• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۹۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تشریح روند دستگیری سارقان صندوق امانات

فرمانده انتظامی تهران بزرگ، با اشاره به سرقت صندوق امانات بانک ملی، گفت: سازمان‌ها زمانی اطلاعات را به پلیس دادند که سارقان دستگیر شده بودند.

تهران اوباش باندی و گروهی نداردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین رحیمی، صبح سه شنبه در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران و کارکنان کاشف اموال صندوق امانات بانک ملی، گفت: سرعت عمل و تلاشی که پلیس در دستگیری سارقان صندوق امانات داشت، موجب شد مقام معظم رهبری هم از آن‌ها تشکر کنند.

وی با بیان اینکه پلیس در تعطیلاتی که سرقت در آن انجام شده بود درگیر مراسم ارتحال امام بود، افزود: در این بازه زمانی اقدامات زیادی در تهران انجام شد مانند درگیری اراذل و اوباش با پلیس در محله مرتضی گرد که اراذل قصد جان پلیس را کرده بودند.

رحیمی با اشاره به اینکه پلیس در ابتدا فکر می‌کرد این سرقت، یک سرقت ساده بانک بوده است، بیان کرد: متأسفانه زمانی پلیس از سرقت صندوق امانات بانک ملی باخبر شد که ۳ روز از وقوع سرقت گذشته بود، کار کارآگاهان در این شرایط سخت شد و قرارگاه ویژه‌ای را از تیم‌های فنی و تعقیب و مراقبت و اطلاعات جنایی و…، تشکیل دادیم.

رئیس پلیس تهران گفت: بعد از ۴۸ ساعت تمام ابعاد این پرونده مشخص شد و می‌توان گفت تقریباً می‌دانستیم از شروع تا پایان این سرقت چه اتفاقاتی رخ داده است.

وی افزود: بعد از شناسایی سارقان بحث داشتیم که افراد را دستگیر کنیم یا از آن‌ها برای رسیدن به افراد استفاده کنیم، در نهایت به این نتیجه رسیدیم که سارقان را دستگیر کنیم.

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: برخی از سازمان‌ها زمانی اطلاعات را به پلیس داده بودند که پلیس دیگر سارقان را دستگیر کرده بود!

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ما هر چقدر می‌خواستیم سرعت عمل پلیس در دستگیری سارقان را مشخص کنیم نمی‌توانستیم، اما با دستگیری این سارقان توان پلیس ایران را به دنیا نشان دادیم.

وی با بیان اینکه سازمان جرم و جرایم سازمان یافته را در تهران به هم زده ایم، گفت: امروز هیچ جرم سازمان یافته‌ای در تهران بزرگ نداریم.

سردار رحیمی با بیان اینکه ۲۰ درصد جرایم حوزه سرقت در کشور، در پایتخت اتفاق می افتد، گفت: روزانه ده‌ها سرقت و جرم توسط پلیس تهران کشف می‌شود. سرعت عمل پلیس در این مأموریت بیانگر توانمندی پلیس در انجام امورات خود است.

وی افزود: دو روز قبل در درگیری مسلحانه‌ای که بین همکارانم و اوباش مسلح انجام شد، ۴ قبضه سلاح که ۲ قبضه از آن سلاح کلاشینکف بود، کشف شد و همکارانم در قالب تنها یک تیم واحد گشتی، این باند را متلاشی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)