• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۱۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
معاون امورعتبات عالیات سازمان حج

بسته‌های مختلف و متنوع زیارتی برای عاشقان آقااباعبدالله الحسین (ع)

معاون امورعتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: آندسته از زائرینی که برای اجرای مراسم عرفه می‌خواهند انفرادی سفر کنند باید بصورت لیست و مانیفست و پس از پرداخت بیمه اقدام کنند.

بسته‌های مختلف و متنوع زیارتی برای عاشقان آقااباعبدالله الحسین (ع)حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با بیان اینکه زائرین فقط برای زیارت عرفه می‌توانند بصورت انفرادی به کشور عراق سفرکنند، گفت: به عاشقان آقااباعبدالله الحسین (ع) پیشنهاد می‌کنیم در قالب کارون‌های حج و زیارت یا بسته‌های متنوعی را که سازمان حج و زیارت به این منظور تعریف کرده و شامل بسته‌های مختلف و متنوع زیارتی اهم ازسفر‌های ارزان قیمت به همراه بیمه می‌باشد را انتخاب کنند.
معاون امورعتبات عالیات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه فقط برای اجرای مراسم عرفه سفر‌های انفرادی داریم، گفت: بعد از عرفه سفر‌ها بصورت عادی برگشته و به شکل کاروانی صورت خواهد گرفت.
رحمانی در جواب اینکه علت مخالفت با سفر انفرادی زائرین چه بوده و آیا منع قانونی و یا سند بالا دستی وجود دارد که مردم نمی‌توانند به این سفر معنوی بروند، گفت: ما مخالف سفر انفرادی نیستیم، آن دسته از مسافرانی که با مجوز خاص و سفرکاری یا برای دیدار بستگان و فامیلان در کشور عراق قصد سفر داشته باشند، مشکلی ندارند.
حجت الاسلام والمسلمین رحمانی در ادامه گفت: از انجایکه کشور عراق یک کشور حادثه خیز است و اتفاقات طبیعی و غیر طبیعی زیادی درآن کشور رخ می‌دهد و با توجه به مشکلاتی که در سال‌های قبل برای زائرین ایرانی اتفاق افتاد، نمی‌توانیم زائرانی را که در عراق مکان و امکانات ندارند مجوز سفر انفرادی بدهیم.
معاون امورعتبات عالیات گفت: سازمان حج و زیارت یک سازمان دولتی است و وظیفه ذاتی آن سامان دهی به سفر‌های زیارتی خارجی به سه کشور عراق، سوریه وعربستان است و فقط قصد خدمت به زائرین را دارد نه منفعت و سود.
رحمانی در خصوص فعالیت کاروان‌های به اصطلاح آزادبر که برای زائرین ایرانی درعراق مشکلاتی ایجاد کردند، گفت: با توجه به سوابق بد این دسته از کاروان‌های آزادبر که بعظاً زائران را در عراق رها کرده و شأن و منزلت و سلامت زائرین ایرانی را به خطر انداختند سازمان حج و زیارت به این منظور اجازه فعالیت به این دسته ار کاروان‌ها را نمی‌دهد.
معاون امورعتبات عالیات سازمان حج و زیارت در خصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای محقق کردن اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: سازمان حج و زیارت در راستای تحقق این اصل مجوز دو هزار و ۶۰۰ دفتر زیارتی خصوصی در کشور را صادر کرده که با حفظ شأن و کرامت و عزت زائرین ایرانی بصورت قانونی به اعزام زائر می‌پردازند.
رحمانی با اشاره به اعلام سازمان حج و زیارت مبنی براینکه اشخاص حقیقی و حقوقی یا هر شخصی که قادر به ارائه خدمات، ثبت نام و اعزام زائر است می‌توانند با مراجعه به دفاتر حج و زیارت برای اخذ مجوز اعزام زائر به عتبات عالیات اقدام کنند، گفت: افراد به اصطلاح آزاد بر باید اسامی زائرین خود را در سامانه سازمان حج و زیارت ثبت کرده واز مسیر قانونی برای همه آن‌ها بیمه نیز دریافت کنند.
معاون امورعتبات عالیات در پایان از استقبال زائرین اربعین برای ثت نام در سامانه سماح گفت: استقبال از سامانه سماح خوب بوده و از انجایکه این اقدام بصورت پیش ثبت نام انجام می‌شود تا این ساعت ۲۶۰ هزار نفر ثبت نام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)