• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۱۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

استفاده مرکز پژوهش‌های مجلس از ظرفیت‌های نخبگانی کشور

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با توجه به برخورداری ایران از ظرفیت‌های خوب نیرو‌های انسانی و نخبگان ، مرکز پژوهش‌های مجلس ، برنامه‌های متعددی برای استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان کشور در حوزه‌های مختلف دارد. 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، آقای بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه سلسله نشست‌های «گفتمان سیاستی» که به میزبانی دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با مشارکت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: برنامه‌های توسعه‌ای کشور عمدتا بدون توجه به ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی و منطقه‌ای کشور تدوین شده است به صورتی که در نگاه اول می‌توان برنامه‌های توسعه‌ای تدوین شده را برای هر کشور دیگری هم در نظر گرفت بر همین مبنا ضروری است تا ملاحظات جغرافیای سیاسی و اقتصادی کشور در سیاست‌گذاری‌های آتی بیش از گذشته مدنظر قرار گیرد. 
وی به یکی از مهمترین مزیت‌های رقابتی ایران اشاره کرد و افزود :  هاب منطقه‌ای از منظر وصل کریدور شمال به جنوب (اوراسیا تا خلیج فارس) و کریدور شرق به غرب (جاده ابریشم) یکی از مهمترین مزیت‌های منطقه‌ای ایران است که باید در طراحی سیاست‌هایی که برای کشور انجام می‌شود به آن توجه شود .  
رئیس مرکز پژوهش های مجلس ، همچنین بر درهم تنیدگی اقتصادی با کشور‌های منطقه‌ای و تبادلات کالاها، خدمات و انرژی تاکید کرد و افزود: این مهم باعث ثبات و ارتقاء امنیت کشور است. 
آقای نگاهداری ضمن اشاره به اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از پنجره‌های فرصت در کشور گفت: با توجه به شکل‌گیری پلتفرم دانش بنیان در کشور، لازم است تا از این ظرفیت برای رفع نیاز‌های کشور استفاده بهینه شود.
در ادامه این نشست، رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن استقبال از برگزاری این نشست، گفت: برای پیشبرد اهداف در کشور نیازمند گفتمان سیاستی هستیم. 
آقای مجیدپور افزود: اولین نشست از سلسله نشست‌های گفتمان سیاستی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حالی برگزار می‌شود که در کشور ظرفیت‌های بسیار زیادی وجود دارد، ولی نیازمند یک عقلانیت مفاهمه‌ای برای رفع مسائل کلیدی کشور هستیم. 
وی گفت : نهاد‌های سیاستگذار، بنگاه‌های صنعتی، دانشگاه‌ها و تشکل‌های اقتصادی بایستی با گفتگو‌های سازنده و تضارب آرا، مسیر پیشرفت کشور را بیش از گذشته باز نمایند. 
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: قاعدتاً تصمیمات بزرگ در کشور مانند واردات خودرو باید با کرسی‌های نظریه پردازی همراه باشد و بدون چنین کرسی‌هایی نمی‌توان تصمیمات صحیح و با اقناع افکار عمومی گرفت.
در ادامه نشست «واردات خودرو» با حضور میثم خسروی، مدیر گروه پولی و بانکی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مهدی دادفر، دبیرانجمن واردکنندگان خودرو، امیرحسن کاکایی، عضوهیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و مرتضی زمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)