• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۵۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
ایلام » سیاسی

توسعه ایران اسلامی در گرو پویایی و جوانی جمعیت

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام پویایی و جوانی جمعیت را شرط لازم برای پیشرفت و توسعه کشور دانست و گفت: ضرورت توجه به ازدواج آسان باعث جلوگیری از بالا رفتن سن ازدواج و پیری جمعیت می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت‌الاسلام والمسلمین الله نور کریمی تبار پویایی و جوانی جمعیت را شرط لازمتوسعه ایران اسلامی در گرو پویایی و جوانی جمعیتبرای پیشرفت و توسعه کشور عنوان کرد و گفت:اگر جوانان با الگوگیری از ازدواج مبارک حضرت علی (ع)و حضرت فاطمه زهرا(س) به ازدواج های آسان روی بیاورن بدون شک مشکلات سن ازدواج و پیری جمعیت برطرف می شود.

وی افزود: نهاد خانواده اولین و اساسی‌ترین نهادی است که شکل می‌گیرد و اگر بر اساس تقوا و رضای خداوند باشد، زندگی لذت بخش می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار بالا رفتن سن ازدواج  و پیر شدن جامعه را تهدیدی جدی برای کشور دانست و اظهار کرد:فرهنگ سازی در فضای عمومی از انتظارات مقام معظم رهبری برای پویایی جمعیت است و همه باید تلاش کنند تا توصیه های مقام معظم رهبری در این خصوص عملی شود.

خطیب جمعه ایلام در ادامه با تبریک سالروز آزادسازی مهران در دهم تیرماه گفت: امروز یکی از روز‌های خاطره انگیز برای مردم ایران و استان ایلام است.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار اظهار داشت: دهم تیرماه ۶۵ در اوج گرمای طاقت فرسا، رشادت و از خود گذشتگی رزمندگان اسلام و همچنین مقاومت مردم باعث شد نیروهای رژیم بعثی مجبور به فرار از مهران همیشه قهرمان شوند.

وی افزود: خداوند به ما کمک کرد و با وجود برتری تجهیزات نظامی عراق، رزمندگان ما پیروز شدند.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: به همه شهدای ایلام و رزمندگان سرافزاری که از مناطق مختلف کشور در عملیات آزادسازی مهران حضور داشتند، درود می‌فرستیم و یاد آن‌ها را گرامی می‌داریم.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار با اشاره به دوازدهم تیرماه و حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری کشورمان گفت: در این روز یکی از جنایت‌های آمریکا که همواره دم از حقوق بشر می زند اتفاق افتاد و ناو آمریکایی، هواپیمای مسافربری ایران را ساقط کرد و موجب شهادت جمعی از هموطنان شد.

وی افزود: به همین مناسبت روز دوازدهم تیرماه به نام روز جنایب بشری آمریکا نامگذاری شده و از همان موقع دارایی‌های ایران توسط آمریکا مسدود شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام افزود: آمریکا اولین کشوری است که از سلاح اتمی علیه بشریت استفاده کرد و جنایاتی همچون تحریم دارویی که موجب مرگ هزاران بیگناه شده است را مرتکب می شود ولی با در اختیار داشتن رسانه های بزرگ دنیا هیچ انتقادی از آنها نمی شود.

خطیب جمعه ایلام گفت: حمایت آمریکا از منافقین که دستشان به خون ۱۷ هزار از هموطنان آغشته است و همچنین حمایت از داعش و انجام ۶۲ کودتا در جهان از دیگر جنایت‌های آمریکایی هاست.


 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)