پخش زنده
امروز: -
با مصرف خوراکیهای دارای آنتی اکسیدان، کاروتنوئید و فیبر خوراکی گیاهی میتوان از بروز سرطان در بدن پیشگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بنابر اعلام نشریه تخصصی "مایوکلینیک" خوراکیهایی همچون سیب با پوست، آووکادو، کنگرفرنگی، کلمقرمز، چای، آجیل و غلات با داشتن آنتیاکسیدان بالا استرس اکسیداتیو را در بدن خنثی و سلولهای غیرطبیعی را کنترل میکنند.
برای مصرف مواد غذایی دارای کاروتنوئیدها نیز میتوانید میوهها، غلات، روغنها و سبزیجات مانند هویج، سیبزمینی شیرین، کدو حلوایی، اسفناج، زردآلو، فلفلسبز و سبزیجات برگدار را خریداری و میل کنید.
رژیمهای غذایی گیاهی دارای فیبر خوراکی نیز از بروز سرطان جلوگیری میکنند؛ پژوهشها نشان میدهد که زنان جوانی که بیشترین رژیم غذایی غنی از فیبر را داشتند، ۲۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطانهای سینه قرار میگیرند.