• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۴۰۰
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۴
کهگیلویه و بویراحمد » علمی و فرهنگی
برای معرفی نخبگان کهگیلویه و بویراحمد؛

رونمایی از نمایش‌های رادیویی سرآمدان حوزه سلامت

در آیینی از نمایش‌های رادیویی سرآمدان حوزه سلامت کهگیلویه و بویراحمد رو نمایی شد.

رونمایی از نمایش‌های رادیویی سرآمدان حوزه سلامت استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل صدا و سیمای مرکز این استان در این آیین با بیان اینکه در دوره مدیریت جدید صدا و سیما، رویکرد عدالت گستری، هویت محوری و حرکت به سمت پیشرفت مولفه‌های اصلی است گفت: تجلیل از مفاخری که شناسنامه و هویت ما قلمداد می‌شوند از مهم ترین اصول هویت محوری است.
مدیرکل صدا و سیما کهیگلویه و بویراحمد: باید قدر نخبگان را بدانیم

امیر رئوف به برخی از سرآمدان حوزه سلامت کهگیلویه و بویراحمد و کشور همانند دکتر سید علی ملک حسینی، دکتر مهرابی، سیدبصیر هاشمی، دکتر ربانی، نیک اقبالی و سرکار خانم پور انصاری و گرجی اشاره کرد و افزود: ما باید قدر نخبگان خود را بدانیم تا امید را در جامعه افزایش دهیم؛ چرا که تکریم از نخبگان می‌تواند منجر به خودباوری شود.
وی ادامه داد: ما در شبکه استانی سعی کرده‌ایم سهم قابل توجهی را برای نخبگان پیش‌بینی کنیم و این را افتخاری برای خود می‌دانیم.
رئوف بیان کرد: در کنار رسانه ملی، سایر دستگاه‌های فرهنگی هم در این زمینه وظیفه دارند اقدامات مؤثری انجام دهند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان با بیان اینکه در کهگیلویه و بویراحمد مفاخر استان کم نیستند، گفت: امیدوار هستیم آثاری که امروز رونمایی می‌شود مورد قبول جامعه قرار بگیرد و جوانان ما بیشتر با مفاخر استانی آشنا شوند.
لزوم تولید محتواهای رسانه‌ای برای معرفی نخبگان؛

رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین به اهمیت معرفی نخبگان و سرآمدان استانی در بین جوانان اشاره کرد و گفت: تولید محتواهای رسانه‌ای به شیوه های مختلف و طراحی جایزه به نام نخبگان و سرآمدان استان از روش‌های معرفی نخبگان است که با همکاری صدا و سیما این امر محقق می شود.
حمدالله اکوانی در ادامه از پدیده مهمی در استان پرده برداشت و بیان کرد: بین ماندن در استان و در یاد ماندن و مکتوب شدن ارتباط معکوسی وجود دارد؛ یعنی کسانی که در استان مانده‌اند آثار مکتوبی در مورد آنها نوشته نشده است و ما به دنبال این هستیم که این ضعف را جبران کنیم.

رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: از همه دستگاه‌هایی که می‌توانند در حوزه فرهنگ عمومی استان نقش داشته باشند انتطار داریم که در این زمینه فعالیت داشته باشند.
مدیرکل دفتر تحکیم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان کشور نیز گفت: تولید مستند نخبگان استانها و زندگی بزرگان باید به هنری ماندگار تبدیل شود و می توان نمایشنامه‌های رادیویی و تلوزیونی متعددی در مورد آنها ساخت.
شاهرضایی با اشاره به اهمیت سرآمدانی مثل شهدا یادآور شد: سایر سرآمدان را نیز باید در نظر قرار دهیم و در مورد آنها نیز نمایش‌های رادیویی و تلویزیونی بسازیم.
لزوم فراهم شدن رشد نخبگان
کهگیلویه و بویراحمد
نخستین استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز در این آیین تاکید کرد: حمایت از نخبگان و تفکرات آنان باید تداوم داشته باشد.
صدرالله مهرابی با اشاره به فراهم شدن رشد نخبگانی که از استان خارج می‌شوند افزود: طبیعی است که امکان رشد در استان‌های بزرگتر بیشتر است و علیرغم اینکه ما نیروهای نخبه زیادی داریم اما زیرساخت‌های ما آنقدر کم است که نتوانسته‌ایم نخبگان استانی‌مان را حمایت کنیم.
بسیاری از نخبگان استان گمنام هستند

محمد غلام‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز گفت: بزرگانی که در مورد آنها برنامه ساخته شده است، فقط چند نفر از سرآمدان استان هستند و امیدوارم سایر بزرگان استان نیز معرفی شوند چرا که بسیاری از نخبگان در این استان گمنام هستند.
گفتنی است در این برنامه با برخی از سرآمدان حوزه سلامت از جمله دکتر نیک اقبال و دکتر پورانصاری ارتباط ویدئویی برقرار شد.
در این مراسم از نمایش‌های رادیویی سرآمدان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل صداوسیمای مرکز استان، فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، رئیس بنیاد نخبگان و جمعی از مسئولان رونمایی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ربات ایرانی، راندمان نیروگاه‌های خورشیدی را بالا برد
نگاه ویژه دولت به طرح آبفا در شهر‌های ساحلی کشور 
جام حذفی فوتبال اسپانیا؛ صعود دشوار آتلتیکو و رئال مادرید به یک هشتم نهایی
توسعه جنگل کاری با کاشت بذر بلوط در ونک سمیرم
برگزاری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی بحران در مشهد
اسکان موقت ۱۰ خانواده از اهالی روستای طولای قشم
سرمایه‌گذاری چهار هزار میلیارد تومانی در آذربایجان غربی
ثبت ۲۱ میلیمتر بارش در همدان
سیزدهمین جشنواره چترنویسی «باز باران» در باغ‌موزه قصر
طرح نظارتی شب یلدا در بازار اردبیل اجرا می‌شود
امضای ۵ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴٫۲ ریشتر هجدک را لرزاند
تداوم فعالیت دومین سامانه بارشی تا بعدازظهر امروز در هرمزگان، ۲۷ آذر
بارش‌ پراکنده باران و برف همچنان مهمان مازندرانی‌ها
افتتاح یک مدرسه سه‌کلاسه درشهرستان میان‌جلگه
تمامی مدارس ابتدایی گیلان شنبه و یکشنبه غیرحضوری است
آبادان میزبان رویداد ملی استارت‌آپی کشاورزی و شیلات
بیش از ۵۴۴ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش برنامه پزشک خانواده هستند
تردد روان در محور‌های کوهستانی اما برفی مازندران
ورود سومین سامانه بارشی به هرمزگان از امشب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)