• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۴۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال

قرارداد‌های خارج از چارچوب ثبت نمی‌شود

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال گفت: قرارداد‌های خارج از چارچوب ثبت نمی‌شود و با اجرای قانون پول‌شویی دیگر کسی نمی‌تواند ماشین یا فولاد بدهد.

قرارداد‌های خارج از چارچوب ثبت نمی‌شودبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما، صادق درودگر، عضو هیات رییسه سازمان لیگ فوتبال گفت: وقتی محدودیت‌هایی برای سقف قراردادها، بازیکنان خارجی و ... قائل می‌شویم برای این است که احساس می‌کنیم فوتبال‌مان با مخاطره روبرو شده است، به عنوان مثال به یکباره ارقامی برای بازیکنان مطرح می‌شود که غیرقابل تصور است، زمانی  ۴۵ میلیون یورو پرونده انضباطی در فیفا داشتیم و به همین علت ورود بازیکن خارجی در لیگ را محدود کردیم. در آن زمان خیلی‌ها انتقاد کردند و گفتند علت افزایش ناگهانی قیمت بازیکنان محدودیت ورود بازیکنان خارجی به کشور است. خیلی شجاعانه و مسؤولانه ایستادگی کردیم تا این کار به نتیجه رسید، چون عزت و سربلندی و آبروی کشورمان در فوتبال مطرح بود. هر پرونده‌ای از کشورمان به فیفا می‌رفت بدون اینکه آن را باز کنند رأی به شکست ما می‌دادند.

عضو هیات رییسه سازمان لیگ افزود: با استقبال و تقاضای بیش از حد باشگاه‌ها مواجه شدیم، گفتند: شما باعث افزایش بیش از حد می‌شوید و باید بازیکن خارجی بیاید؛ بنابراین چارچوبی گذاشتیم و گفتیم برای اینکه کیفیت لیگ حفظ شود بازیکنان باید با شاخصه‌هایی مانند تعداد بازی ملی یا باشگاهی وارد کشور شوند که در ادامه مقداری از آن محدودیت برداشته شد. پس از آن هم به دلیل رعایت نکردن چارچوب ها، مسائلی پیش آمد و جدول لیگ تغییر کرد. الان هم محدودیت بازیکن خارجی نداریم، اما قیمت بازیکنان سه برابر شده است. این مسأله نیازمند یک بررسی همه‌جانبه است.

درودگر با اشاره به نگرانی‌ها در خصوص ضمانت اجرایی سقف قرارداد‌ها گفت: ما اکنون شرایط ویژه‌ای داریم. قانون پولشویی در کشور ما اجرا شده و دیگر مسائلی مانند دادن فولاد یا ماشین و ... را نداریم. اگر کسی این کار را بکند محدودیت‌های قانونی دارد. ضمن اینکه دو باشگاه بزرگ کشورمان که در بورس هستند. تمام قراردادهایشان به صورت شفاف در سایت کدال قرار می‌گیرد. سهامداران باید از وضعیت نقل و انتقالات مطلع شوند این مسأله به ما برای اجرای این کار خیلی کمک می‌کند. همچنین تلاش داریم با کمک میرشاد ماجدی مکاتباتی با وزارت‌های صمت، نفت و ورزش داشته باشیم تا با حمایت آن‌ها بازار را کنترل کنیم.

وی افزود: در ۲۰ سال گذشته روندی داشتیم که به سه دوره تقسیم می‌شود. در یک دوره هر مدیری می‌آمد قرارداد را می‌بست و مثل مهریه می‌گفت قرارداد را که داده و که گرفته! پس از آن یک دوره کنترلی بود که گفتند باید برای صدور مجوز حرفه‌ای تمام آمار و ارقام و مسائل مالی باشگاه‌ها باید بروز در سامانه AFC قرار بگیرد. آنجا با محدودیت مواجه شدیم. کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال تلاش کرد بدهی‌ها را به حداقل برساند و شفاف‌تر کند تا باشگاه‌ها موظف شوند پول بازیکنان را بدهند؛ اکنون هم در دوره سومی قرار داریم که حالت شفافیت است. شخصا علاقه دارم همه چیز در آینه باشد تا همه مردم ببینند. باید بیاییم تمام این قرارداد‌ها را نشان بدهیم. مانند خیلی از کشور‌های دنیا که وقتی کسی قراردادی می‌بندد، به صورت واضح بگویند اینقدر است. باشگاه‌ها اینقدر پول گرفته‌اند یا پرداخت کرده‌اند یا بگویند چه درآمدی از فروش پیراهن داشته‌اند.

عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ در مورد اینکه آیا سقف قرارداد بازیکنان اعمال شده است، گفت: نامه را از سازمان لیگ به فدراسیون فوتبال ارسال کردیم. سرپرست فدراسیون فوتبال از مجمع قبل این اختیار را گرفته که تمام مصوبات را ابلاغ کند، او تأیید می‌کند و به باشگاه‌ها ابلاغ می‌شود. محدودیت‌هایی در نظر گرفتیم. سقف قرارداد بازیکنان ملی بالاتر است. کار منطقی کردیم. نیامدیم بگوییم رقمی باشد که بازیکنان ضرر کنند. بازیکنان ضرر نمی‌کنند، چون می‌توانند صددرصد پول‌شان را بگیرند. اگر این روند ادامه داشته باشد همه باشگاه‌ها ورشکسته می‌شوند و بازیکنان هر رقمی ببندند نمی‌توانند ۲۰، ۳۰ درصد بگیرند، اما اگر رقم منطقی باشد می‌توانند صددرصد قراردادشان را بگیرند.

درودگر در خصوص اینکه قرارداد‌های زیادی از جانب باشگا‌ه‌های مختلف لیگ برتر بسته شده عنوان کرد: قرارداد‌ها ثبت نشده، قرارداد‌هایی که در چارچوب مصوبه هیأت رئیسه نباشد ثبت نخواهد شد. اگر هم قرارداد بسته شده در چارچوب مصوبه هیأت رئیسه که فدراسیون فوتبال باید تأیید کند، ثبت نخواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه، به نظر می‌رسد نصف بیشتر قرارداد‌ها ثبت نخواهند شد، اعلام کرد: این موضوع در چارچوب وظایف دستگاه‌های نظارتی است. ما قوانینی را می‌گذاریم و پیگیری می‌کنیم، اما ضابط قضایی نیستیم. همه این‌ها را به نهاد‌های نظارتی اطلاع می‌دهیم.

عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ در خصوص این که پیش از این هم تجربه سقف قرارداد وجود داشت، اما خیلی‌ها رعایت نکردند، گفت: اگر در این زمینه مستنداتی داشته باشیم می‌توانیم برخورد کنیم. با طرح اینکه بازیکنی ۳۰ یا ۵۰ میلیارد گرفته نمی‌توانم به کمیته اخلاق یا انضباطی مراجعه کنم. باید مستنداتی داشته باشم. الان خوشبختانه قانون پولشویی در کشور اجرا می‌شود. تمام نقل و انتقالات در سیستم شاپرک ثبت و ضبط می‌شوند. شاید بیش از نیمی از باشگاه‌های ما صنعتی و در بورس هستند. موظفند تمام اطلاعات را به سهامداران بدهند و باید اطلاعات را به صورت شفاف اعلام کنند. ذی‌حساب مالی توسط سازمان خصوصی‌سازی و بورس ممیزی می‌شود. ما همه کار‌ها را انجام دادیم و امیدواریم به ما کمک شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)