• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
اقتصادی » اقتصاد کلان
سخنگوی اقتصادی دولت مطرح کرد؛

درآمدهای فروش نفت پس از ۹۰ روز وصول می‌شود

سیداحسان خاندوزی با بیان اینکه حال مردم را در فشار مسکن درک می‌کنیم، گفت: رئیس جمهور از فشار بخش مسکن رضایت ندارند و این موضوع در دستور پیگیری ویژه دولت قرار دارد.

درآمدهای فروش نفت پس از ۹۰ روز وصول می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد تلاش دولت سیزدهم از شهریور ۱۴۰۰ تا پایان اسفند برای ایجاد ثبات در اقتصاد بود. برخی‌ها می‌گفتند که تورم بعد از پایان دولت قبل، به صورت طبیعی کاهشی می‌شود، اما مقدمات و مصوباتی لازم داشت که به صورت پیش نویس‌ها و طرح‌ها به مجلس ارسال شد.

احسان خاندوزی در نشست خبری امروز سه شنبه گفت: برای رشد تولید نیاز به زیر ساخت داشتیم که به طور مثال یکی از این زیرساخت ها، درگاه ملی صدور مجوز‌ها بود. با جدیت و اصرار ایستادیم تا کسری بودجه امسال باید کمتر باشد. ثمرات تلاش‌های اقتصادی به مرور مشخص می‌شود.

سخنگوی اقتصادی دولت افزود مسیر نویی را برای خصوصی سازی در پیش گرفتیم. چه در زمینه ورزشی و چه شرکت‌های دانش بنیان، بابی باز شده است تا تامین سرمایه اولیه از طریق بورس صورت گیرد. در حوزه سهام عدالت تغییر رویکرد‌هایی رخ داده است. ارزنده‌ترین سهام‌های حاضر در بورس مختص به سهام عدالت است.

خاندوزی یادآور شد: سال ۹۹ و ۱۴۰۰ تحریم ما تفاوتی نکرد، اما میزان فروش نفت و درآمد ریالی بیش از سال ۹۹ بود. رقم فروش نفت در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۹۶ همت بود که به خزانه واریز شد.

وزیر اقتصاد در خصوص وام بدون ضامن و در پاسخ به این سوال که مشکل وام بدون ضامن پابرجاست و بانک‌ها گا‌ها تمکین نمی‌کنند، دولت چه برخوردی را ترتیب داده است؟ گفت چند مدیر بانکی به جهت عدم اعطای وام بدون ضامن از سمت خود برکنار شدند.

خاندوزی تاکید کرد: در برخورد با مدیران بانکی متخلف در زمینه اعطای تسهیلات خرد اغماض نمی‌کنیم. همانطور که تا امروز چند مدیر بانکی به دلیل همین تخلف برکنار شدند. تا پایان اردیبهشت ۳۱۵ هزار نفر این تسهیلات را دریافت کردند. البته یک ابهام در میان مردم ایجاد شد که وام جدیدی قرار است پرداخت شود که با گذر زمان این موضوع حل شد. مدیران بانکی بدانند که باید به بخشنامه‌ها تمکین کنند.

سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به این سوال که اجاره بها طبق مصوبه دولت به هر متر ۱۲۶ هزار و ۹۰۰ تومان رسیده است، راهکار دولت برای این وضعیت چیست، گفت ما میراث دار کوتاهی در راه اندازی کامل سامانه املاک و اسکان هستیم به همین جهت در زمینه عرضه واحد‌های خالی به بازار و کنترل تقاضای سوداگرانه با مشکل مواجهیم.

خاندوزی افزود: از مجلس خواستیم طرح مالیات به ویژه مالیات بر مسکن را در دستور ویژه قرار دهند. در این طرح دیده شده است که اگر موجر تخلف کرد از مصوبه دولت، امکان قانونی تخلیه برای مستاجر را نداشته باشد.

وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی با این مضمون که رشد نقدینگی از پارسال ۳۹ درصد عنوان شده است. کاهش این روند را چطور ارزیابی می‌کنید، گفت: اولین مقصد اعمال سیاست‌های دولت سختگیری به خود دولت و شرکت‌های دولتی است.فعالان اقتصادی نگران فشار بیشتر مالیاتی بر خود نباشند، بلکه قرار است فرار مالیاتی بیشتر این بار را بر دوش بکشند.


خاندوزی در خصوص طرح بازتوزیع یارانه اقلام اساسی نیز گفت: طرح کالابرگ اقلام اساسی و هوشمندسازی یارانه آرد دو زیرساخت متفاوت دارد. تا دو ماه آیند زیرساخت‌های هوشمندسازی یارانه آرد و طرح کالابرگ هوشمند اقلام اساسی آماده خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)