• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۱۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
سیاسی » عمومی
مظفر:

سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر در دست بررسی است

حسین مظفر ضمن اعلام این خبر که سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر در کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی است، گفت: مبارزه فراگیر و قاطع علیه مواد مخدر و روان گردان؛ نیازمند برآورد صحیح دست اندرکاران از پیامد‌های این بلای بزرگ و تهدید عظیم است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع همزمان با روز جهانی مبارزه با مواد مخدر ضمن تشکر و قدردانی از دست اندرکاران، فعالان و دلسوزان حوزه مبارزه با مواد مخدر و روان گردان در کشور، مبارزه فراگیر و قاطع علیه مواد مخدر و روان گردان را نیازمند برآورد صحیح دست اندرکاران از پیامد‌های این بلای بزرگ و تهدید عظیم دانست و به مقام شامخ شهدای نظم، امنیت، ایمنی و سلامت در کشور ادای احترام کرد.

حسین مظفر با اشاره به برخی از مطالعات مرتبط با فرایند‌های بازنگری سیاست‌های کلی نظام در دبیرخانه مجمع، سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر را نیز یکی از همین سیاست‌های کلی اعلام کرد که در کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع در دست بررسی است.

وی با اشاره به تلاش‌های گسترده در خصوص تدوین شاخص‌های نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر در کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی، انحلال کمیته مبارزه با مواد مخدر دبیرخانه مجمع طی در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۰ را چالشی برای پیگیری فعالیت‌های مرتبط با این سیاست‌های کلی ندانست و اظهار داشت: مواد مخدر و اعتیاد به عنوان یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی مورد نظر است، به گونه‌ای که تمام فرایند‌های مربوط به سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر نیز با همان قوت قبلی در کمیته امور اجتماعی در دست کارسازی و پیگیری است.

عضو هیئت عالی نظارت مجمع با اشاره به بهره گیری از ظرفیت‌های ۳۶۷۶ نفر- ساعت در قالب ۸۶ نشست کارشناسی و تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و صاحب نظران، تأکید کرد اسناد پشتیبان و گزارش‌های تدوین شاخص‌ها و احکام نظارت بر سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر در کارگروه‌ها و کمیته مربوطه جمع بندی شده و کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی آن را برای سیر مراحل بعدی و بررسی نهایی به دبیر محترم مجمع تقدیم کرده است.

رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع برنامه ریزی و تدارک را از پیشران‌های اولیه مبارزه فراگیر و قاطع علیه فعالیت‌ها و اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر و روان گردان و پیش ساز‌های آن‌ها دانست و تأکید کرد علاوه بر کنترل و مقابله هدفمند با فعالیت‌های مرتبط با کشت، تولید، ورود، صدور، نگهداری و عرضه مواد باید با توزیع کنندگان نهایی مواد مخدر در سطح جامعه نیز برخورد کرد.

دکتر مظفر، آگاه سازی عمومی و بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی را همزمان با تقویت، توسعه، تجهیز و استفاده فراگیر از امکانات اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و قضایی برای شناسایی و تعقیب عوامل اصلی و فرعی داخلی و بین المللی مرتبط با مواد مخدر ضروری دانست و اظهار داشت انهدام هوشمند شبکه‌های مواد مخدر و روان گردان از طریق ضربه اساسی به جریان‌های مالی و پولشویی مرتبط با این شبکه‌ها در داخل و خارج کشور امکان پذیر است.

عضو هیأت عالی نظارت، آسیب دیدگان ناشی از اعتیاد را نیز جزئی از سرمایه‌های اجتماعی آسیب دیده این مرز و بوم دانست که باید با برنامه ریزی مناسب پس از سیر مراحل صحیح درمان و بازتوانی، زمینه‌های حمایت موثر، توانمندسازی، بازاجتماعی شدن و تبدیل آنان به نیروی مولد در جامعه اسلامی- ایرانی با مشارکت دستگاه‌های ذیربط، آحاد جامعه و به خصوص خانواده‌های این عزیزان فراهم گردد.

رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر توجه به مطالعات ویژه، روزآمد و تخصصی در خصوص زمینه‌های پیشینی و نوظهور اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بروز و شیوع پدیده اعتیاد و مواد مخدر در جامعه، از نهاد‌ها و دستگاه‌های آموزشی و فرهنگ ساز در کشور خواست ضمن برنامه ریزی و اشاعه برنامه‌های آموزشی- ترویجی و فرهنگی در جامعه، علاوه بر آموزش صحیح به کودکان، نوجوانان و جوانان، به آگاه سازی خانواده‌ها در خصوص راهکار‌های مقابله با این پدیده‌های خانمان سوز اقدام و ابعاد و پیامد‌های منفی شیوع اعتیاد در خانواده و جامعه را تشریح کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)