• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۱۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف

طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف در چهارمحال و بختیاری اجرا شود

اجرای طرح به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، استاندار با اشاره به میزبانی استان از کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور در اواخر خرداد امسال گفت: این کنگره فرصت مناسب و ارزشمندی برای اجرای طرح "هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف و با رویکرد اغنایی است.
غلامعلی حیدری در همایش حجاب و عفاف که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد، افزود: اثرات مطلوب برپایی کنگره‌های ملی مرتبط با شهدا تا مدت‌ها، جامعه را از آسیب‌ها مصون نگه می‌دارد و این فرصت ارزشمندی است که می‌توان از آن برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد اغنایی بهره‌برداری کرد.

وی به دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان در این دیدار بر لزوم امیدآفرینی در جامعه و بی‌اثر کردن تحرکات دشمن در راستای ایجاد یاس و ناکارآمد نشان دادن فعالیت‌ها و اقدامات، تاکید داشتند و این وظیفه همه مسوولان است که با عمل خود، آینده کشور را به روشنی ترسیم کنند که در این زمینه پاسخ و مقابله صحیح با موضوع بی حجابی نیز از ضرورت‌های جامعه به شمار می‌رود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دشمن با کمک ۲۵۰ شبکه فارسی زبان و تمام توان در میدان حاضر است و در بحث حجاب و عفاف هم برنامه‌های مختلفی را دنبال می‌کند که باید با هم‌افزایی و انسجام و همچنین برنامه‌ریزی مدون، در برابر این هجمه فرهنگی دشمن ایستادگی کرد.

وی با بیان اینکه موضوع حجاب و عفاف توصیه قرآن و ائمه معصومین (علیهم السلام) است و به عنوان یک امر واجب خارج از هر دیدگاه و نظر گروهی و حزبی باید به آن پرداخته شود، افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی به ویژه مجموعه صدا و سیما و واحد‌های روابط عمومی لازم است در راستای تولید محتوا با محوریت هر شهید، یک پیام وارد عمل شده و از فرصت برپایی کنگره ملی شهدای عشایر به خوبی استفاده کنند.

غلامعلی حیدری گفت: باید در بحث حجاب و عفاف و موارد مربوط به امر به معروف و نهی از منکر که به حفظ این ارزش در جامعه منتهی می‌شود، رویکردی حرفه‌ای مدنظر قرار گیرد چرا که برخورد‌های سلبی و دستوری در این راستا اگر با زبان نرم و مطابق با فطرت پاک انسانی همراه نشود، اثرگذاری مطلوبی بر جای نخواهد گذاشت.

وی از فرهنگ‌سازی، آموزش و ارائه محتوا بر اساس گفتار شهدا به عنوان اولویت‌های اجرایی در بحث حجاب و عفاف یاد کرد و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید در این حوزه فعال‌تر عمل کرده و به عنوان الگو شناخته شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم شکل‌گیری نظارت‌های اجتماعی در مقوله حجاب و عفاف، افزود: گروه‌های جهادی نیز برای حضور در عرصه فرهنگی و حفظ ارزش‌هایی که به پایداری خانواده و مصون ماندن جوانان از آسیب‌ها منتهی می‌شود، علاقه‌مند هستند که می‌توان با ارائه آموزش‌های لازم، از این ظرفیت نیز به خوبی استفاده کرد.

آقای حیدری، حجاب و عفاف را مختص به قشر خاصی از جامعه و یا ویژه بانوان ندانست و گفت: دین اسلام، دین رحمت و مهربانی است و باید مراقبت بود که با تحکم و دستورالعمل نمی‌توان کار فرهنگی را به پیش برد.

وی دوری از نگاه منفعلانه و تلاش برای اقدامات ایجابی و خلاقانه را در عرصه فرهنگی مهم خواند و ادامه داد: تمامی دستگاه‌ها و ارگان‌های مرتبط با بحث حجاب و عفاف در نشستی مشترک و با استفاده از دیدگاه‌های علمی و کارشناسانه، روند بومی سازی طرح‌های این حوزه را دنبال کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری از مسوولان و مدیران استانی خواست، اجرای برنامه‌های فرهنگی و اغنایی با رویکرد حجاب و عفاف را در مراکز جمعیتی همانند دانشگاه‌ها و مدارس در اولویت قرار دهند.

وی افزود: بخش مهمی از آسیب‌های اجتماعی موجود ناشی از توجه نشدن به بحث حجاب و عفاف است و نباید اجازه داد خانواده‌ها و جوانان در این شرایط دچار آسیب شوند، غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد فرصت‌های شغلی در همراهی با اقدامات موثر فرهنگی می‌تواند، تبعات منفی آسیب‌ها را کاهش دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف اجرای طرح " هر شهید، یک پیام" با محوریت حجاب و عفاف
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)