• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۹۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۱
سیاسی » عمومی
قالیباف در سفر به کهگیلویه و بویر احمد:

توجه به مناطق محروم، رئوس برنامه هفتم توسعه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر نظارتی خود به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: زیر ساختها و راههای کهگیلویه و بویر احمد نیازمند اقدام ویژه است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف صبح امروز (سه شنبه ۱۴ تیرماه) در بدو ورود به استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های سفر نظارتی خود و هیات همراه به این استان عنوان کرد: مرحله دوم سفر‌های نظارتی ما با عنوان «نظارت‌های ستادی» با سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فاصله‌ای که بین سفر‌های نظارتی ایجاد شده است، بیان کرد: در دوره قبلی سفرها، فعالیت و تحرک دولت سابق آنقدر که باید و شاید وجود نداشت و ما بیشتر پروژه‌ها را در حوزه میدانی دنبال می‌کردیم، اما با روی کار آمدن دولت جدید و حضور میدانی خوب، این جهت به ما در مجلس شورای اسلامی داده شد تا با نگاه و نظارت ستادی به معنای نظارت و کنترل بر پروژه‌ها مخصوصا در آستانه برنامه هفتم توسعه بتوانیم در سیاستگذاری‌ها و رهیافت‌هایی که به ویژه برای استان‌های محروم وجود دارد، اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه به ویژه در حوزه زیرساخت‌ها و راه‌ها با توجه به پراکندگی استان باید اقدامات ویژه‌ای صورت گیرد، ادامه داد: در بررسی‌های صورت گرفته با روستا‌های زیر ۲۰ خانواری که در مسئله برق، آب و گاز دچار مشکلاتی هستند روبرو هستیم که باید رسیدگی‌هایی صورت گیرد و در برنامه هفتم توسعه اینگونه پروژه‌ها و مشکلات دیده شود.

قالیباف ادامه داد: لذا براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این استان را برای سفر انتخاب کردیم تا ان شالله با نظارت خوبی که بر پروژه‌ها و مشکلات چه در حوزه مسائلی مانند دیوان محاسبات، حسابرسی، اعتبارات و مشکلاتی که در حوزه واگذاری اعتبارات ممکن است به وجود آید و همچنین پروژه‌هایی که تعیین تکلیف آن‌ها زمان‌بر شده است را ساماندهی کنیم.


الزامات تدوین برنامه هفتم توسعه

رئیس قوه مقننه با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه در مجلس تصریح کرد: امیدواریم در برنامه بعدی توسعه بتوانیم پروژه‌های زمان‌بر و طولانی را تعیین تکلیف کنیم و با آغاز برنامه برخی از پروژه‌ها که بیش از ۲ دهه زمان برده است را ساماندهی کنیم.

وی درخصوص اقدامات مقدماتی صورت گرفته برای سفر نظارتی به استان نیز گفت: کار‌های کارشناسی خوبی پیش از سفر انجام شده و وقت زیادی برای آن صرف شده است و جلسات متعددی با وزرا و استاندار تشکیل شد و تیم‌های میدانی نیز از قبل به استان سفر کرده اند و امیدوارم امروز بتوانیم با یک همکاری، بازدید‌های میدانی خوبی را داشته باشیم تا در جهت حل مشکلات این مسئله گام‌های جدی برداریم.

معضل آفات جنگل های بلوط زاگرس


قالیباف درخصوص معضل آفات جنگل‌های بلوط زاگرس نیز گفت: دولت حتما به این امر توجه دارد و موضوعات محیط زیست مورد توجه است و این بحث آفت پروانه سفیدِ بلوط‌خوارِ زاگرس نیز یکی از دغدغه‌های سفر ما است که حتما به آن توجه داریم. واقعیت این است که در دهه‌های گذشته مجموعه پوشش سبز زاگرس ضعیف شده است، همچنین هوای گرم، آتش سوزی‌ها و نبود امکانات اطفای حریق مشکلاتی را برای پوشش سبز گیاهی این منطقه ایجاد کرده است و ما در مجموع در نگهداری محیط زیست زاگرس کارنامه قابل قبولی نداریم، همانطور که گفته شد یکی از دغدغه‌های سفر امروز ما رسیدگی به این موضوع و بحث در این خصوص است.

مطالبات بازنشستگان 


رئیس قوه مقننه کشورمان در بخش پایانی سخنان خود و درخصوص مطالبات بازنشستگان نیز گفت: در بحث مطالبات، یک افزایش حقوق در سال قبل مخصوصاً در حوزه تامین اجتماعی داشتیم. امسال نیز با تصمیمی که دولت اتخاذ کرد، افزایش حقوق برای افراد در حال خدمت و بازنشستگان داشتیم، البته من نمی‌گویم این موضوع جبران کننده تورم است، اما حتما نسبت به گذشته اقدام قابل توجهی است و کمکی است تا ما افزایش تورم را کنترل کنیم و تثبیت و کاهش تورم مشکلی جدی است که باید برای آن چاره اندیشی کنیم.

قالیباف: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، رفع مشکل تملک اراضی مردم است


رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، ضمن استماع مشکلات مردم بومی منطقه درخصوص تملک اراضی واقع در طرح مذکور، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود. همچنین زمین‌ها باید با قیمت روز کارشناسی شود.
دکتر محمدباقر قالیباف و هیات همراه صبح امروز (سه شنبه ۱۴ تیرماه) در اولین برنامه نظارت ستادی خود در استان کهگیلویه و بویراحمد از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار بازدید به عمل آوردند.

در بدو ورود دکتر قالیباف، عده‌ای از مردم برای بیان مشکلات خود در خصوص اجرای این طرح در محل حاضر شدند که رئیس مجلس به محض اطلاع از حضور مردم، در میان آن‌ها حاضر و از نزدیک ضمن گفتگو با مردم، مشکلات و مسائل آن‌ها را شنید که یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم، مشکل تملک اراضی این طرح است.

همچنین با توجه به اینکه یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم بومی موضوع حل نشدن بحث تملک اراضی واقع شده در طرح بود، دکتر قالیباف عنوان کرد: قطعاً این موضوع را پیگیری خواهم کرد و با توجه به همراهی رؤسای کمیسیون‌های انرژی و کشاورزی مجلس در این سفر، این موضوع باید تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت باید با اراضی تحت عملیات کارگاهی طرح باشد، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود. همچنین زمین‌ها باید با قیمت روز کارشناسی شود، نه اینکه نزدیک به ۱۰ سال زمین‌ها از افراد گرفته شود و ارزشیابی با نرخ ۱۰ سال گذشته صورت گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، رفع مشکل تملک اراضی مردم است.


لازم به ذکر است موضعیت جغرافیایی سد مخزنی تنگ سرخ بشار بر روی رودخانه بشار در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده و دسترسی به موقعیت سد از طریق جاده قدیمی شیراز-یاسوج و در فاصله ۳۵ کیلومتری یاسوج از طریق یک رشته جاده آسفالته فرعی امکانپذیر است.

از جمله اهداف این طرح می‌توان به تامین آب شرب یاسوج و روستا‌های مسیر، به میزان ۲۰ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب صنعتی یاسوج به میزان ۱۳.۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب کشاورزی شهرستان بویراحمد و دنا به میزان ۳۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب شرب شهر شیراز به میزان ۵۶ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب زیست محیطی رودخانه به میزان ۳۴.۴۵ میلیون مترمکعب در سال، فراهم کردن امکانات تفریحی و سیاحتی با توجه به جذابیت توریستی منطقه و کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارت آن به سازه‌های موجود در حاشیه رودخانه بشار اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)