• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵
خراسان رضوی » اجتماعی

آیت الله علم‌ الهدی: مشهد هدف اصلی توطئه‌ های فرهنگی دشمن است

آیت الله علم الهدی گفت: اگر دشمن بتواند ارزش‌ های اخلاقی را در مشهد از بین ببرد، لگدمال کردن اندیشه‌ های دینی در سایر شهرهای کشور به‌ مراتب ساده‌ تر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مشهد مقدس به این خاطر که دژ آیت الله علم‌ الهدی: مشهد هدف اصلی توطئه‌ های فرهنگی دشمن استمعنوی کشور به شمار می‌ رود، هدف اصلی توطئه‌ های فرهنگی دشمن است.
آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی در دیدار با جمعی از مسوولان و مدیران سازمانهای عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کشور افزود: اگر دشمن بتواند ارزش‌ های اخلاقی و باورهای اعتقادی مردم این شهر را از بین ببرد، لگدمال کردن اندیشه‌ های دینی در سایر شهرهای کشور به‌ مراتب ساده‌ تر خواهد شد.
وی بیان کرد: به همین خاطر، دشمن اراده دارد تا بی‌ بندوباری‌ ها و لاابالی‌ گری‌ ها را در سطح وسیع در مشهد ترویج دهد و فضای معنوی حاکم بر آن را محو کند.
علم الهدی ادامه داد: افزون بر توطئه‌ های فرهنگی دشمن، اربابان قدرت و ثروت نیز همواره به دنبال نفوذ به مشهد و استفاده از ظرفیت‌ های ذاتی آن برای مال‌ اندوزی و قدرت‌ طلبی خود هستند.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: از جمله این ظرفیت ها، ورود بیش از ۳۵ میلیون زائر به مشهدالرضا (ع) است که افزون بر ۶ میلیون نفر از این تعداد، غیر ایرانی هستند و لذا سودجویان و سرمایه‌ داران بسیاری چشم طمع دوخته‌ اند تا با ایجاد مراکز تفریحی متعدد، از ساعت‌ های حضور هر زائر در مشهد برای خود درآمدی ایجاد کنند و به تدریج مشهد به جای آنکه شهر امام رضا(ع) باشد، به عنوان یک مرکز تفریحی شناخته شود و هویت رضوی در این شهر به فراموشی سپرده شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: امروز در شرایطی نیستیم که به دنبال عمل به وظایف و امور روزمره باشیم بلکه باید جهادی تلاش کرد و هرکس فراتر از سلسله وظایف ابلاغ‌ شده از سوی رییس یا مقام بالادست، نقش و مسوولیت در این جنگ فرهنگی پیدا کند.
وی تاکید کرد: استکبار جهانی در سال‌ های ابتدایی پس از انقلابی به دنبال تسلط بر منابع و منافع ما بود که به تدریج، به‌ اشتباه خود پی برد و دانست که امکان بازگشت به این کشور و استیلای دوباره بر این ملت را ندارد، بنابراین جلوگیری از گسترش نفوذ ما در منطقه را به عنوان هدف بعدی خود انتخاب کرد اما تا به امروز، به برکت مجاهدت شهید سلیمانی و یاران صدیق او، جمهوری اسلامی در منطقه حرف اول را می‌ زند.
آیت‌ الله علم‌ الهدی گفت: امروزه دیگر قلمروی فرماندهی رهبر معظم انقلاب در جغرافیای ایران اسلامی محدود نیست و تعداد مقلدان رهبر معظم انقلاب در کشورهای اسلامی حتی از جمعیت ملت ایران نیز بیشتر است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: زمانی خط مقدم جبهه ما در دزفول بود، اما هم‌ اکنون رزمندگان اسلام در ساحل مدیترانه پنجه در پنجه دشمنان انقلاب هستند. به همین خاطر امروز، وجود سیاسی مستکبران عالم به براندازی ما بستگی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: اکنون که زمزمه فروپاشی آمریکا و برگزاری همه‌ پرسی برای استقلال ایالت‌ های آن مطرح است، حفظ حیات سیاسی این کشور به عنوان یک ابرقدرت منوط به آن است که ایران به عنوان کشور داعیه‌ دار دشمنی با شیطان بزرگ، نتواند به انقلاب خود پایبند بماند و بدین علت آمریکا تمام تلاش خود را بر این متمرکز کرده که دینداری را از جوانان ما بگیرد و این ملت به انقلاب خود وفادار نباشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: فداکاری فرمانده و کارکنان نیروی انتظامی در این استان مصداق رحمت الهی است زیرا در عرصه جنگ فرهنگی و در برابر تهاجم نرم دشمن، نیروی انتظامی در خط مقدم جبهه‌ای قرار دارد که در سوی دیگر آن، دشمن به دنبال ریشه کردن باورها و اندیشه‌های اعتقادی ماست. از خداوند متعال می‌خواهیم که به برکت عنایات خاصه امام رضا (ع)، نصرت الهی پشتیبان همه فعالان فرهنگی و جهادگران عرصه جهاد تبیین باشد.
 
آیت‌ الله علم الهدی افزود: ذات دشمن این است که ما را از فعالیت انقلابی‌ مان منصرف کند. اگر اراده کردیم که شعائر دین را ترویج کنیم، دیگر نباید از جوسازی رسانه‌ ها و عملیات تخریب شخصیتی که توسط عناصر وابسته به دشمن انجام می‌شود، واهمه‌ ای داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه قرار همدلی در ۱۰۰ مسجد آذربایجان غربی
نرخ گذاری مرغ با حفظ تعادل تولید و قدرت خرید مردم
نشست برخط مدیران قضایی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد با مسئولان قوه قضایی
ربیعی: بازی تاکتیکی با ملوان خواهیم داشت
اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۵ با ۳۴۰۵ دستگاه ناوگان مسافربری در آذربایجان‌غربی
صدور ۱۱ هزار سند تک برگه دولتی در استان زنجان
شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
انتخابات انجمن‌های ورزشی دانش‌آموزی در رامیان
انسداد مقطعی محور کرج چالوس از یکشنبه سوم اسفند
آغاز سریع برنامه‌های مرتبط با نوروز در شهرهای استان کرمان
آغاز به کار پویش «مثبت ماه» در کردستان
در هفته منابع طبیعی نهال رایگان بگیرید
افزایش ۱۹ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا در میان جلگه
از انتخابات شهر و روستا چه خبر
استان کرمان پارسال در شمار برترین ها در جذب کمک های مردمی
امیر سرتیپ جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرز‌ها رصد می‌شود
رونق صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود
کشف ۱۵ کیلوگرم شمش طلا در نقطه صفر مرزی پاوه
طنین نوای ملکوتی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد
کشف ۶۵۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در تیران وکرون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
دیوان عالی آمریکا اکثر تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)