• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۳۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

مشارکت بسیج در اجرای جهش تولید محصولات کشاورزی

در سالگرد شهادت مهندس مصطفی چمران و به مناسبت روز مهندس، جامعه بسیجی مهندسان کشاورزی کشور با وزیر جهاد کشاورزی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: در برخی عرصه‌های کشاورزی، تولید مازاد وجود دارد، اما صنایع تبدیلی نداریم، زنجیره ارزش کشاورزی در کشور کامل نیست و کشاورز از ارزش افزوده تولید خود بی‌بهره است.
مشارکت بسیج در صنایع تبدیلی سیار، ارزش افزوده کشاورزان را افزایش می دهد 
ساداتی نژاد با اشاره به صنایع تبدیلی سیار و استفاده از آن گفت: در این زمینه با دانشگاه شریف تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرده‌ایم تا کارخانجات سیار توسط ابزارآلات لجستیک به مناطق مختلف فرستاده شوند این کار می‌تواند اقتصاد در صنایع تبدیلی را افزایش دهد و اگر بسیج وارد این کار شود امور هماهنگ‌تر خواهد شد و ارزش افزوده افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد و کشاورزی بدنبال محوری‌ترین امنیت غذایی است که از طریق کشاورزی قراردادی قابل انجام است، تصریح کرد: تکمیل داده‌ها و اطلاعات و ایجاد رصدخانه کشاورزی، دیپلماسی غذایی و وابستگی غذای همسایگان به تولیدات کشاورزی ایران، توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و صدور اسناد اراضی از دیگر کار‌های اساسی این وزارتخانه است که در هویت‌بخشی به کشاورزان و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی نقش اساسی دارد.

مشارکت بسیج در اجرای جهش تولید محصولات کشاورزیکشاورزی قراردادی ، نقطه اتصال و پیوند وزارت جهاد کشاورزی و بسیج 
ساداتی نژاد همکاری و پیوند دادن بسیج به وزارت جهاد کشاورزی را باعث ارتقای ارزش افزوده کشاورزان دانست و به نقش کلیدی بسیج مهندسین در حوزه کشاورزی قراردادی پرداخت و اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی قصد دارد در سال زراعی جدید، تمام گندم را به صورت کشاورزی قراردادی کشت کند امسال ۴۵ هزار هکتار کشاورزی قراردادی هم در شالیزار‌ها انجام داده است.
وزیر جهاد کشاورزی نقش بسیج را در اجرای طرح کشت قراردادی بسیار مهم خواند و افزود: خروجی کار می‌تواند تولید گندم در کشور را افزایش دهد و به مرور در سایر اقلام هم این طرح را پیاده‌سازی خواهیم کرد، اگر شعار خودکفایی، تولید داخل و معیشت کشاورزان را می‌دهیم باید آن را در کشاورزی قراردادی اجرا کنیم، با کشاورزی قراردادی به افزایش بهره‌وری خواهیم رسید و نقطه اتصال و پیوند وزارت جهاد کشاورزی و بسیج، کشاورزی قراردادی خواهد بود.
به گفته وی، سامانه رصد برای ارسال مشکلات مناطق مختلف کشور توسط بسیج، می‌تواند وزارت جهاد کشاورزی را در عرصه‌های کشاورزی یاری دهد تا با سرعت بیشتر تصمیم گیری کند.

ضرورت احیای جهاد سازندگی با کمک بسیج  

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که رئیس‌جمهور دغدغه روستا‌ها را دارند، تاکید کرد: باید تولید را در روستا افزایش دهیم و نگاه مان به احیای جهاد سازندگی است، بسیج وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند جهاد سازندگی را فعال کند و در حوزه تولید کشاورزی، ایجاد مشاغل روستایی و بازسازی و احیای روستا‌ها کمک کند.

بسیج با ظرفیت و توان بالا، کمک یار جهاد کشاورزی  
­جهانسوز مسئول جامعه مهندسین بسیجی کشور نیز با اشاره به حضور مهندسین کشاورزی سراسر کشور در این نشست مشترک گفت: این جلسه در راستای تفاهم نامه وزارت جهاد کشاورزی با سازمان بسیج برای مشارکت این نهاد در جهش تولید محصولات کشاورزی صورت گرفته و با توجه به تاکید وزیر جهاد کشاورزی و توان و پتانسیل بالای جامعه بسیج کشاورزی در جهت اعتلای امنیت غذایی کشور، جامعه بسیج مهندسان کشاورزی (با ۱۰ هزار مهندس کشاورزی بسیجی) می‌تواند در زمینه هایی، چون افزایش تولید محصولات اساسی یا کمک در تهیه طرح کاداستر و همچنین رصد محصولات کشاورزی کمک یار وزارت جهاد کشاورزی باشد.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنام خدا
باید همه انجام و اجرای وظایف شرعی و قان ونی را از مسولین بخواهند ( حق الناسه ) ، تا وضعیت مملکت درست شود!،...
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)