• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۸۴۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
بین الملل » اروپا

افزایش اعتراض‌ها به قیمت سوخت در انگلیس

شماری از رانندگان خودرو‌ها از جمله کامیون‌ها در انگلیس در اعتراض بی توجهی دولت در کاهش قیمت سوخت با حرکت با سرعت کم در برخی مسیر‌ها سبب ایجاد ترافیک شدید شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، شماری از رانندگان خودرو‌ها از جمله کامیون‌ها در انگلیس برای اعتراض به آنچه که بی توجهی دولت در کاهش قیمت سوخت خودرو‌ها با کاهش مالیات عنوان کردند، با حرکت با سرعت کم در برخی مسیر‌ها سبب ایجاد ترافیک شدید در برخی آزادراه‌ها و بزرگراه‌های این کشور شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


قیمت سوخت از چند ماه پیش در انگلیس به بالاترین میزان در تاریخ این کشور رسید است و به ویژه در آزادراه‌ها و مناطق دور از شهر قیمت سوخت خودرو از دو پوند در هر لیتر هم فراتر رفته و اعتراض‌های گسترده‌ای را به بار اورده است.

دولت می‌گویدافزایش قیمت جهانی سوخت موجب افزایش بهای ان در این کشور شده است، اما معترضان می‌گویند دولت می‌تواند دست کم مالیات بیست درصدی ارزش افزوده درباره سوخت را کم کند تا اندکی قیمت ان کاهش یابد، اما دولت تا کنون حاضر به این کار نشده است.

افزایش قیمت سوخت، بهای حمل و نقل و به طبع ان قیمت کالا‌ها و خدمات را نیز در این کشور متاثر کرده است و در نرخ تورم که به بالاترین میزان در چهار دهه اخیر رسیده اثر گذاشته است.

اعتراض به افزایش بی سابقه قیمت سوخت به شکل ایجاد ترافیک در ازادراه ها‌ی ولز، اسکس و دوون و ازاد راه‌های ام چهار و ام پنج گزارش و برخی بزرگراه‌ها در این کشور اعلام شده است که حرکت خودرو‌های معترض با سرعت حدود ۳۰ کیلومتر درساعت سبب شده صف چند ده کیلومتری در برخی ازادراه‌ها و بزرگراه‌ها ایجاد شود.

پلیس انگلیس در برخی ازادراه‌ها با بستن مسیر معترضان این حرکت اعتراضی و هدایت ان به سمت مسیر‌های مورد نظر تلاش کرده انان را در ادامه کار ناکام بگذارد.

رانندگان معترض یک خط را برای خودرو‌های امدادی و اتش نشانی ازاد گذاشتند اماهنگام عبور خودرو‌های عادی از این مسیر، با به صدا دراوردن بوق و اعتراض کلامی انان را از این کار برحذر می‌داشتند و انان را به پیوستن به این حرکت اعتراضی دعوت می‌کردند.

برخی از معترضان در فضای مجازی و در مصاحبه با رسانه‌های محلی گفتند: افزایش بهای سوخت علاوه بر افزایش هزینه‌های زندگی موجب شده تا انان کار خود را از دست بدهند، زیرا برای رفتن به محل کار و بازگشت به خانه بخش عمده دستمزد انان صرف ایاب و ذهاب می‌شد و چیز زیادی در برابر کار روزانه برایشان باقی نمی‌ماند.

برخی رانندگان هم گفتند به علت بالارفتن بهای سوخت قادر به تامین سوخت خودروی خود نیستند و شغل خود را از دست داده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۹۹ طرح مسکن و اشتغالزایی مددجویان بهزیستی هرمزگان
پلمپ و ارجاع قضایی در انتظار خدمات‌دهندگان به اتباع غیرمجاز
پایان مطالعات حوزه آبخیز شورک و برزنه در گرمه
پیام استاندار هرمزگان در پی درگذشت آیت‌الله نعیم آبادی
شهرداری حق ارائه خدمات در مناطق غیرمجاز را ندارد
الگوگیری دختر خردسال از خانم سحر امامی
بازگشت هزینه بلیت‌های لغو شده در جنگ ۱۲ روزه چه شد؟
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
اجرای طرح «میدان پویا» ویژه دانش آموزان
فعالیت ۲۲۹ مرکز درمان سوء مصرف مواد در خراسان شمالی
برگزاری انتخابات کانون مداحان در کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری یادواره شهدای امنیت در یاسوج
اردوی تیم ملی جودوی نوجوانان در بجنورد
مهلت یک‌ماهه فرماندار بویراحمد برای رسیدگی به مطالبات اهالی منطقه تنگ‌سرخ
کسری ۳۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب در دشت‌های استان
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی طرح شمیم در امام زاده عبدالله یاسوج
واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از امروز
اختصاص ۴۵ هزار میلیارد تومان برای آب روستا‌ها
فعالیت بزرگترین پیست کارتینگ شمال غرب کشور در مراغه
تاکید استاندار بر آسیب شناسی طرح‌های غیر فعال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند