• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۸۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
کردستان » اقتصادی

مدیران در کردستان تدارکات چی تولید باشند

استاندار کردستان گفت: مدیران استان باید این تلقی را داشته باشند که وظیفه اصلی آنان این است که تدارکاتچی تولید باشند که اگر این فکر نهادینه شود، خیلی از مشکلات حل خواهد شد.

مدیران در کردستان تدارکات چی تولید باشندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، اسماعیل زارعی کوشا در نشست با مدیران واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان در محل پارک علم و فناوری استان به توانمندی استان در بحث تولید دانش بنیان و توان جوانان این عرصه و نامناسب بودن زیرساخت‌ها اشاره داشت و افزود: دولت و مجموعه دستگاه‌های استان از شرکت‌های دانش بنیان عقب‌تر هستند و باید این عقب ماندگی با حمایت از آن‌ها جبران شود.

وی گفت: بودجه دولت محدود است و نباید منتظر بودجه دولت باشیم بنابراین باید اقدام به جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی کنیم؛ ضمن اینکه فعالان اقلیم کردستان عراق علاقه زیادی به سرمایه گذاری در استان ما دارند.

استاندار کردستان بر ضرورت کمک به شرکت‌های دانش بنیان برای تجاری سازی فعالیت شان تاکید کرد و گفت: باید شرکت‌هایی را که به مرحله تجاری سازی نرسیده‌اند را با پرداخت تسهیلات و اعتبارات مورد نیاز حمایت کنیم تا فکر و خلاقیت شان به مرحله خدمت به مردم و عرضه در بازار برسد.

 وی افزود: دولت تکلیف کرده که استان کردستان امسال رشد هشت درصدی را محقق کند که کار سخت و بزرگی است و البته با کمک بخش خصوصی قابل تحقق است.

وی بر لزوم استفاده از اعتبار ۲۲ هزار میلیارد ریالی تسهیلات تبصره ۱۸ برای رشد اقتصادی استان تاکید وگفت: با شرایط عادی رشد اقتصادی محقق نمی‌شود، بلکه با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای این مهم قدم برداشت.

استاندار کردستان عمده مشکلات شرکت‌های فناور را بحث جا و مکان عنوان کرد و افزود: بسیاری از مسوولان کشوری کردستان را به کشاورزی بودن می‌شناسند، البته همین کشاورزی هم اگر بر مبنای دانش بنیان باشد، بسیار با ارزش است.

زارعی کوشا در بخش دیگری از سخنانش به سواستفاده برخی از زمین‌های شهرک‌های صنعتی در راستای خرید و فروش یا انبارداری اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی محل انبارداری نیست بلکه جای تولید و تولید کننده است.

وی خواستار استفاده از همه ظرفیت‌ها از جمله دستگاه قضا برای ساماندهی شهرک‌های صنعتی و استفاده صحیح از سوله‌ها در زمینه تولید شد وگفت: اگر کسی زمین برای تولید در اختیار بگیرد، اما به قصد خرید و فروش اقدام به این کار کند، عین نقص غرض اقتصاد ملی است و قابل قبول نیست.

درآمد ۵۵۰ میلیارد ریالی شرکت‌های دانش بنیان کردستان 

رییس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست با اشاره به وجود ۱۱۰ واحد فناور در استان و اشتغال بکار ۹۰۰ نفر در این شرکت‌ها، گفت: سال گذشته شرکت‌های فناور، بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال درآمد کسب کردند.

حامد قادرزاده با بیان اینکه ۲۵ واحد پارکی داریم که به مرحله تجاری سازی رسیده‌اند، افزود: هم اکنون ۳۷ شرکت دانش‌بنیان در استان فعالیت دارند که پیش بینی می‌کنیم تا پایان سال جاری این تعداد به ۷۰ مورد برسد.

در این نشست مسوولان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور نیز به بیان مشکلات و خواسته‌های خود پرداختند و خواستار حمایت استاندار و دستگاه‌های اجرایی از فعالان این حوزه شدند.

استاندار کردستان پیش از نشست بازدیدی از نمایشگاه توانمندی و محصولات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان تحت نظارت و حمایت پارک علم و فناوری کردستان در محل این پارک داشت.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتخارآفرینی ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های دو و میدانی
جی نف؛ طرح ملی نظام استاندارد آدرس گذاری
ولیمه رحمانی حجاج، سهم محرومان می‌شود
بزرگداشت شهدای حوادث تروریستی دی ماه ۱۴۰۴ در سیستان و بلوچستان
مهار آتش سوزی خانه‌ای در رشت
عزم دستگاه قضایی برای رفع موانع بزرگ‌ترین طرح صنعتی اردبیل
همایش غذای حلال و تشدید نظارت‌ها در آستانه ماه رمضان و نوروز در همدان
برنامه ریزی برای حضور ۳۰۰ هزار دانش آموز در اردو‌های راهیان نور و پیشرفت
شارژ کارت سرپرستان خانوار کودکان دچار سوءتغذیه
تغییر ساعات فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه مبارک رمضان
رونمایی از رویداد علمی ـ فرهنگی «هویت» در شیراز
غبار روبی ۸۰ مسجد در خوانسار
یاد شهدا در دل دانش‌آموزان زنجانی
تأکید جاکارتا بر ماهیت انسانی اعزام نیرو به غزه
بازخوانی حضور ورزشکاران اصفهانی در حماسه حضور
برگزاری دومین رویداد استارتاپی بهره‌وری انرژی در دوگنبدان
برگزاری مراسم یادواره شهدای امنیت و مردمی شهرستان نیشابور
حضور پرشور مردم در مراسم چهلم شهدای مردمی زنجان
اضافه شدن حدود ۷ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور
اربعین شهدای اغتشاشات دی در کرمان؛ فردا۲۹ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۹ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۳ نظر)
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)