• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۵۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

تصویب بسته پیشنهادی بهزیستی برای پوشش بیمه‌ای مشاوره ازدواج

 معاون توسعه پیشگیری بهزیستی کشور از تصویب بسته پیشنهادی سازمان بهزیستی در زمینه بیمه مشاوره ازدواج و خانواده در شورای عالی بیمه سلامت خبر داد .


تصویب بسته پیشنهادی بهزیستی برای پوشش بیمه‌ای مشاوره ازدواجبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه عباسی افزود: ضرورت مکلف‌سازی سازمان‌های بیمه‌گر در بعد سلامت اجتماعی و مشاوره، به وزیر هم منتقل گردیده و منتظر هستیم که در نشست‌های تخصصی وزارت با شورای عالی بیمه، این مسائل به صورت قانونمند به تصویب برسد و استاندارد‌های اعلامی سازمان بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی، ملاک عمل قرار گیرد.
وی ادامه داد: مشاوره قبل از ازدواج یکی از مؤثرترین روش‌ها برای پیشگیری از مشکلات زوجین است. این خدمات در سراسر کشور در حال حاضر انجام می‌شود و علاوه بر کلینیک‌های مددکاری و مراکز روان‌شناختی عمومی، مراکز مشاوره ازدواج و خانواده هم از بهزیستی مجوز فعالیت گرفته و در حال تلاش برای پوشش بیمه‌ای این خدمات هستیم.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی کشور در خصوص اعتبارات مورد نیاز جمع‌آوری معتادان متجاهر و سرانه نگهداری و توانمندسازی بهبودیافتگان نیز گفت: در حال رایزنی با ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور هستیم که به شکل مناسبی این مشکلات را حل کنیم.
عباسی افزود: امیدواریم با واقع‌بینی که در مسئولان اجرایی این نهاد‌ها سراغ داریم، وضعیت معتادان متجاهر کاملا مشخص و اعتبارات لازم برای اجرای کامل و نتیجه‌بخش ساماندهی این گروه از بیماران سوء مصرف مواد مخدر تأمین شود.
وی در زمینه پیشگیری از خشونت نیز گفت: جمعیت همیاران سلامت روانی اجتماعی و مؤسسات پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سراسر کشور بر روی موضوع خشونت کار می‌کنند و صد‌ها کارگاه و دوره‌ی آموزشی تخصصی برای گروه‌های هدف بخصوص اقشار حاشیه‌نشین که بیشترین خشونت را تجربه می‌کنند برگزار شده است.
وی با تأکید بر اینکه حمایت از خشونت‌دیدگان، در معاونت اجتماعی بهزیستی به صورت تخصصی و هدفمند دنبال می‌شود، افزود: باید اعتبارات حوزه پیشگیری در این زمینه افزایش قابل توجه داشته باشد تا بتوانیم بر روی موضوع پیشگیری از خشونت، برنامه‌ریزی دقیق‌تر و جامع‌تری داشته باشیم.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی کشور در مورد طرح‌های مشارکت اجتماعی جوانان و زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های اعتباری در این زمینه، در نظر داریم از حمایت‌گیری نهاد‌ها و ارگان‌های دیگر بهره‌مند شویم و همچنین در جهت بهره‌گیری از ظرفیت بخش نیکوکاران کارآفرین در صنعت و بازار، اقداماتی در دست انجام است و در برخی استان‌ها این حمایت گیری به نتایج عملیاتی بسیار خوبی رسیده است.
وی یادآور شد: به عنوان مثال، طرح مانا سال گذشته با حمایت‌یابی که خود انجام دادند یک میلیارد تومان از سوی مجریان طرح جهت اجرای پروژه‌های اجتماع‌محور به این برنامه تزریق گردید که از محل کمک‌های خیرانه انجام گرفته است.
عباسی همچنین در زمینه تسهیم عواید حاصل از بیمه شخص ثالث برای پیشگیری از معلولیت گفت: رایزنی‌هایی در حال انجام است و پس از نهایی شدن طرح در سازمان، موضوع را با بیمه مرکزی مطرح می‌کنیم و اگر لازم باشد از طریق تهیه لایحه و ارسال به دولت، موضوع پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: بهزیستی، اصلی‌ترین و تخصصی‌ترین نهاد پیشگیری از معلولیت در کشور است، اما از تسهیم عواید حاصل از بیمه شخص ثالث، هیچ بهره‌مندی ندارد در حالی که سایر نهاد‌ها که نقش مستقیم و برنامه‌ی عملیاتی در این زمینه ندارند اعتبارات بسیار خوبی از این بخش دریافت می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشارکت واقعی شهروندان باید در کانون تصمیم‌گیری‌ها باشد
برگزاری جشنواره استعداد‌های خلاق بانوی اصفهان
فعالیت غیر حضوری مدارس ابتدایی و هنرستان‌های کیش در ۲۹ آذر
بازگشایی کلیه محور‌های روستایی دارای سکنه شهرستان رابر
سالن آفرینش فیروزکوه میزبان اجرای تئاتر کمدی گروه فرسیا
امامزاده عباس با معماری ساده و با شکوه در اسلامشهر
مدارس ایرانشهر غیرحضوری شد
گاز ویلا‌ها و سکونتگاه‌های غیر‌دائم مازندران قطع می‌شود  
بسته فرهنگی «کتابخوان» اصفهان با معرفی تازه‌های نشر کتاب
پخت شیرینی‌های محلی یلدایی به رسم دیرینه بانوان فیروزکوهی
تجاوز به افغانستان پاسخ چند برابری به همراه دارد
تخریب سه واحد مسکونی در زواره اردستان
پایان رقابت های والیبال کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان سمنان
اجرای طرح بزرگ نیروگاه خورشیدی در شهرک صنعتی شمس آباد
برگزاری جشن ۸۰ سالگی استقلال
­قهرمانی پارس جنوبی در لیگ آینده سازان جودو پسران
چاه‌کمال شهرستان دلگان پیشتاز در بارش باران پاییزی استان
مادر شهید بزرگی در قائم شهر آسمانی شد
تقدیر از بازاریان و کسبه با انصاف در مهاباد
تاخیر یکساعته فعالیت اداره‌ها و بانک‌های استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
هوای سرد در تهران ماندگار است
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)