستند. برای حل این مشکل، باید برنامه‌ای در شورای ترافیک برای در نظر گرفتن خط ویژه‌ای برای اتوبوس‌ها تدوین شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفت: پیگیری‌ها برای در نظر گرفتن خط ویژه اتوبوس‌ها در اهواز انجام شده، اما هنوز کار به نتیجه نرسیده است. علاوه بر این با توجه به وضعیت مسیر‌های شهر، سقوط یک اتوبوس در چاله موجب می‌شود همه لوله‌های کولر جلو بشکنند که برای تعویض این لوله‌ها باید ۱۰ میلیون تومان هزینه شود.

سبزعلی در خصوص وضعیت ایستگاه‌های اتوبوس اهواز بدون کولر در گرمای هوا بیان کرد: سامان‌دهی، نظافت و شست‌وشوی ایستگاه‌های اتوبوس در اختیار مناطق شهرداری است. ایجاد سایه‌بان، نصب کولر و اقدامات دیگر در ایستگاه جزو وظایف مناطق شهرداری است و در بودجه مناطق نیز این موضوع پیش‌بینی شده است.

وی افزود: سال گذشته مناطق شهرداری تعهد دادند که در این زمینه اقدام کنند، اما وضعیت ایستگاه‌ها بدتر شده و بهتر نشده است. این در حالی است که اگر بودجه سامان‌دهی ایستگاه‌های اتوبوس در اختیار این سازمان باشد وضعیت بسیار بهتری خواهند داشت بنابراین از شهردار اهواز درخواست کردیم که بودجه این کار را در اختیار این سازمان قرار دهند که منتظر ابلاغ آن هستیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز در خصوص استفاده از کارت بلیت الکترونیک در اتوبوس‌ها گفت: دو دستگاه استفاده از کارت بلیت الکترونیک به صورت پایلوت در اتوبوس‌ها نصب شده که رضایتمندی از عملکرد آن به سازمان فاوای شهرداری اعلام شده و احتمالا در یکی دو ماه آینده استفاده از کارت بلیت الکترونیک امکان‌پذیر خواهد بود.


بیشتر بخوانید:برنامه ریزی برای خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس شهری در اهواز


وی افزود: کارت‌های بلیت الکترونیک پیش‌بینی شده حدود ۵ هزار تومان قیمت خواهند داشت و کرایه اتوبوس نیز افزایش جزئی خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)