• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۲۸۴۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
سیاسی » عمومی
وزیر کشور:

اصلاح اقتصادی تنها راه نجات است

وزیر کشور برنامه‌های اصلاح اقتصادی دولت را تنها راه نجات بلند مدت اقتصاد کشور دانست و گفت: دشمنان در خارج و بخشی هم در داخل تلاش وافری دارند با تبلیغات منفی نشان دهند سیاست‌های اقتصادی دولت به نفع مردم نیست.

آن‌ها که به آمریکا اعتماد دارند به پیشرفت اعتقاد ندارندبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر احمد وحیدی روز دوشنبه در همایش "حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت" با موضوع «تبیین گفتمان دولت» که در دانشگاه تهران برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.
وی با بیان این‌که عدالت و مردمی بودن در جهان‌بینی اسلامی ارزش ذاتی دارد، افزود: مردم سالاری در جمهوری اسلامی هیچ نسبت و ارتباطی با دموکراسی غربی ندارد و فلسفه این دو با هم متفاوت است.
وزیر کشور انتخابات را تنها یک نماد از مردم سالاری دانست و ادامه داد: عدالت و مردمی بودن در حکمرانی اسلامی گفتمانی محدود به زمان و مکان نیست و فراتر از آن است.
دکتر وحیدی با طرح این پرسش‌ها که عدالت و مردمی بودن کجا خود را نشان می‌دهد، ادامه داد: شاید بتوان گفت بهترین تعبیر و مفهومی که می‌تواند عدالت و مردمی بودن را دربربگیرد، پیشرفت است.
وزیر کشور با بیان این‌که لازمه پیشرفت در حوزه اجتماعی برخورداری از دو مؤلفه اعتماد به خود و اعتماد نکردن به دشمن است، اظهار کرد: به نظر بنده کسی که به آمریکا اعتماد دارد، اعتقادی به پیشرفت ندارد و کسانی که به پیشرفت اعتقاد نداشته باشند، به عدالت و جمهوریت اعتقاد نخواهند داشت.
دکتر وحیدی با بیان اینکه باید در داخل کشور مرزبندی با آمریکا وجود داشته باشد، تصریح کرد: هر حزب و گروهی با آمریکا و دشمن مرزبندی نداشته باشد، قائل به پیشرفت کشور نیست. اگر پیشرفت بخواهیم نباید به زیر یوغ آمریکا و جهانی شدن رفت.
وی تصریح کرد: باید صدای افراد و اشخاصی که پایه‌های پیشرفت کشور هستند، شنیده شود. جریانی که واداده به غرب و دنبال رهاسازی به سمت غرب است، به دنبال پیشرفت کشور نیست، چرا که بر ریسمانی چنگ می‌زند که خود در حال پوسیده‌شدن است و نهایت آن به گلوله و خمپاره ختم می‌شود که نمونه آن را می‌توان در افغانستان، عراق، اوکراین و فلسطین مشاهده کرد.
وزیر کشور بیان کرد: بزرگترین انقلاب و جنگ در جهان که پایه اصلی آن مردم بودند، انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی بود، اما متاسفانه در ادامه همه مطالبه‌ها به سمت دولت رفت و مردم در حاشیه قرار گرفتند. باید دولت به مردم واگذار شود.
دکتر وحیدی با بیان اینکه دولت نباید گسترده شود، اضافه کرد: وظیفه دولت، ساماندهی است و نه اجابت خواسته‌ها؛ بنابر این باید حکمرانی به مردم سپرده شود.
وی خاطرنشان کرد: باید از مرکزگرایی و تمرکزگرایی دور شویم، بنای دولت سیزدهم همین موضوع است. قرار است کشور با محوریت استانداری‌ها اداره بشود و نه وزارتخانه‌ها، زیرا این باعث می‌شود که حکمرانی به مردم باز گردد.
وزیر کشور با اشاره به صندوق توسعه استانی، اظهار کرد: دولت قصد داشت با ایجاد این صندوق، اختیارات لازم را به استان‌ها بدهد تا استان توسط افراد همان استان اداره شود، اما متاسفانه این صندوق در بودجه توسط مجلس حذف شد. باید این موضوع را دوباره احیا کرد تا از تمرکز گرایی دور شویم.
دکتر وحیدی افزود: رئیس جمهوری قصد دارد با ایجاد دولت مردمی، دولت را به مردم واگذار کند. زیرا شخصیت رئیس جمهوری یک شخصیت مردمی واقعی است و نه جعلی. از این رو نباید همه کار‌ها بر روی دوش دولت باشد بلکه باید خود مردم و با کمک تشکیلات اجتماعی اتفاق بیفتد و دولت فقط نظارت کند.
وی تاکید کرد: امروز اکثر صنایع کشور از جمله تولیدات لوازم خانگی با تولیدات جهانی قابل رقابت است و این فقط با همراهی مردم اتفاق افتاده است. پس باید هر چه زودتر به سمت مردم حرکت کرد، چون باعث می‌شود کشور هر چه زودتر پیشرفت کند.

وزیر کشور: اصلاح اقتصادی تنها راه نجات است
«دکتر احمد وحیدی» روز دوشنبه در حاشیه همایش «حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت» که در دانشگاه تهران برگزار شد، در گفتگو با خبرنگاران افزود: نگاه اشتباهی است که بخواهیم توانمندی‌های خود را از غرب بخواهیم و این کار نشانگر درماندگی و واماندگی است.
وی خاطرنشان کرد: غرب و آمریکا هیچ وقت صلاح مملکت ما را نخواسته‌اند و همواره تلاش کرده‌اند جلوی پیشرفت‌های علمی ما را بگیرند.
وزیر کشور ادامه داد: آن‌ها حتی ترور دانشمندان ما را محکوم نکرده‌اند و مشخص است که با توسعه علم و دانش در کشورمان مخالفند، اما ما راه خود را پیدا کرده‌ایم و بار اصلی حرکت در مسیر پیشرفت بر دوش دانشمندان عزیز است.
دکتر وحیدی به تبلیغات منفی دشمن درباره برنامه‌های اقتصادی دولت هم اشاره کرد و گفت: جریاناتی در خارج و بخشی هم در داخل تلاش وافری دارند که نشان دهند سیاست‌های اقتصادی دولت به نفع مردم نیست در حالی که در بلندمدت معلوم می‌شود این برنامه‌ها به نفع مردم و راه نجات اقتصاد کشور است.
وی با بیان این‌که اقتصاد کشور باید از بن‌بست‌های ایجاد شده نجات یابد، در تبیین برنامه‌های اصلاحات اقتصادی دولت اظهار کرد: دولت در ابتدا فرصت کافی برای تبیین سیاست‌های خود نداشت، اما مردم به مرور و پیوسته با سیاست‌های دولت آشنا و نسبت به آن اقناع می‌شوند و هر چه جلوتر می‌رویم اعتماد عمومی هم بیشتر می‌شود و مردم توجه بیشتری به این سیاست‌ها خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فوت ۴ عضو یک خانواده بر اثر تجاوز به چپ پراید در محور طبس_یزد
میلیون‌ها بات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)