• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۱۵۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

مزایده خودرو‌های توقیفی به ارزش بیش از ۶۵۰ میلیارد ریال در هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: خودرو‌های توقیفی به ارزش بیش از ۶۵۰ میلیارد ریال در ۳ مزایده در دادگستری استان تعیین تکلیف شدند.

مزایده خودرو‌های توقیفی به ارزش بیش از ۶۵۰ میلیارد ریال در هرمزگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان، مجتبی قهرمانی در موضوع رسیدگی و تعیین تکلیف وضعیت خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در خصوص پرونده‌های مواد مخدر گفت: از تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به منظور تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در پرونده‌های مواد مخدر، ۳ مزایده به شماره ۵۷، ۵۸ و ۵۹ به همت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان انجام شده است که به ترتیب ۵۷۰ وسیله نقلیه به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال، ۴ لنج و ۱۲ ملک به ارزش ۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و ۲۹۶ خودرو و ۴۳ دستگاه موتور سیکلت به ارزش ۳۴ میلیارد ریال که جمعا بیش از ۶۵۴ میلیارد ریال بوده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: به منظور تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر استان هرمزگان، جهت جلوگیری از تضییع حقوق مردم و بیت المال، کارگروهی متشکل از رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان، رئیس پلیس اداره آگاهی استان، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان و رئیس اداره خدمات و منابع فرماندهی انتظامی استان، تشکیل و ظرف ۳ روز نسبت به تنظیم شیوه نامه تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی اقدام شد.

وی در ادامه گفت: پس از تنظیم شیوه نامه مربوطه، مراتب اطلاع رسانی موضوع فراخوان، توسط واحد روابط عمومی دادگستری کل استان هرمزگان و همچنین؛ پلیس راهنمایی و رانندگی، به منظور مراجعه مالکان وسایل نقلیه توقیفی به پارکینگ جهت انجام اقدامات مربوط به ترخیص وسائل نقلیه مربوطه انجام شد.

قهرمانی تصریح کرد: به تمامی واحد‌های قضایی سراسر استان و همچنین سازمان‌های فوق الذکر اعلام شدکه ظرف دو ماه، نسبت به تعیین تکلیف کلیه وسایل نقلیه توقیفی اقدام و نتیجه اقدامات انجام شده را در اسرع وقت گزارش کنند.

وی ادامه دارد: پس از پایان مهلت ۲ ماهه، با توجه به استقبال صورت گرفته از طرح مذکور، مهلت اجرای طرح به مدت یک ماه دیگر تمدید شد که یک هزار و ۷۲۸ موتور سیکلت،۳ هزار و ۷۳۵ خودرو رفع توقیف شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در تاریخ دوم شهریور ماه سال گذشته، بازدیدی از محل پارکینگ‌های توقیفی مرکز استان هرمزگان انجام شد، که با آمار اخذ شده از سیستم بنیاد تعاون فراجا در خصوص تعداد موتور سیکلت‌های توقیفی موجود در پارکینگ ها، مشخص شد؛ بیش از ۱۳ هزار دستگاه موتور سیکلت توقیفی در پارکینگ‌های سراسر استان هرمزگان وجود داشته (مربوط به سال ۱۳۹۷ و قبل)، که علی رغم گذشت بیش از حداقل ۲ سال و نیم از توقیف آن‌ها و با توجه به چندین مرحله فراخوان عمومی و گذاشتن تسهیلات ویژه، حتی با دریافت حق پارکینگ بسیار ناچیز (از تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) و اطلاع رسانی این مورد در رسانه‌های استان و سطح شهر، با عدم مراجعه مالکان مواجه بوده و به نظر می‌رسد مشمول اموال اعراض شده است.

وی ادامه داد: لذا با صدور دستورات قضایی مقرر شد رئیس دادگاه اصل ۴۹ دادگستری کل استان هرمزگان، فوراً نسبت به صدور حکم ضبط موتورسیکلت‌های مربوطه به نفع ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اقدام، تا پس از صدور حکم، نسبت به مزایده و فروش آنها، از اتلاف اموال عمومی جلوگیری شود.

قهرمانی گفت: طی ۲۴ فقره مکاتبه، لیست موتورسیکلت‌های مربوطه به تفکیک هر پارکینگ و با تشکیل پرونده مجزا، به دادگاه اصل ۴۹، جهت صدور احکام مربوطه و تحویل به ستاد اجرایی به منظور انجام مزایده و فروش، ارسال شد.

وی همچنین در خصوص خودرو‌ها و سایر وسایل نقلیه توقیفی نیز گفت:کارگروهی متشکل از پلیس آگاهی، پلیس راهور، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد تعاون فراجا، ضمن بازدید میدانی از پارکینگ‌های مربوطه و مشاهده و بررسی وضعیت خودرو‌های توقیفی، نسبت به تهیه لیست این خودروها، اعم از اعراض شده و رسوبی، با ذکر مشخصات کامل مبنی بر سرقتی، بلاصاحب، لیزینگی، قدیمی و فاقد ارزش ترخیص و… اقدام کرده و نتیجه اقدامات را جهت اتخاذ تصمیمات قانونی اعلام کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)