• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۴۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۴
بین الملل » اروپا
يکصد و بيست و هفتمين روز جنگ اوکراين

استفاده اوکراین از زنان به عنوان سپر انسانی

نظامیان اوکراینی در مناطق مختلف درگیری از زنان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، نظامیان اوکراینی در مناطق درگیری از زنان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

 

در حال به روزرساني...

 

کاهش ۴۳ درصدی صادرات غلات اوکراین
به گزارش خبرگزاری رویترز, وزارت کشاورزی اوکراین، روز جمعه اعلام کرد: صادرات غلات اوکراین به نسبت مدت مشابه سال قبل، کاهشی 43 درصدی داشته و به 1 میلیارد و 410 میلیون تن در ماه ژوئن رسیده است که نشان می دهد تهاجم روسیه به بخش کلیدی اقتصاد این کشور، آسیب وارد کرده است.

 

رویترز - زلنسکی : اوکراین باید هر چه زودتر به اتحادیه اروپا بپیوندد
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین روز جمعه از مقامات دولتی و قانونگذاران این کشور خواست در زمینه تصویب و اجرای همه اقدامات مورد نیاز برای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا به سرعت عمل کنند.

 

اوکراین وامی به مبلغ ۴۴۶.۸ میلیون یورو از بانک جهانی دریافت می‌کند
خبرگزاری رویترز در خبری فوری اعلام کرد، اوکراین وامی به مبلغ ۴۴۶.۸ میلیون یورو از بانک جهانی دریافت می‌کند که ۴۲۴.۶ میلیون یورو آن را انگلیس تضمین می‌کند.

 

پوتین: روسیه همچنان تولید و عرضه کننده قابل اعتماد غلات،کود و انرژی است
شبکه الجزیره در خبری فوری به نقل از خبرگزاری تاس گزارش دا:د ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر هند تاکید کرد که روسیه همچنان تولید کننده و عرضه کننده قابل اعتماد غلات، کود و انرژی است.

 

وزارت دفاع اوکراین: نیرو‌های روسیه حملاتی را به مناطق شرقی اوکراین انجام دادند
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد نیرو‌های روسیه حملاتی را به گریماخ، چرنیهیو و سومی در شرق اوکراین انجام دادند.

وزارت دفاع اوکراین افزود: نیرو‌های روسیه به اعزام نیرو‌های خود به طرف خارکیف برای بازپس گیری مناطقی که ما آزاد کرده ایم، ادامه می‌دهند.

 

تحلیلگر نظامی: استقرار بلندمدت نیرو‌ها در جزیره "مار" امکان پذیر نیست
تحلیلگر مسایل نظامی در بیروت، تاکید کرد با وجود موقعیت راهبردی جزیره "مار" در سواحل اوکراین، شرایط این جزیره برای استقرار بلندمدت نیرو‌های نظامی در آن، مناسب نیست.

الیاس حنا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره، درباره عقب نشینی نیرو‌های روسی از جزیره مار نزدیک سواحل اوکراین گفت: بدون شک این جزیره موقعیت راهبردی دارد، اما استقرار بلندمدت نیرو در آن امکان پذیر نیست، زیرا کوچک است و به عنوان مثال، آب آشامیدنی هم در آن وجود ندارد. تامین تدارکات برای این جزیره دشوار است. پس از هدف قرار گرفتن رزم‌ناو مسکو، این سوال مطرح شد که باقی ماندن در این جزیره چه اهمیتی دارد؟ بنابراین حضور در این جزیره، هزینه بسیار بیشتری در مقایسه با فواید استقرار در آن دارد. فاصله این جزیره تا نزدیکترین ساحل در کنترل روسها، ۳۰۰ کیلومتر است. روس‌ها می‌گویند برای نشان دادن حسن نیت از این جزیره عقب نشینی کردند تا زمینه انتقال غلات را فراهم کنند.

الیاس حنا افزود: حضور نداشتن نیرو‌های روسی در این جزیره، پیروزی برای اوکراینی‌ها محسوب می‌شود. اما این پیروزی جنبه راهبردی ندارد و موازنه‌های نظامی را در دریای سیاه تغییر نخواهد داد. همانطور که نیرو‌های روسی نمی‌توانند در این جزیره مستقر شوند، نیرو‌های اوکراینی هم توانایی استقرار در آن را ندارند. برای صادرات غلات از اوکراین، سازمان ملل باید سازوکاری اعلام کند. در این صورت جزیره مار می‌تواند مرکز نظارت بر اجرای این سازوکار باشد. کشتی‌های تجاری زیادی در بندر اودسا گرفتار شده اند و در این منطقه، مین‌های دریایی زیادی وجود دارد. سازوکار صادرات غلات از اوکراین پیچیده است و جزئیات زیادی دارد که باید تعیین تکلیف شود.

 

پایان آموزش نیرو‌های اوکراینی در انگلیس
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، آموزش صد‌ها نفر از نیرو‌های اوکراینی برای استفاده از سامانه‌های موشکی که انگلیس به اوکراین ارسال می‌کند، تکمیل شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آموزش نیرو‌های اوکراینی برای مقابله با توپخانه ارتش روسیه، بخشی از بسته کمک‌های گسترده بین المللی به کی‌یف است که در پی حمله روسیه به اوکراین، تصویب شد.

غرب تلاش می‌کند با تامین سامانه‌های پیشرفته تسلیحاتی و ارتقای سطح مهارت‌های نیرو‌های اوکراینی، به این کشور در جنگ با نیرو‌های روسی کمک کند.

 

مقام آمریکایی: کمک‌های نظامی به اوکراین ادامه خواهد یافت
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، "ساموئل وربرگ" سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا گفت آمریکا به ارائه کمک‌های نظامی لازم به اوکراین با هماهنگی متحدانش در اتحادیه اروپا و ناتو ادامه خواهد داد.

 

۱۴ کشته بر اثر حمله موشکی روسیه به شهر اودسا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کیف، مسئولان اوکراینی اعلام کردند بر اثر حمله موشکی روسیه به شهر اودسا ده نفر کشته شدند.

در حمله موشکی به ساختمانی در اودسا در جنوب اوکراین که توسط یک هواپیما استراتژیک از دریای سیاه شلیک شد، چهارده نفر کشته شدند.
این حمله موشکی در زمانی صورت می‌گیرد که نیرو‌های اوکراینی یک جزیره کوچک استراتژیک را در دریای سیاه برای کنترل مسیر‌های دریایی بازپس گرفتند.

مرکز اورژانس اوکراین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد براثر این حمله موشکی تا کنون ۱۴ نفر کشته و ۳۰ نفر از از جمله سه کودک زخمی شده اند.

در این بیانیه آمده است عملیات امداد و نجات که به دلیل آتش سوزی دشوار شده است، ادامه دارد. پیشتر شمار کشته‌ها ده نفر اعلام شده بود.

سرگئی براچوک، سخنگوی فرمانداری منطقه اودسا، پیشتر گفته بود موشکی به یک ساختمان مسکونی ۹ طبقه در منطقه بیلگورود-دنیستر در حدود ۸۰ کیلومتری جنوب اودسا اصابت کرده است.

 

استفاده اوکراین از زنان به عنوان سپر انسانی
شبکه تلویزیونی راشا تودی گزارش داد: نظامیان اوکراینی در مناطق درگیری از زنان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.
مجری شبکه گفت: در حالی که زندگی عادی به مناطق دونباس بازمی گردد برخی از افراد محلی جزئیات جدیدی درباره استفاده از مردم به عنوان سپر انسانی توسط نظامیان اوکراینی بیان می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

یکی از افراد محلی گفت: نظامیان اوکراینی در پشت سر غیرنظامیان و از جمله زنان پنهان می‌شدند و این تسلیحات را شلیک می‌کردند. یکی از همسایگان ما در برابر تانکی که می‌خواست وارد حیاط منزلش شود، ایستاد. در آن هنگام شمار زیادی از کودکان در منطقه در حال دویدن بودند.

وی افزود: تانک وارد خانه شد و به گوشه حیاط شلیک کرد. تانک از روی صاحب این خانه عبور کرد.

 

مسدود شدن بیش از یک میلیارد دلار از دارایی‌های یک اولیگارک روس در آمریکا
به گزارش خبرگزاری فرانس پرس، آمریکا روز پنجشنبه بیش از یک میلیارد دلار از دارایی‌های یک شرکت مستقر در این کشور را به اتهام ارتباط با سلیمان کریموف، الیگارک روس، مسدود کرد.

آمریکا می‌گوید کریموف متحد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، است و از این شرکت برای سرمایه گذاری‌های بی نام و نشان استفاده می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد کریموف، میلیاردر فعال در سیاست‌های روسیه، به صورت مخفیانه شرکت هریتج تراست در ایالت دلاوِر را به صورت مخفیانه مدیریت و پول‌های خود را به چندین شرکت دولتی سرازیر می‌کرد.

به گفته مقامات وزارت خزانه داری آمریکا، هریتیج تراست که در سال ۲۰۱۷ بنیان گذاشته شد، پول را از راه شرکت‌های صوری و تشکیلات مخفی در اروپا به آمریکا آورد.

جنت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا، تاکید کرد "حتی با وجود پنهان شدن نخبگان روسیه پشت نیرو‌های نیابتی و ترتیبات قانونی پیچیده"، آمریکا به اتخاذ اقدامات خود ادامه خواهد داد.

در بیانیه یلن آمده است آمریکا "تحریم‌های هماهنگ چندجانبه وضع شده بر ضد آن‌هایی را که در جنگ روسیه بر ضد اوکراین سرمایه گذاری می‌کنند و از آن سود می‌برند فعالانه اجرا خواهد کرد. "

 

پوتین: غرب برای مهار روسیه، از اوکراین سوء استفاده ابزاری می‌کند
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت: غرب در بازی‌های ژئوپولتیک خود با هدف کنترل و مهار روسیه، از اوکراینی‌ها سوء استفاده ابزاری می‌کند.

 

تخلیه غیرنظامیان از شهر لیسیچانسک ناممکن شده است
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کیف، منابع آگاه اعلام کرد وضعیت در شهر لیسیچانسک بسیار وخیم و تخلیه غیرنظامیان از این شهر ناممکن شده است.

 

امیرعبداللهیان: ایران آماده تلاش دیپلماتیک برای توقف بحران اوکراین است
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با دیمتری کولبا همتای اوکراینی خود گفت: تهران آماده هر گونه تلاش دیپلماتیک برای توقف بحران اوکراین است. ما برای مشارکت در طرح گشودن یک گذرگاه در دریای سیاه به منظور انتقال غلات اوکراین آمادگی داریم.

 

رئیس جمهور اندونزی پیامی را از جانب زلنسکی به پوتین تقدیم کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، رئیس جمهور اندونزی روز پنجشنبه اعلام کرد پیامی را از جانب ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اختیار ولادیمیر پوتین همتای روس خود قرار داده است.

 

انگلیس: خروج روسیه از جزیره «مار» نشان دهنده شکست ناپدیری اوکراین است
خبرگزاری فرانسه گزارش داد نخست وزیر انگلیس گفت خروج روسیه از جزیره مار نشان می‌دهد که تحت کنترل درآوردن اوکراین «غیرممکن» است.

در این گزارش آمده است: بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز پنجشنبه گفت خروج روسیه از جزیره «مار» در دریای سیاه، بیهوده بودن اهداف راهبردی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اوکراین را نشان می‌دهد.

جانسون در یک نشست خبری پس از دیدار سران ناتو در مادرید گفت: «در نهایت، برای پوتین غیرممکن خواهد بود که کشوری را که حکومت او را نمی‌پذیرد، سرکوب کند.»

وی افزود توافق برای صلح کاملاً به اوکراین بستگی دارد. جانسون در عین حال بر اتحاد میان ائتلاف ناتو و کشور‌های گروه جی-۷ تاکید کرد.

جانسون گفت: «ما دیدیم که اوکراین برای عقب راندن روس‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. ما دیدیم که آن‌ها در اطراف کی یف و خارکف، و اکنون در جزیره مار، چه کردند. فکر می‌کنم کار درست این است که ما به مسیری که ناتو ترسیم کرده ادامه دهیم، مهم نیست چقدر این کار دشوار باشد.»

 

درخواست دادگاه حقوق بشر اروپا از روسیه برای اعدام نکردن دو انگلیسی
به گزارش خبرگزاری فرانسه از استراسبورگ، دو شهروند انگلیسی که برای کمک به نیرو‌های اوکراینی در نبرد ماریوپل شرکت کرده بودند توسط نیرو‌های نظامی طرفدار روسیه در شرق اوکراین اسیر شدند. دادگاه حقوق بشر اروپا در ۱۶ ژوئن امسال همین درخواست را درباره یک شهروند مغربی نیز کرده بود.

این سه شهروند خارجی در منطقه ماریوپل به همراه حدود هزار سرباز اوکراینی خود را تسلیم نیرو‌های روسی و نیرو‌های جدایی طلب طرفدار روسیه کردند. این افراد در تاریخ ۹ ژوئن در دیوان عالی جمهوری مردمی دونسک به اعدام محکوم شدند.

اما درخواست امروز دادگاه حقوق بشر اروپا که در واقع بازوی قضایی شورای اروپاست درباره دو شهورند انگلیسی به نام‌های شون پینر و ایدین آسلین است که که به ترتیب متولد سال‌های ۱۹۷۳ و ۱۹۹۴ هستند. این دو نفر با دو زن اوکراینی ازدواج کرده بودند و اوکراین را خانه خود می‌دانستند.

این دو در سال ۲۰۱۸ وارد اوکراین شده بودند و در اوایل زمستان گذشته در ماریوپل مستقر شده بودند.

 

لاوروف: اتحادیه اروپا تسلیم تصمیمات آمریکاست
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، سرگئی لاوروف در کنفرانس خبری مشترک در مینسک با ولادیمیر ماکی وزیر خارجه بلاروس گفت روسیه و بلاروس درباره ادامه هماهنگی سیاسی و فعالسازی همکاری‌ها در چارچوب سازمان‌های بین المللی توافق کردند. لاوروف و ماکی در این کنفرانس خبری، نگرانی مسکو و مینسک را از فعالیت‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کردند که به ادامه تنش منجر می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

لاوروف بر عزم و اراده برای جلوگیری از تلاش‌های غرب برای مداخله در امور روسیه و بلاروس و مقابله با تحریم‌ها تأکید کرد.

لاوروف در کنفرانس خبری اش با ولادیمیر ماکی گفت:”ما شاهد تهدید علیه امنیت ملی دو کشور هستیم. می‌بینیم که آمریکا تمایلی برای تعامل شفاف درباره موضوع فعالیت‌های بیولوژیکی ندارد. ما توافقی در چارچوب پیمان امنیت جمعی برای تعامل شفاف در خصوص این موضوعات داریم تا با هرگونه تلاشی برای استفاده مبهم از استقرار چنین طرح‌هایی که موجب نگرانی کشور‌های ماست مقابله کنیم و همچنین موضوع دیگری وجود دارد که در خصوص آن همکاری می‌کنیم و آن موضوع نیز مقابله با جنگ رسانه‌ای کثیفی است که کشور‌های غربی از آن بهره می‌برند. تصمیم گرفتیم در زمینه رسانه‌ای در این چارچوب همکاری کنیم. ما از این مذاکرات خرسند هستیم. این مذاکرات به ارتقای هماهنگی سیاسی بر اساس شراکت و وحدت و مصلحت دو کشور و دو ملت کمک می‌کند. “

لاوروف در پاسخ به پرسشی گفت: اتحادیه اروپا استقلال خودش را از دست داده است و تسلیم تصمیمات تحمیلی آمریکاست از جمله در زمینه تحریم‌های اقتصادی و مخالفت با واردات از روسیه و نیز ویرانسازی همه آن چیزی که طی ده‌ها سال از زنجیره‌های مالی بنا، شده است. اگر به فهرست تحریم‌های کنونی که اروپا به روسیه و بلاروس تحمیل کرده است نگاه کنیم آمریکا به خودش در این زمینه رحم می‌کند و تلاش نمی‌کند به صورت فعالانه به زمینه‌هایی که به اقتصادش لطمه وارد می‌کند وارد شود، اما اروپا در این زمینه، بیشتر رنج می‌برد بنابراین مسئله فقط کشور‌های ما و تضعیف کشور‌های ما نیست بلکه تلاش می‌کنند اتحادیه اروپا را نیز تضعیف کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)