• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۴۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

خدمت‌رسانی با راه‌اندازی پنجره ملی خدمات شبانه‌روزی می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همه دستگاه‌های دولتی باید در کنار هم به سمتی حرکت کنیم که با راه‌اندازی پنجره واحد خدمات ملی، طعم خدمت بی‌منت مبتنی بر فناوری را به مردم بچشانیم.

خدمت‌رسانی با راه‌اندازی پنجره ملی خدمات شبانه‌روزی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جلسه هم‌اندیشی تحقق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با حضور «عیسی زارع پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ «میثم لطیفی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی و مدیران و معاونان، فناوری اطلاعات دستگاه‌های دولتی برگزار شد.

وزیر ارتباطات، در ابتدای سخنان خود در این جلسه با تأکید بر اینکه راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند یک آرزوی دیرینه در جمهوری اسلامی ایران بوده گفت: همه دستگاه‌های دولتی باید در کنار هم به سمتی حرکت کنیم که با راه‌اندازی پنجره واحد خدمات ملی، طعم خدمت بی‌منت مبتنی بر فناوری را به مردم بچشانیم.

وی افزود: مردم باید ببینید که دولت هم ضرورت حرکت در مسیر فناوری را درک کرده است؛ حرکتی که از سال‌های پیش با خدمات فناورانه بخش خصوصی آغازشده است.

زارع پور اظهارداشت: با راه‌اندازی این پنجره ملی، به مردم نشان خواهیم داد که دولت، دولت فناوری پایه است و ابزارهای روز را برای ارائه بهتر خدمات به کار می‌گیرد.

وی بابیان اینکه در این مسیر همگرایی، در لایه ارائه سرویس سیاست‌گذاری و مدیریت بسیار حائز اهمیت است، گفت: در سال‌های گذشته یکی از چالش‌های اصلی در مسیر تحقق دولت الکترونیکی این مسئله بود که در کشور متولی دولت الکترونیکی کیست.

وی اضافه کرد: اکنون با آسیب‌شناسی که از گذشته داشتیم در ابتدای دولت سیزدهم با درک مشترکی که نسبت به اهمیت تحقق دولت الکترونیکی وجود داشت با رییس سازمان اداری و استخدامی به این توافق رسیدیم که با همکاری و همراهی تنگاتنگ دو سازمان این کار بزرگ را در کشور انجام دهیم.

زارع پور تصریح کرد: بنابراین دو دستگاه اصلی تحقق دولت الکترونیکی، باب همگرایی را باز کردند و انتظار می‌رود سایر دستگاه‌های دولتی هم این تعامل و همگرایی را داشته باشند و داده و سرویس را برای خودشان نبینند تا زمینه شکل‌گیری دولت هوشمند و تبادل داده و سرویس بین دستگاهی ایجاد شود.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: تا زمانی که حکمرانی و تصمیم‌گیری و تصمیم سازی خرد و کلان مبتنی بر داده‌های واقعی نباشد، شاهد انحراف در تصمیم‌گیری‌ها خواهیم بود و حتی ممکن است که در زمینه‌هایی شاهد بروز فساد باشیم لذا نظام حکمرانی مبتنی بر داده باید در کشور شکل بگیرد که پنجره واحد خدمات دولت هوشمند اولین قدم در این راستا است.

وی در پایان با اعلام این خبر که در جلسه امروز هیئت دولت مقرر شد تا هر هفته دستگاه‌هایی که به پنجره ملی خدمات پیوسته‌اند و یا دستگاه‌هایی که هنوز در این الحاق تأخیر دارند معرفی شوند، گفت: تحقق این پنجره واحد خدمات دولت هوشمند برای دولت یک دغدغه جدی است و امیدوارم در همه دستگاه‌ها یک‌همت و همگرایی همه‌جانبه ایجاد شود تا از شهریورماه و با الحاق همه دستگاه‌ها به این پنجره ملی، فصل جدیدی از ارائه خدمات مبتنی بر فناوری را برای مردم ایجاد کنیم.

پنجره واحد خدمات یکی از اولویت‌های اصلی دولت است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی نیز در این جلسه با تقدیر از وزارت ارتباطات برای پیگیری دولت الکترونیکی و دولت هوشمند گفت: در حال حاضر پنجره واحد خدمات به یکی از اولویت اصلی دولت تبدیل‌شده است تا بتوانیم نظام خدمت‌رسانی به مردم را به یک نظام آسان و در دسترس تبدیل کنیم.

«میثم لطیفی» بابیان اینکه برخلاف آنچه ما پشت این میز خودمان را نماینده یک دستگاه می‌دانیم اما مردم دولت را یکپارچه می‌بینند، گفت: اگر می‌خواهیم در این حوزه پیشرفت داشته باشیم بایستی ما هم این نگاه صحیح دولت یکپارچه را در تمام تصمیماتمان لحاظ کنیم. نهایت کار پنجره واحد، یکپارچگی در دولت است و باید دولت به یک آیکون در گوشی‌های مردم تبدیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)