• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

هشتمین محفل انس و معرفت زائران ایرانی برگزار شد

­زائران ایرانی در هتل قصر اندلس مدینه منوره میزبان هشتمین محفل انس و معرفت بعثه مقام معظم رهبری بودند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، بعثه مقام معظم رهبری که متولی امور فرهنگی حجاج و زائران بیت‌الله الحرام و حرم شریف نبوی است، برای زائران خانه خدا در دو شهر مدینه منوره و مکه مکرمه محافل انس و معرفت برگزار می‌کند.
هشتمین محفل انس و معرفت با اجرای حسین محمدرضایی از مجریان صداوسیما آغاز شد، سپس سیدمحمد طا‌هایی از قاریان ممتاز کشورمان، به تلاوت آیات ۴۵ تا ۴۸ سوره مبارکه احزاب پرداخت. طنین زیبا و معنوی قرآن با استقبال حاضران در جلسه مواجه شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر صمدی یزدی از روحانیون بعثه مقام معظم رهبری با استقبال از این تلاوت، موضوع سخنرانی خود را تفسیر همین آیات قرار داد و گفت: قرآن کریم می‌فرماید؛ «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاکَ شَاهِدًا وَ مُبَشِّرًا وَ نَذِیرًا» یکی از اوصاف پیامبر این است که خداوند ایشان را به عنوان شاهد فرستاده است. از جمله معانی این آیه شهادت بر اعمال است.
وی افزود: پیامبر خدا (ص) از اعمال و رفتار ما خبر دارد؛ اکنون که ما زائر پیغمبر (ص) و اهل بیت (ع) هستیم، پیامبر اکرم (ص) دقیقاً شاهد ماست، ما را می‌بیند و سلام ما را می‌شنود. نه تنها رسول خدا (ص) بلکه زهرای مرضیه (س)، امام مجتبی (ع) و سایر اهل بیت (ع) اعمال و رفتار من و شما را زیر نظر دارند.
حجت‌الاسلام صمدی تصریح کرد: قرآن کریم می‌فرماید: «وَقُلِ ٱعْمَلُواْ فَسَیَرَى ٱللَّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُۥ وَٱلْمُؤْمِنُونَ ۖ وَسَتُرَدُّونَ إِلَىٰ عَٰلِمِ». در زیارت معصوم (ع) می‌خوانیم: اَشْهَدُ اَنَّکَ تَشْهَدُ مَقامیَ اَشْهَدُ اَنَّکَ تَسْمَعُ کَلامِی َاَشْهَدُ اَنَّکَ تَرُّدُ سَلامی؛ یعنی شهادت می‌دهم که تو جایگاه مرا می‌دانی، کلام مرا می‌شنوی و جواب سلام مرا می‌دهی».
وی با اشاره به آیه «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاکَ شَاهِدًا...»، گفت: این شهادت نه تنها شامل امت پیامبر بلکه شهادت اعمال امت‌های دیگر است. قرآن کریم می‌فرماید، «فَکَیْفَ إِذَا جِئْنَا مِن کُلِّ أُمَّةٍ بِشَهِید وَجِئْنَا بِکَ عَلَىٰ هَٰٓؤُلَآءِ شَهِیدًا». ما برای هر امتی شهیدی فرستادیم که همان پیامبران آن‌ها هستند. تو را نیز بر سایر انبیا شاهد قرار دادیم.
سخنران بعثه مقام معظم رهبری افزود: این مسئله اختصاص به شهر مدینه ندارد، باید بدانیم برای خداوند متعال، پیغمبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) خلوت و جلوت معنایی ندارد. قرآن کریم فرمود: «وَلَقَدْ خَلَقْنَا الإنْسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ؛ و ما انسان را آفریده‏ ایم و مى‏ دانیم که نفس او چه وسوسه‏ اى به او مى ‏کند و ما از شاهرگ [او]به او نزدیکتریم». یعنی بیش از اعمال به وساوس آنان نیز اطلاع داریم.
وی با اشاره به دیگر اوصاف پیامبر (ص) در کتاب الهی، تصریح کرد: پیامبر دعوت‌کننده مردم به سوی خداوند متعال است و ر رسول اکرم (ص) غصه و غم مردم را می‌خورد که نشان‌دهنده اشتیاق آن حضرت به هدایت مردم است.
بنابر این گزارش، همچنین میثم مطیعی در این محفل معنوی، به ذکر مصیبت و روضه ام البنین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) پرداخت.

هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس هشتمین محفل انس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)