• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۲۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
بین الملل » غرب آسیا

کارشکنی‌ها در اجرای آتش بس در یمن

شورایعالی سیاسی یمن از بازگشایی یکجانبه جاده «۵۰ - ۶۰» تعز به مناسبت عید سعید قربان خبر داد. شبه نظامیان متجاوز مانع بازگشایی این جاده و حمله به مسافران هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، شورای عالی سیاسی یمن از بازگشایی یکجانبه جاده «۵۰ - ۶۰» تعز به مناسبت عید سعید قربان خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


شورای عالی سیاسی یمن پس از مشورت با شورای نظامی با هدف کاهش مشکلات شهروندان یمنی اعلام کرد به مناسبت عید قربان جاده ۵۰ - ۶۰ تعز را به طور یکجانبه بازگشایی خواهد کرد. شورای عالی سیاسی یمن، شبه نظامیان متجاوز را مانع بازگشایی این جاده و حمله به مسافران دانست.
این شورا از اهالی تعز خواست از این جاده دفاع کنند و هر کس را که مانع از بازگشایی آن شود بیابند. شورای عالی سیاسی یمن در نشست خود تاکید کرد پایبند نبودن ائتلاف متجاوزان به اجرای همه بند‌های آتش بس نشانه‌ای منفی است که تشویق کننده ادامه مذاکرات آتش بس نیست. همچنین این شورا تاکید کرد هرگونه عملیات صلح در آینده مشروط بر توقف تجاوز‌ها و برداشتن محاصره از یمن خواهد بود که در آغاز باید فرودگاه بین المللی صنعا و بندر الحدیده بازگشایی شود.

گزارشگر شبکه تلویزیونی المسیره در گزارشی گفت: شورای عالی سیاسی یمن بر این باور است که شاخص‌های منفی اقدامات ائتلاف متجاوز سعودی آتش بس انسانی بر ویژگی‌های مثبت آن می‌چربد.
ائتلاف متجاوزان سعودی به همه بند‌های آتش بس پایبند نیست و هیچ مشکلات جانبی هم وجود ندارد که موجب پایبند نبودن آن باشد. اما اصرار ائتلاف سعودی بر سیاست فرار از اجرای توافقنامه‌ها و دور زدن آنهاست. از سوی دیگر آمریکا متمایل به تمدید آتش بس است. شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد اقدامات منفی ائتلاف متجاوز سعودی مسئله جدیدی نیست. پایبند نبودن متجاوزان به پرواز‌های قاهره و دزدی‌های دریایی از نفتکش‌ها همچنان ادامه دارد و نقض آتش بس در میدان‌های نبرد همزمان با نقض حریم هوایی با هواپیما‌های شناسایی سئوالات زیادی را به همراه داشته است. آیا فرار از اجرای بند‌های آتش بس نشان دهنده جدی نبودن در زمینه صلح نیست؟ و آیا کشور‌های ائتلاف متجاوز به بازگشایی فرودگاه اقدام خواهند کرد؟
گزارشگر المسیره در ادامه گزارش خود گفت: از سوی دیگر در زمینه پرونده مسیر‌ها و جاده‌ها نیز ظاهرا ائتلاف متجاوز نمی‌خواهد دست از سلطه گری‌های خود بردارد و علاوه بر آن مشکلات و درد و رنج‌های شهروندان یمنی در استان تعز و دیگر استان‌های زیان دیده را نیز نادیده می‌گیرد. تمرکز مزدوران بر مسیر حوبان، تنها با هدف از بین بردن راه حلهاست، زیرا بر این باورند که این مسائل اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه شهر تعز از شبه نظامیان مسلح تخلیه شود، اما این مسئله‌ای است که از بحث و بررسی درباره آن می‌گریزند.
ادعای ائتلاف متجاوزان درباره تلاش برای برقراری صلح، ادعایی واهی است، زیرا باید به مسیری عملی منتهی شود. شورای عالی سیاسی یمن نیز بر این مطلب تاکید دارد که این صلح تنها با توقف تجاوز‌ها و برداشتن محاصره از کشور یمن امکان پذیر است؛ برداشتن محاصره نیز با بازگشایی کلی و فوری فرودگاه بین المللی صنعا و بندر الحدیده و پرداخت حقوق کارمندان از درآمد‌های ناشی از فروش نفت و گاز، آغاز خواهد شد.
از سوی دیگر در ماه‌های اخیر سرقت نفت و گاز یمن بسیار افزایش یافته است. آمار‌ها نشان می‌دهد میلیون‌ها بشکه نفت خام از بندر‌های شبوه و حضرموت به ارزش صد‌ها میلیون دلار به سرقت رفته است. این مبالغ برای پرداخت حقوق کارمندان کشور و حتی بیشتر از آن کافی است. اما درآمد این غارت گری برنامه ریزی شده در مارب که ارزش آن ماهانه به میلیون‌ها دلار می‌رسد به مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی و در راس آن‌ها حزب الاصلاح می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)