• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۱۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری
سخنرانی دکتر کولیوند در نشست اساسنامه‌ای 2022 ژنو:

هلال احمر نقشی محوری در مهار کرونا در ایران داشت

رییس جمعیت هلال احمر ایران که برای شرکت در نشست‌های اساسنامه‌ای ۲۰۲۲ فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر به ژنو سفر کرده،در سخنرانی خود در جمع روسای جمعیت‌ها و همچنین روسای نهضت بین المللی صلیب سرخ به نقش اثرگذار هلال احمر در مهار کرونا اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر کولیوند در سخنرانی خود در نشست‌های اساسنامه‌ای ۲۰۲۲ ژنو، از لزوم راه حل‌های آینده‌گرا در سیاست‌گذاری‌ها گفت: «تجربه همه‌گیری جهانی کووید-۱۹، شکنندگی جهانی را که در آن زندگی می‌کنیم نمایان ساخت و نشان داد تا چه اندازه به نوآوری و راه‌حل‌های استراتژیک و آینده‌گرا در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تلاش برای ارائه خدمات بشردوستانه مان نیاز داریم.»
 
ایجاد فضایی ویژه برای آمادگی پاسخگویی به سوانحی مثل پاندمی، پیشنهاد رییس جمعیت هلال احمر ایران در سخنرانی خود در این نشست بین المللی بود. کولیوند گفت: «کووید-۱۹ تنها خطر بیولوژیکی جهانی نبوده و نخواهد بود که با آن رو به رو هستیم؛ بنابراین باید فضای ویژه‌ای را برای چنین خطراتی به منظور توسعه استراتژی بشردوستانه و پاسخگویی و آمادگی در برابر سوانح اختصاص دهیم. چارچوب سندای در خصوص کاهش خطر سوانح که کشور‌های جهان در سال ۲۰۱۵ آن را تصویب کردند، به درستی خطرات بیولوژیکی مانند کووید-۱۹ را در فهرست خطراتی که باید در سیستم‌های مدیریت سوانح و کاهش خطر در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در نظر گرفته شود، مورد تشخیص قرار داده و گنجانده است.»
 
رییس جمعیت هلال احمر کشورمان در ادامه افزود: «هلال احمر ایران نقشی محوری در مقابله با بحران کووید ۱۹ در ایران ایفا کرده است. هلال احمر ایران با بسیج کامل ظرفیت‌های نهادی و عملیاتی خود از جمله سامانه آمادگی و پاسخگویی به سوانح، جوانان و داوطلبان و هم چنین ارتباط و دسترسی به اقشار آسیب پذیر، در مقام یک نهاد معین دولت، افزایش آگاهی عمومی و به اشتراک گذاری دانش، در سراسر کشور در مورد راه‌های پیشگیری و مهار شیوع کووید-۱۹، غربالگری افراد آسیب‌دیده و ارائه تجهیزات حفاظت فردی، واکسن مورد نیاز را برای میلیون‌ها تن فراهم ساخته است. با توجه به گستره وسیع اثرات اقتصادی و اجتماعی ناشی از کووید-۱۹، معتقدیم که باید اثرات دراز مدت این گونه بحران‌ها را نیز مد نظر قرار دهیم و تا جایی که می‌توانیم با هماهنگی مقامات دولتی، به مردم آسیب‌دیده کمک کنیم تا آسیب پذیری‌های به جا مانده ناشی از همه گیری را کاهش و از بحران‌های آتی پیشگیری کرده یا آن‌ها را مهار کنیم.»
 
دکتر کولیوند با اشاره به این تجربیات ارزنده جمعیت هلال احمر در زمان کووید-۱۹، آمادگی هلال احمر ایران برای اشتراک گذاری این تجربه‌ها با شرکا در فدراسیون و نهضت را اعلام کرد.
 
وی در پایان گفت: «در نهایت با توجه به آثار منفی تحریم‌ها بر اقشار آسیب پذیر و نیازمند، به ویژه در حوزه دارو و تدارکات پزشکی، از نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر تقاضا داریم که اقدامی فوری و عملی برای حل این مشکل انجام دهد و هم چنین به طور رسمی اثرات منفی تحریم‌ها بر فعالیت‌های بشردوستانه را در گزارش‌ها و آرشیو‌های خود ثبت کند.»
 
نشست‌های اساسنامه‌ای ۲۰۲۲ فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای هفته در ژنو آغاز شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۰ درصدی نخستین گلخانه بلوبری لرستان
ممنوعیت تبلیغ دارو در مراکز درمانی
کردستان پیشگام در راه‌اندازی مرکز روزانه اُتیسم ویژه بالای ۱۴ سال
تداوم تولید و فروش خودرو‌های سنگین بدون استاندارد
سقوط آمبولانس هوایی با هفت سرنشین در شرق هند
دستگیری عامل قتل مسلحانه جاده باغین کرمان 
هشدار نارنجی و زرد هواشناسی در مازندران
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله تکمیل ظرفیت
پخش تلاوت آیات و ادعیه‌های نورانی از قاب شبکه قرآن و معارف
سفره عشق و احسان در کابل
هشدار سطح زرد هواشناسی قزوین برای ناپایداری‌های امروز قزوین
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۵ اسفند ۱۴۰۴
بهره‌برداری از کارخانه خودروسازی رفسنجان با حمایت قضائی
سوال روز ششم زندگی با آیه ها در کهگیلویه و بویراحمد
‌می‌توان از تحمیل هزینه‌های سنگین درمان به مردم جلوگیری کرد
بازگشت يک ميليارد و ۵۷۰ ميليون وجه کلاهبرداري شده به حساب مالباخته
جمع‌آوری پاجوش‌های خرما در حاشیه شهرستان بافق
تجهیز کشتارگاه‌های طیور مجهز به خط اتوماتیک تخلیه اندرونه
اختلافات مرزی عراق و کویت
اعلام رای کارت زرد و قرمز لیگ برتر فوتسال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
واکنش ایرانیان به درخواست دشمن
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)