• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۷۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
رئیس سازمان سینمایی:

سه گانه «زیرساخت، تولید و مخاطب» در سینما نیازمند عزم ملی است

محمد خزایی: سینمای ایران نیاز دارد به سه گانه «زیرساخت، تولید و مخاطب» فکر و برنامه ریزی کند. ما در این حوزه سه گانه به راهبرد‌های تحول خواهانه نیاز داریم.

سه گانه «زیرساخت، تولید و مخاطب» در سینما نیازمند عزم ملی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل سازمان سینمایی، «محمد خزاعی» در ادامه سفر یک روزه به استان کرمانشاه با «بهمن امیری مقدم» استاندار این استان دیدار کرد.

رئیس سازمان سینمایی در این نشست، ضمن اشاره به وجود مشکلات اساسی در حوزه زیرساخت و آموزش و فیلمسازی در استان کرمانشاه گفت: ضمن بازدید از امکانات زیرساختی و سالن‌های سینمای استاندار دو نشست جداگانه با هنرمندان، سینماگران، فعالان سینمایی، هنرجویان فرهنگی گفتگو و تبادل نظر داشتیم و برای تقویت ظرفیت‌های سینمایی اعم از زیرساخت، تولید و مخاطب استان با مشکلاتی روبرو است و طبیعی است بنده و همکارانم برای حل مشکلات از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
به گفته وی، بر اساس آمار تنها ۱۰ تا ۱۲ درصد از مردم مخاطب سینما‌ها بوده اند که حداقل هشت درصد مخاطب ثابت سینما‌ها هستند پس به نسبت جمعیت ۸۴ میلیون و رونق تولیدات سینمایی و نیروی انسانی تحصیل کرده این آمار قابل تامل است و به هیچ وجه قابل مقایسه با کشوری مثل ترکیه هم نیست.
وی خاطرنشان کرد: پس به ضرس قاطع می‌توان یکی از مشکلات اساسی سینما را کمبود مخاطب دانست و باید به این نکته اشاره کرد که تجهیز سینما‌ها می‌تواند به جذب مخاطب کمک کند.
رئیس سازمان سینمایی افزود: با احیای سالن‌های سینما می‌توان چهار الی پنج درصد از مخاطبین را افزایش داد، کشور ترکیه با ۸۰ میلیون جمعیت دارای سه هزار سالن سینما بوده در حالی که ایران با ۸۰ میلیون جمعیت ۶۰۰ سالن سینمای فعال دارد.
خزاعی خاطر نشان کرد: طیف استاندارد‌های جهانی هر ۱۰ هزار شهروند به یک سالن سینما نیاز دارند. حال اگر شهرستان‌های بالای ۵۰ هزار جمعیت را ملاک برخورداری از سالن سینما قرار دهیم ۲۲۵ شهرستان با این تعداد جمعیت سالن سینمایی ندارند.
خزاعی عنوان کرد: با ساخت هر فیلم سینمایی تعداد بسیار زیادی درگیر اشتغال شده و حتی ساخت یک فیلم کوتاه حداقل ۱۰ خانوار را درگیر می‌کند و با افزایش هرچه بیشتر تولید اشتغال هم افزایش پیدا کرده و رونق اقتصادی بیشتر می‌شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: سینمای ایران نیاز دارد به سه گانه «زیرساخت، تولید و مخاطب» فکر و برنامه ریزی کند. ما در این حوزه سه گانه به راهبرد‌های تحول خواهانه نیاز داریم.
وی افزود: در عرضه تحول در محتوا و نهضت تولید محتوا به شدت نیازمند ساختارها و افق های جدید هستیم. از توجه به گونه ها و ژانرها تا تولید نظریه و مکتب های سینمایی. در غیر این صورت گرفتار روزمرگی ها و مصرف کننده محتواهای تولید شده غربی خواهیم ماند.
وی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت و کمک در راستای جهش جریان فیلمسازی، توسعه ناوگان سینمایی، و گسترش رویداد‌های نشاط آور عمومی و اجتماعی گفت: کرمانشاه به دلیل پیشینه تاریخی، ظرفیت‌های توریستی و نیروی انسانی خوب در زمینه فیلمسازی حق آن بیش از اینهاست و با عنایت به نگاه رهبری به این استان ما سربازان عرصه سینما و هنر هر کار و کمکی از دست مان بر آید در کنار دستگاه‌های اجرایی استان خواهیم بود.
در ادامه این دیدار بهمن امیری مقدم، استاندار کرمانشاه گفت: مقام معظم رهبری از استان کرمانشاه به عنوان سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی نام بردند که ما وظیفه داریم تلاش کنیم تا این چهره زیبای ایران اسلامی هر روز بیشتر خود را نمایان سازد.
وی تصریح کرد: هر چقدر که برای رفع مشکلات مردم استان تلاش کنیم تنها گوشه‌ای از زحمات و تلاش‌های آن‌ها را می‌توانیم، جبران کنیم و این مردم استحقاق زیادی برای داشتن استان زیبا و با نشاطی دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)