• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۶۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی

آرامش مردم در سایه عدالت دستگاه قضا

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: اگر قوه قضاییه دستگاه تراز نظام اسلامی باشد، مردم در سایه عدالت آن احساس آسایش و آرامش خواهند داشت.

آرامش مردم در سایه عدالت دستگاه قضابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار مسئولان تشکیلات قضایی استان به مناسبت هفته قوه قضائیه، دستگاه قضایی را به عنوان ملجا و پناهگاه مردم، یکی از ارکان حیاتی و نجات بخش جامعه عنوان کرد و گفت: بخش نظارتی و مبارزه با جرائم عمومی، فساد اداری، اقتصادی، ایجاد امنیت، پیشگیری از جرائم و ارتقای دانش حقوقی مردم از دیگر وظایف این دستگاه است.
 
وی مهمترین وظایف این قوه مستقل ‏را پشتیبانی از‏ حقوق‏ فردی‏ و اجتماعی دانست و اظهار داشت: دستگاه قضا مسئول‏ تحقق‏ بخشیدن‏ به‏ عدالت‏ است که امور قضایی تنها بخشی از وظایف خطیر این دستگاه به حساب می آید و هدف اصلی آن، تضمین حقوق فردی، اجتماعی و همچنین تحقق عدالت و امنیت در جامعه است.
 
امام جمعه تبریز، تأکید رهبر انقلاب بر مأموریت قوه قضائیه در دوره جدید در جهت «ایجاد تحول در چارچوب اصول اسلام و قرآن و قانون اساسی» را یادآور شد و اضافه کرد: از مجموع سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدارهای اخیرشان با مسئولان دستگاه قضائی، چنین بر می‌آید که ایشان حضور مؤثر و دائمی بالاترین مقام این دستگاه در میان مردم و ارتباط بی‌واسطه با آحاد جامعه را یکی از مهمترین تحولات رخ داده در مدیریت کنونی می‌دانند که لازم است ادامه یابد.
 
وی یکی از رویکردهای اصلی و نوین دستگاه قضائی را مبارزه موثرتر با فساد بویژه در سطوح بالای مدیریتی و از جمله خود نهاد دادگستری عنوان کرد و گفت: احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادی‏ های مشروع، نظارت بر حسن اجرای قوانین، کشف جرم و تعقیب و مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام و اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین از جمله وظایف قوه قضاییه به شمار می رود.
 
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان نیز از وظایف قوه قضاییه است که باید برای اجرای آن اهتمام جدی داشته باشد.
 
آرامش مردم در سایه عدالت دستگاه قضاحجت الاسلام والمسلمین آل هاشم همچنین خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت در دهه‏ های اخیر، پیچیده‏ تر شدن روابط بین اشخاص و وجود مسائل مختلف اجتماعی و اقتصادی میزان نیاز جامعه به قوه‏ قضائیه برای دادرسی و حل مشکلات قضایی اشخاص حقیقی و حقوقی عمومی و حقوق خصوصی را افزایش داده است از این رو علیرغم تلاش همه جانبه‏ همه‏ کارکنان، قضایی قوه‏ قضاییه نتوانسته است پاسخگوی همه‏ انتظارات مردم باشد.
 
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به واقعه هفتم تیر ۱۳۶۰ سالروز شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از اعضای حزب جمهوری اسلامی گفت: این روز در تاریخ ایران ماندگار ایران اسلامی به پاس معمار اصلی قانون اساسی و اولین رئیس قوه قضاییه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نام روز قوه قضاییه ثبت شده است.
 
امام جمعه تبریز در توصیف شخصیت و جایگاه والای علمی و انقلابی شهید آیت الله دکتر بهشتی افزود: شهید بهشتی، انسانی صاحب فکر و اراده، قوی، منضبط، اهل کار، با نشاط و به معنی واقعی یک نعمت بزرگ بود. 
 
وی همچنین گفت: هفته قوه قضاییه، فرصت مناسبی است تا مدیران این قوه راهبردی و استراتژیک و البته گسترده گوشه ای از خدمات ارزشمند خود را بیشتر از قبل عنوان و در معرض قضاوت افکار عمومی قرار دهند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
المپیک زمستانی؛ نودوسومی اسکی‌باز ایران
برگزاری مسابقات هندبال چند جانبه برخوار
سامانه بارشی ضعیف در راه فارس
تکمیل جاده تایباد – تربت‌ جام به ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیازمند است
بررسی گزارش‌های مالی، املاک و سامانه‌های نظارتی شهرداری زنجان
شجاعی، قهرمان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاراته دانشجویان
فاز نخست بزرگترین تصفیه‌خانه پایتخت در انتظار بهره‌ برداری
قدردانی امامان جمعه از حضور شکوهمند مردم کردستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
نبرد برابر آلومینیوم، شمس آذر
مرحله دوم نخستین رویداد ملی «رویش» برگزار شد
برای فردا: افزایش تدریجی پوشش ابر و وزش باد در استان زنجان
بازدید نماینده مردم مشهد و کلات از محلات مشهد
پیشتازی خودرو سازان چینی در بازار‌های جهانی
حمایت معاون علمی ریاست‌جمهوری از منطقه ویژه اقتصادی ICT لنجان
لیگ برتر فوتبال؛ تساوی شمس‌آذر قزوین و آلومینیوم اراک
رهبر جنبش انصار الله؛: ایران مانع سیطره اسرائیل بر منطقه است
میزان مالیات وصول شده از خانه‌های خالی ناچیز است
حضور مردم در راهپیمایی نشان داد ملت ایران در وفاداری به آرمان‌های نظام و رهبری استوارند
بهره بردارری از طرح‌های ورزشی و عمرانی در قشم
پنج مصدوم به دنبال برخورد دو خودرو در جاده خضرآباد یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)