• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۷۰۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
زنجان » اجتماعی

تعطیلی ۲۰ واحد صنفی و بهداشتی، امسال قطعی شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه امسال ۷ پرونده بهداشت و درمان و موسسه غیرمجاز پزشکی تشکیل شد، گفت: در این مدت تعطیلی موقت ۲۰ واحد صنفی و بهداشتی قطعی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ رضا مظفری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به وظایف سازمان تعزیرات حکومتی و اظهار داشت: تمام دستگاه‌های دخیل بر بازار، باید بازار را به لحاظ تهیه کالا، توزیع، تامین، مورد رصد قرار دهند و هر زمان که بر خلاف قانون عمل شود و در بخش‌های مختلف همچون بهداشت و درمان، قاچاق کالا و ارز موردی بود تخلفات احصا شود و در نهایت پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شود.تعطیلی ۲۰ واحد صنفی و بهداشتی، امسال قطعی شد

مظفری افزود: یکی از حوزه‌هایی که تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی به پرنده‌ها را دارد مربوط به بخش کالا و خدمات است، اما باید گفت زمانی که کالا و خدمات عنوان می‌شود، تمام واحد‌های صنفی کوچک زیرپله‌ای تا شرکت‌های تولیدی خاص و عام را شامل می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: وظیفه مهم دیگر تعزیرات رسیدگی به پرونده‌های امور مربوط به بهداشت، دارو و درمان است که در این خصوص بیشتر پرونده‌های واصله توسط دانشگاه علوم پزشکی به صورت جزئی و با دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت پرونده‌ها به تعزیرات برای رسیدگی و اعمال قانون ارسال می‌شود.

وی افزود: حوزه سوم که تعزیرات حکومتی وظیفه رسیدگی دارد قاچاق کالا و ارز است، اما هر زمان که این موضوع ذکر می‌شود تمام اذهان به سمت نیروی انتظامی می‌رود، اما با استناد به ماده ۳۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ۱۰ دستگاه کاشف در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند که در نهایت پس از کشف کالا، پرونده تشکیل شده، به تعزیرات حکومتی ارسال و رسیدگی به پرونده‌ها در این سازمان آغاز می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی علاوه بر نظارت و برخورد با متخلفان در حوزه بازار در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز ورود کرده است، گفت: جریمه پرونده‌ها تا ۱۰ میلیون تومان قطعی است.

مظفری ورودی این اداره کل را در حوزه کالا و خدمات یک هزار و ۷۱ فقره پرونده اعلام کرد و افزود: تعداد پرونده‌های مختومه در این بخش یک هزار و ۱۷۲ پرونده بود.

مظفری گفت: همچنین تعداد پرونده‌های قاچاق کالا و ارز ۲۳۶ پرونده بود که رسیدگی شد و در حوزه بهداشت و درمان نیز ۱۰۵ پرونده وارد و مختومه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه مجموع پرونده‌های سه ماهه اول ۱۴۰۰ حدود یک هزار و ۴۱۲ پرونده بود که یک هزار و ۵۱۳ فقره آن مختومه شده است، گفت: محکومیت وارده در این سه مورد ۲۳۴ میلیارد ریال برآورد شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان همچنین تعداد اکییپ‌های گشت سیار امسال را ۲۲۵ مورد اعلام کرد و افزود: فراوانی تخلفات در بازار شامل عدم درج قیمت، کم فروشی، گرانفروشی، نگهداری و حمل کالای قاچاق و عدم صدور فاکتور در سال جاری احصا شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال ۷ پرونده بهداشت و درمان و موسسه غیرمجاز پزشکی تشکیل شد، گفت: در این مدت تعطیلی موقت ۲۰ واحد صنفی و بهداشتی قطعی شد.

مظفری با اشاره به اینکه جرائم در گذشته تا ۲۰۰ هزار تومان قطعی بود، اما در آیین‌نامه جدید سازمان، سقف جریمه تا ۱۰ میلیون تومان رسیده است، بیان کرد: فلسفه تعزیرات حکومتی رسیدگی سریع و به موقع به تخلفات است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه عدم درج قیمت مادر تمام تخلفات است، عنوان کرد: در قانون قبل برای هر بار تخلف و عدم درج قیمت ۲۶۰ هزار تومان جریمه صادر می‌شد، اما در مصوبه جدید این رقم به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی همچینین به وضعیت خوب استان در زمینه رسیدگی به پرونده‌ها اشاره کرد و گفت: وزارت ۴۰ روز برای رسیدگی به پرونده‌های قاچاق زمان تعیین کرده، اما در استان زنجان و اداره کل تعزیرات حکومتی در مدت زمان ۲۳ روز به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۲ درصدی سهم بانوان متقاضی آزمون دکتری ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته
۲۴ بهمن، شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا در خوزستان
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)