• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۱۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
قزوین » اجتماعی

افزایش پوشش ۸۰ درصدی خانوار‌ها به اینترنت ثابت تا پایان سال ۱۴۰۴

معاون وزات ارتباطات و فناوری اطلاعات، اجرای طرح فیبر نوری را از جمله طرح‌های دولت در راستای افزایش کیفیت و کمیت ارتباطات تلفن و اینترنت خطوط ثابت دانست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، عباسی گفت: در حال حاضر در ایران بیشتر بار ترافیکی اینترنت بر دوش اینترنت همراهافزایش پوشش ۸۰ درصدی خانوار‌ها به اینترنت ثابت تا پایان سال ۱۴۰۴ است و میزان استفاده از اینترنت همراه به ثابت در کشور 70 به 30 درصد می باشد و این در حالی است که در کشورهای اروپایی 90 درصد کاربران اینترنت ثابت هستند.

وی، از تصویب افزایش پوشش 80 درصدی خانوارها به اینترنت ثابت تا پایان سال 1404 طی مصوبه شورای عالی مجازی خبر داد و گفت: اجرای کامل این طرح به همت عالی مدیران شهری و سرمایه گذاری بخش خصوصی در کنار همراهی دولت نیازمند است و ما مطمئن هستیم اجرای طرح فیبر نوری سراسری یکی از پروژه های عظیم این دولت خواهد بود.

عباسی افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون شاهد همراهی بخش خصوصی و مجموعه مدیریت شهری با دولت بودیم، از اینرو دولت جهت برگشت هرچه سریع تر سرمایه به بخش خصوصی و ترغیب به سرمایه گذاری در این حوزه، تمامی دریافتی خود از اپراتورهای ثابت که 3درصد می باشد و 8 درصد از 28 درصد دریافتی از اپراتورهای همراه را به بخش خصوصی اختصاص داده است.

معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشوردر ادامه اعلام کرد: تاکنون 8 اپراتور آمادگی خود را جهت اجرای این طرح اعلام کرده و طی تفاهم نامه منعقد شده در 27 اردیبهشت مقرر شده هر اپراتور یک میلیون از 20 میلیون سطح پوششی را تا سال 1404 تکمیل و در اختیار شهروندان قرار دهند.

وی ایجاد شبکه را گام نخست اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: ترغیب و تشویق شهروندان به استفاده از این خدمات با تولید محتوای مناسب و با کیفیت گام اصلی در تحقق کامل این هدف است.

شهردار قزوین هم از اختصاص 2000 انشعاب از طرح فیبر نوری به شهروندان قزوین خبر داد.

 مهدی صباغی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 2000انشعاب اعم از تجاری و مسکونی واگذار شده است و در بازخوردها و نتیجه گیری ها شاهد رضایت کاربران این طرح بودیم.

نماینده مردم قزوین، البرز و ابیک در مجلس شورای اسلامی هم اظهار امیدواری کرد قزوین در آینده نزدیک لقب شهر هوشمند را در کنار پایتخت خوشنویسی به همراه داشته باشد.

فاطمه محمدبیگی در ادامه گفت: تصویب قانون یکپارچه سازی داده ها بعنوان مرجعی برای فراهم کردن زیرساخت های قانونی فرآیندهای فیبر نوری، قانون جهش تولید دانش بنیان و تسهیل صدور مجوز کسب و کارهای مجازی از جمله برخی از اقدامات مجلس دراین راستا است.

وی در ادامه با اشاره به تاثیر مثبت تجهیز شهرها به فیبر نوری گفت: یکی از نیازهای کشور در حوزه سلامت، در اختیار داشتن 6 دیتا سنتر اصلی با امکان حفظ محرمانه اطلاعات و مدیریت داده در سراسر کشور است چرا که ضعف در دسترسی به اینترنت  را می توان از عوامل اصلی عدم اجرای آن دانست که امیدواریم با تجهیز شهرها به فیبر نوری این نیاز کشور نیز رفع شود.

نماینده مردم قزوین، البرز و ابیک در مجلس شورای اسلامی گفت: استان قزوین در سال 99 استان دوم در ضعف پوشش اینترنت بود که با پیگیری های انجام شده مبلغ 200 میلیارد ریال جهت رفع این مشکل اختصاص داده شد که از این میزان تاکنون 60 درصد اختصاص یافته و طی دو سال 105 ایستگاه تقویت ارتباطی در حوزه شبکه اینترنت، مخابرات و شبکه اپراتورهای همراه اول در این دو استان انتهای جدول بهره مند از خدمات اینترنتی اجرایی شد.

وی در ادامه خواستار اختصاص کامل این مبلغ جهت رفع مشکلات باقیمانده در این حوزه شد.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)