• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۸۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
اقتصادی » بازاروتجارت
در میز اقتصاد مطرح شد؛

تحویل نهاده‌های دامی تا پایان تیرماه به دامداران

معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: نهاده‌های سفارش داده شد خریداری و در انبار‌های بنادر کشور منتظر ترخیص است و تا پایان تیرماه به دامداران تحویل داده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عباس عسکرزاده، با حضور در برنامه میز اقتصاد با بیان اینکه تاکنون وظیفه تامین نهائه دامی مورد نیاز دامداران و کشاورزان را ۵۰ شرکت کوچک و بزرک به عهده داشتن گفت: با وقوع جنگ روسیه و اوکراین و اختلال در تامین نهاده‌ها بین کشورهاف وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت تعداد تامین کننده‌های داخلی را افزایش دهد که برای همین منظور از شرکت‌های مختلفی از جمله سازمان تعاون روستایی کمک گرفته شد.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: معمولا شرکت‌های دولتی مستقیما کالای مورد نیاز خود را بصورت مستقیم از شرکت‌های اصلی خارجی تهیه می‌کنند و یا اینکه به صورت برگزاری مناقصه بین ۵۰ شرکت وارد کننده نهاده‌های مورد نیاز تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون بار نهاده‌های دامی وارد کشور شده است گفت: اکنون ۳ میلیون تن نهاده دامی در بنادر و اسکله داریم که تحویل داده نشده و در انبار و بنادر موجود است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: اکنون مبلغ مورد نظری که از تولیدکنندگان بابت تامین نهاده‌های دامی توسط شرکت آریو تجارت سهیل دریافت شده در بانک کشاورزی بلوکه شده تا با تبدیل به ارز و تخصیص آن توسط بانک مرکزی نهاده وارد شود.

عسکرزاده با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع تجارت برای ثبت سفارش واردات کالا‌های خارجی، گفت: اکنون تعهد شرکت آریو تجارت سهیل برای واردات نهاده‌ها به میزان ۴۹۰ هزار تن است که از امروز ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ تن آن ترخیص و به استان‌ها حمل می‌شود.

وی افزود: در تلاشیم با تسریع در روند ترخیص از بنادر کشور، تا پایان تیرماه نهاده‌ها به دامداران تحویل داده شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
جلال محمودزاده، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی درباره تأمین نهاده‌های دامی گفت: یکی از مشکلات موجود در زمینه تأمین واردات، ورود شرکت تعاونی روستایی به زنجیره تأمین است.

وی با بیان اینکه من مطمئن نیستم، نهاده‌ای موجود باشد، افزود: هم‌اکنون تعداد زیادی از مرغداران به دلیل نبود نهاده‌های دامی جوجه‌ریزی نکردند و دامداران نیز دام‌های مولد خود را از بین می‌برند. 

نماینده مجلس بیان کرد: سازمان تعاونی روستایی به چه دلیلی شرکتی (آریو تجارت سهیل) را به مردم معرفی کرده‌اند که این شرکت توان تأمین نهاده‌ها را نداشته است.

بارگیری چهار کشتی حامل ۱۲ هزار تن ذرت دامی

مجتبی عالی، مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران تصریح کرد: امروز چهار کشتی حامل ۱۲ هزار تن ذرت دامی از بندر شمالی امیرآباد بارگیری و تخلیه می‌شود.
 
وی افزود: روند بارگیری، تخلیه و ارسال نهاده‌های دامی به دامداران و مرغداران سراسر کشور در جریان است.

بانک مرکزی ارز مورد نیاز نهاده‌های دامی را تأمین نکرده است

سید احمد مقدسی، رئیس هیئت مدیره انجمن‌های صنفی گاوداران ایران با اشاره به اینکه یک‌پنجم نهاده‌های دامی تأمین شده است، گفت: متأسفانه تأمین ارز نهاده‌های دامی توسط بانک مرکزی صورت نگرفته و تا زمانی که ارز مورد نیاز تأمین نشود شرکت‌ها نمی‌توانند کالای خود را از گمرک ترخیص کنند.
 
حبیب اسداله نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور بیان کرد: تأخیر و بدعهدی برخی از تجار در زمینه تأمین نهاده‌های دامی موضوع تازه‌ای نیست. به عنوان مثال شرکتی با نام (س.ت) چهارماه پیش، باید حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن نهاده مرغداری را با وجود آنکه وجه آن را دریافت کرده و تعهد تحویل نهاده‌ها ۱۵ روزه بوده را تأمین می‌کرد ولی هنوز نهاده‌ها را بارگیری و ارسال نکرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عامل ارسال تصاویر اماکن نظامی به رسانه‌های معاند دستگیر شد
بهره مندی۹۲ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی اردبیل
پیش بینی وزش باد و بارش پراکنده در مناطقی از کشور
سه نشان طلا و یک نقره بر گردن کشتی گیران فارسی در المپیک دانشجویان جهان
پایان مسابقات لیگ برتر پدل تهران با معرفی نفرات و تیم‌های برتر
آغاز ثبت نام در سامانه سپند سرویس مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵
تولید ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن بذر غلات در خراسان‌شمالی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار و شاهرود
اهتزاز پرچم ایران در قلب لس‌آنجلس
جام جهانی ۲۰۲۶، برتری پُرگل آمریکا مقابل پاراگوئه
احیای عمارت تاریخی کلاه فرنگی تبریز
جام جهانی ۲۰۲۶، درخواست اخراج رژیم صهیونیستی از فیفا
کتاب «مشهد باریکرسف» در مشهد اردهال رونمایی شد
در ۱۲ مورد حادثه غرق‌شدگی در استان ۴ نفر فوت شدند
جام جهانی ۲۰۲۶، تمرین با صلابت ملی‌پوشان ایران
هوراکیو: ایران فوق العاده بازی کرد
به‌نژاد: هم‌قسم شدیم تا دل مردم را شاد کنیم
پاسور تیم ملی والیبال آرژانتین: پیاتزا کار شگفت انگیزی کرده است
جشنواره‌‎ برداشت گل‌محمدی و گلابگیری در مراغه
پیاتزا: بازی بی‌نقصی نبود، اما اشتباهات را پذیرفتیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز دوم، برنامه سومین روز
۳۰ سال حبس برای رئیس جمهور سابق کره جنوبی
پیروزی راهبردی ایران در میدان؛ هنوز توافقی به امضا نرسیده
محاسبه‌های رژیم صهیونیستی درباره ایران، غلط از آب درآمد
دریادار سیاری: تنگه هرمز و خلیج فارس تحت کنترل ماست
نگاهی به جزئیات تولید سریال «صفا با خانواده» با منوچهر هادی
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز سوم، برنامه چهارمین روز
بقایی ادعا‌های ترامپ درباره توافق با ایران را رد کرد
ادعای آمریکا درباره بررسی گزارش حمله به تاسیسات آب ایران
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برتری کره جنوبی مقابل جمهوری چک
ضرورت تسریع در پرداخت باقیمانده مطالبات گندمکاران خوزستان
ضرورت تشکیل فهرست انتقام؛ چرا راهبرد ایران باید تغییر کند؟
بازار سنتی اراک ؛ جلوه‌گاه هنر و صنایع دستی ایرانی
عفو بین‌الملل: اسرائیل در کرانه باختری «پاکسازی قومی» می‌کند
اهتزاز پرچم ایران در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶
کتاب زندگینامه شهید امیر سپهبد موسوی رونمایی می‌شود  (۲ نظر)
سرلشکر رضایی: واشنگتن تصمیم نهایی را بگیرد  (۲ نظر)
ودیعه مسکن باید در فصل اجاره و تا پایان مرداد پرداخت شود  (۱ نظر)
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد  (۱ نظر)
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند  (۱ نظر)
حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم: به هر تهدیدی پاسخی دردناک می‌دهیم  (۱ نظر)
تسهیل سفر‌های چندمسیری زمینی دریایی به کیش  (۱ نظر)
حجم آب دریاچه ارومیه ۱۸ برابر افزایش یافت  (۱ نظر)
تصویب قطعنامه ضدایرانی در آژانس اتمی با تلاش غرب  (۱ نظر)
تهدید زیرساخت‌های حیاتی، نشانه استیصال دشمن است  (۱ نظر)
ایران‌چک جدید ۱۰۰ هزار تومانی به یاد شهدای میناب  (۱ نظر)
آب‌رسانی سیریک در کم‌تر از ۱۲ ساعت پایدار شد  (۱ نظر)
حمله پهپادی به مواضع گروه های تجزیه طلب در اربیل عراق  (۱ نظر)
کشف محموله بزرگ ۱۰۰ تنی انبه قاچاق در ایست و بازرسی مرصاد  (۱ نظر)