• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۳۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹
هرمزگان » اقتصادی

هدفگذاری صادرات غیرنفتی دو میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلاری در هرمزگان

رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: برای امسال دو میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار صادرات غیرنفتی برای استان هرمزگان هدفگذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، خلیل قاسمی در نشست خبری به مناسبت دهه تولید و تجارت افزود: از این میزان تاکنون ۶۷۴ میلیون دلار محقق شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی گفت: امسال به مناسبت دهه تولید و تجارت، برنامه‌های متنوعی از جمله آغاز عملیات اجرایی، افتتاح و احیاء واحد‌های غیرفعال دیده شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ضمن اشاره به اهمیت نماز عبادی و سیاسی جمعه افزود: یکی از برنامه‌های مهمی که در روز دهم تیرماه (روز صنعت و معدن) دیده شده مشارکت حداکثری کارکنان، کارگران، فعالان اقتصادی و بنگاه‌های تولیدی صنعتی و معدنی در این فریضه است.

قاسمی گفت: برپایی میز خدمت در راستای عرصه خدمت رسانی به نمازگزاران نیز دیده شده است.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص استان هرمزگان و ظرفیت موجود در این استان، نزدیک به هزار و ۴۶۰ طرح در دست اجراست.

به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، در سه ماهه نخست امسال ۱۲۰ جواز تاسیس صادر شده است که میزان سرمایه گذاری این جواز‌ها ۹۳۵ هزار و ۸۰۸ میلیارد ریال است و زمینه اشتغال بیش از ۱۱ هزار و ۶۷۷ نفر را فراهم می‌کند.

قاسمی گفت: در دو ماهه نخست سالجاری تولید استان رشد ۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داشته که نشان از فعالیت خوب صنایع و معادن استان در تولید است.

وی میزان تولید دو ماهه شمش فولاد را ۵۹۵ هزار و ۴۷۸ تن با رشد ۵ درصد؛ تولید گندله را ۳۱۰ هزار و ۶۶۲ تن با رشد ۹ درصد؛ تولید صنایع شیمیایی و نساجی را ۵۰۴ هزار و ۵۰۶ تن با رشد ۱۷ درصد و تولید صنایع معدنی را بیش از یک میلیون و ۴۶۴ هزار تن با رشد ۲ درصد اعلام کرد.

بیشتر بخوانید؛ تسریع روند خروج کالا‌های رسوبی در بنادر ؛ اولویت دولت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، ثبت محدوده‌های اکتشافی (درخواست صدور پروانه اکتشاف) را در سامانه کاداستر معادن در روز نخست آزادسازی ثبت محدوده‌ها ۲۰۸ محدوده اعلام کرد و افزود: مزایده سال ۱۴۰۱ نیز در دست برنامه ریزی و تهیه اسناد است که حدود ۲۰۰ محدوده اکتشافی و معدنی از طریق مزایده عمومی به متقاضیان واجد شرایط برای سرمایه گذاری واگذار می‌شود.

قاسمی در خصوص برچسب‌های نظارتی که در واحد‌های صنفی در حال نصب است هم گفت: این برچسب‌ها برای دسترسی آسان مردم، طراحی شده است که کد QR هر واحد صنفی بر روی آن درج شده و شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف با اسکن این کد می‌توانند مشخصات صاحب پروانه را مشاهده و نسبت به گزارش آن اقدام کنند.

وی گفت: از مزیت‌های این طرح این است که شهروندان گا‌ها برای تشویق یا گزارش تخلف یک واحد صنفی با مشکلاتی اعم از عدم آدرس دهی مناسب مواجه می‌شدند که این برچسب ها، این مشکلات را رفع کرده است.

خلیل قاسمی افزود: وزارت صمت با طراحی اپلیکیشن «صمت من»، ارتباط با سامانه تلفنی ۱۲۴ را تسهیل کرده است به نحوی که شهروندان با اسکن کد درج شده در برچسب واحد صنفی می‌توانند گزارشات خود را در این اپلیکیشن ارسال کنند و بزودی اپلیکیشن «صمت من» رونمایی می‌شود.

وی تعداد صنوف فعال در استان هرمزگان را بیش از ۴۷ هزار اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۴۶ هزار واحد صنفی تاکنون برچسب‌های مذکور را بر روی درب ورودی مغازه‌های خود، نصب کرده اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: واحد‌های صنفی که دارای این نوع برچسب نیستند جزء واحد‌های بدون پروانه کسب محسوب می‌شوند که در صورت شناسایی آن‌ها و عدم مراجعه جهت دریافت و اقدام به درخواست پروانه کسب، ضمن پلمپ واحد، با آنان برخورد جدی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)