• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۷۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
قزوین » اجتماعی

صیانت از حقوق عامه در دستور کار باشد

معاون اول دادستان کل کشور گفت: صیانت از حقوق عامه و رصد فضای مجازی باید در دستور کار باشد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام موسوی، معاون اول دادستان کل کشور در مراسم تکریم و معارفه دادستانصیانت از حقوق عامه در دستور کار باشد عمومی و انقلاب قزوین گفت: باید دادستان جدید، صیانت از حقوق عامه و رصد فضای مجازی را در دستور کار قرار دهد و با کسانی که در این فضا به اننشار مطالب مسموم و موهون می‌پردازند، برخورد کند.

 حجت الاسلام موسوی افزود: بر ضابطان و زندان‌ها باید به صورت مستمر نظارت شود و ضابطان قضایی به طور مداوم در معرض آموزش باشند.

وی اضافه کرد: دادستان باید با دادستان‌های شهرستان‌ها هر هفته جلسه برگزارکند و در جریان مشکلات به ویژه مفاسد اقتصادی و احتکار‌ها قرار گیرد.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: دادستان جدید قزوین باید با کار و تلاش و شناخت از جامعه در راستای تحقق سند تحول قوه قضاییه حرکت کند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: قضاوت و بسط عدالت، ضمانت اجرای جلوگیری از اضمحلال جامعه است.

حجت الاسلام موسوی افزود: اگر دادسرا و قضاوت نباشد سنگ روی سنگ بند نمی‌شود و دستگاه قضا، ضمانت اجرای اسلام برای جلوگیری از اضمحلال جامعه است.

وی اضافه کرد: دادستان که شمشیر عدالت است باید جایگاه ویژه‌ای داشته باشد و جامعه را بشناسد و بداند کا در جامعه چگونه رفتار کند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: دادستان باید در لحظه قضاوت کند و با طرح و برنامه پیش برود.

حجت الاسلام موسوی افزود: اگر قضات و مسئولان هدف و جایگاه خود را نشناسند، به اهداف نظام جمهوری اسلامی هم پایبند نخواهند بود.

وی اضافه کرد: اگر از منصب خود در راستای ارتقای انقلاب اسلامی حرکت کنیم قطعا موفق خواهیم شد، امروز دشمنان تلاش می‌کنند مسئولانی سر کار بیایند که نه خود و نه اهداف نظام اسلامی را بشناسند.

حجت الاسلام موسوی افزود: امروز بیش از ۴۳ سال از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد و مردم در بزنگاه‌های انقلاب پای میدان‌ها حاضر شدند و مسئولان باید خود را وقف مردم کنند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: مردم در برابر هجمه‌های دشمنان قسم خورده انقلاب ایستادند و با حضور آن‌ها در سال ۵۷ انقلاب اسلامی به پیرزوی رسید و تا به امروز دشمنان تلاش می‌کنند تا به این انقلاب ضربه بزنند.

حجت الاسلام موسوی افزود: مگر دولت و ملتی پست‌تر از دشمن خبیث ما مسلمانان و آزادگان یعنی آمریاد وجود دارد و تعجب می‌کنیم از عده‌ای که چهره خبیث آمریکا و دشمنان اسلام را تطهیر می‌کنند.

وی اضافه کرد: مبادا قضات و مسئولان قضایی کوچکترین بی احترامی به مردم کنند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: مسئولان در راستای خدمت رسانی به مردم، وظایف بس سنگینی بر عهده دارند و مبادا مردم و ارباب رجوع را ناراحت کنید و با آن‌ها بدرفتاری کنید.

حجت الاسلام موسوی افزود: قضات باید با متخلفان و متجاهران که آسایش و آرامش مردم را سلب می‌کنند و به نوامیس مردم تجاوز می‌کنند باید با حدت و شدت برخورد کنند.

وی اضافه کرد: دادستان ما باید بیدار باشد تا مردم به راحتی بتوانند استراحت کنند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: دادستان کل کشور دائم رصد می‌کنند که خدای نکرده کسی که جرم سبکی انجام داده است به ناحق به زندان نرود و با اقدامات تادیبی و تربیتی، اصلاح شود.

وی افزود: دشمنان لحظه به لحظه در حال تفرقه افکنی در کشور هستند و مسئولان باید با اخلاق و رفتار خوب در برخورد با مردم و اجرای روش‌های پیامبرگونه، مردم را جذب کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود: حق نداریم حتی با مجرم برخورد نامحترمانه داشته باشیم و شان آن‌ها را خدشه دار کنیم.

وی اضافه کرد: اعمال و رفتار و کردار ما جوانان را از اسلام و نظام دور می‌کند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: ما نتوانسته ایم خوبی‌ها و عزت و عظمتی که انقلاب اسلامی برای ما به ارمغان آورده است را بازگو کنیم.

حجت الاسلام موسوی افزود: امروز ایران، فکر و ذکر اول استعمارگران عالم است و از ارتش، سپاه، بسیج، مردم و جوانان ما می‌ترسند.

وی اضافه کرد: جوانان ما با یک اشاره برای دفاع از حرم اهل بیت به سوریه و عراق رفتند و نیرو‌های سپاه با کمترین امکانات توانستند پهپاد گلوبال هاوک آمریکایی را سرنگون کنند و کاماندو‌های نیروی دریایی ارتش آمریکا و انگلیس را در بدترین وضعیت ممکن دستگیر کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود: تحریم هستیم، اما با افتخار همه مسئولان تلاش می‌کنند تا مشکلات را برطرف کنند و مردم علاوه بر اینکه صبر و استقامت می‌کنند، به مسئولان این فرصت را بدهند تا بتوانند مشکلات موجود را برطرف کنند.

معاون اول دادستان کل کشور گفت: مسئولان باید به وظایفشان در راستای کاهش مشکلات مردم تلاش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار حریق در یک دستگاه تریلی در شوش
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)