• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۳۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال

مطهری: حریفان باید با شکست، ورزشگاه وطنی را ترک کنند

سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران: وطنی قلمرو تیم نساجی است و حریفان باید شکست خورده از این ورزشگاه بیرون بروند.

مطهری: حریفان باید با شکست، ورزشگاه وطنی را ترک کنندبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، حمید مطهری در تمرین تیم فوتبال نساجی، گفت: من قبلا در نساجی کار کردم، چندین بار از این تیم پیشنهاد داشتم که بنا به دلایلی نشد و اکنون از سوی مالک این باشگاه به من پیشنهاد شد و تصمیم گرفتم که با هواداران پرشور و تیم خوب نساجی کارم را شروع کنم.

سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران افزود: در برنامه‌ریزی تمرینات؛ اردوی داخلی داریم، در تهران تمرین خواهیم کرد و اگر میسر شد یک اردو در خارج از کشور هم خواهیم داشت. می‌خواهیم بازی‌های تدارکاتی سنگینی انجام دهیم، طبق برنامه‌ریزی پله پله جلو خواهیم رفت تا تیم را آماده بازی در سوپرجام کنیم.

وی با اشاره به قهرمانی این تیم در جام حذفی، گفت: همه برای آن قهرمانی زحمت کشیدند، اما نباید توقعات‌مان را بالا ببریم، باید منطقی فکر کنیم. ما نهایت تلاش‌مان را می‌کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم و نساجی تیمی است که فوتبال قابل احترامی ارائه می‌دهد. هواداران نساجی بدانند که ما با نهایت تعهد کارمان را جلو می‌بریم.

سرمربی تیم نساجی افزود: منافی و نوشادی در کادر فنی حضور دارند که از نظر کار و شجره انسانی خوب هستند. گروه آنالیز بسیار قوی ای داریم. سعی می‌کنم یکی دو نفر دیگر با بینش و مطالعه خوب به کادر اضافه کنم.

مطهری با اشاره به شرایط تیم نساجی، گفت: این تیم کاملاً خصوصی اداره می‌شود. رقابت با تیم‌های صنعتی بسیار سخت است، یک جنگ نابرابر داریم. نه اینکه بگویم پول داشتن بد است نه، همه تیم‌ها باید پول داشته باشند، اما با این قیمتِ بازیکنان؛ ما نمی‌توانیم وارد نقل و انتقالات شویم باید منتظر شویم تیم‌های بزرگ بازیکنان‌شان را بگیرند ببینیم ما چه انتخاب‌هایی می‌توانیم داشته باشیم. دو بازیکنی که نساجی گرفته است بازیکنان جوان و با تجربه هستند که در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی کرده‌اند.

وی ادامه داد: آن‌ها نساجی را دوست داشتند و حضور من هم باعث شد که آن‌ها به این تیم بیایند با اینکه پیشنهادات بهتر و بالاتری هم داشتند. بازیکنان جدید و قدیمی با دل و جان برای تیم نساجی کار می‌کنند و این برای من با ارزش است.

سرمربی نساجی با اشاره به موضوع سقف قرارداد بازیکنان، گفت: به نظر من قیمت‌ها خیلی رو به بالا است، اما فوتبالیست‌های ما که ورزشکاران حرفه‌ای هستند حق‌شان است، اما همه چیز باید حرفه‌ای و نرمال باشد. تیم‌ها در حال بستن خود هستند و بازیکنان‌شان را جذب می‌کنند، اما برای باشگاه‌های خصوصی این شرایط سخت است. حدادیان مالک نساجی یکی از جنتلمن‌هاست که در این شرایط تیم‌داری می‌کند، او دارد از جیب خود هزینه می‌کند.

وی عنوان کرد: مسئولان ورزشی و حتی سیاسی استان نباید مدیریت و هیئت مدیره باشگاه را تنها بگذارند و در این مسیر به آن‌ها کمک کنند تا نساجی بتواند با تیم‌های دیگر رقابت کند.

مطهری گفت: ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، قلمرو تیم نساجی است و حریفان باید شکست خورده از آن بیرون بروند. یکی از شروط من حاضر شدن این ورزشگاه بود، چون هواداران پرشور و بازیکنان متعصبی داریم. می‌خواهیم قلمرویی در این ورزشگاه درست کنیم که کسی جرأت نزدیک شدن به آن را نداشته باشد.

وی در مورد اینکه تیم‌ها بر مبنای قرعه‌کشی مسابقات لیگ تمرینات خود را آغاز می‌کنند، گفت: با توجه به شرایطی که فوتبال ما دارد برنامه‌ریزی برای مربیان خیلی سخت است. ما نمی‌توانیم برنامه بلندمدت داشته باشیم همیشه باید برنامه کوتاه داشته باشیم برنامه سه روزه تا یک هفته‌ای؛ چون مدام برنامه‌ها در حال تغییر است. براساس صحبت‌های سهیل مهدی ۲۰ مرداد را آغاز لیگ اعلام کردند ما تمرینات خود را شروع کردیم که امیدوارم تغییری در آن ایجاد نشود.

سرمربی نساجی در پاسخ به این سوال که آیا مسعود شجاعی در تیم می‌ماند یا خیر؟ گفت: شجاعی بازیکن ارزنده و با اخلاق فوتبال است. من مسعود را می‌خواهم، اما باید با او جلسه داشته باشم. اعتقادم این است که بازیکن جوان به همراه بازیکنان با تجربه خوب باید داشته باشیم. یعنی ترکیب این دو گروه شما را به اهداف و ایده‌هایتان می‌رساند. توقع‌مان از بازیکنان با تجربه این است که حرفه‌ای رفتار کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)