پخش زنده
امروز: -
کارشناس بازار سرمایه : یکی از بزرگترین معضلات بحث سهام عدالت ، واگذار نشدن اختیارات، مدیریت و مالکیت آن است که با وجود متوقف شدن فروش برخی سهامها در وضعیت فعلی، تعدادی سهم واگذار شده که موجب نارضایتی شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بورس خبرگزاری صداوسیما، میرزایی در برنامه میز اقتصادی شبکه خبر گفت: هر چند تا حدودی طبیعی و قابل مدیریت است؛ ولی اگر این وضعیت ادامه یابد، منطقی نیست.
او یکی از راهکارهای مناسب برای سهام عدالت را فعال کردن شرکتهای سرمایه گذاری مطرح کرد و افزود: نکته اول فعال کردن شرکتهای سرمایه گذاری استانی است که بتوانند امر سرمایه گذاری را انجام دهند.
او اضافه کرد: البته در زمینه خرید و فروشهایی که طرحهای بزرگ استانی انجام میشود که باید زیرنظر سازمان بورس باشد.
میرزایی با اشاره به ضرورت بحث بازارگردانی گفت: باید از ظرفیت بازار سرمایه برای تشکیل این شرکتهای بازارگردانی استفاده کرد که هم معضل بورس را حل کرد و هم به طور خاص برای بحثهای سهام عدالت استفاده شود.