• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۳۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

25 تیر ، آغاز فعالیت کانال رادیویی ورزش بانوان

کانال رادیویی ورزش بانوان از ۲۵ تیر با ۴ ساعت فعالیت روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی،مریم رستمی نخستین مدیر خانم کانال رادیویی ورزش بانوان از مراسم افتتاحیه این کانال در ۲۵ تیر با چهار ساعت فعالیت در روز خبر داد.25 تیر ، آغاز فعالیت کانال رادیویی ورزش بانوانرستمی، در خصوص ایده شکل‌گیری این کانال اظهار داشت: ایده کانال ورزش بانوان از سوی مدیریت محترم شبکه آقای دکتر آذرمکان پس از جلسه‌ای که با ریاست محترم سازمان داشت به منظور استفاده از ظرفیت نرم‌افزار ایران صدا شکل گرفت. همزمان طی جلساتی که بنده با خانم دکتر کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش داشتم، این طرح بنا بر ضرورت و نیاز جامعه مطرح و مورد استقبال وزارت ورزش قرار گرفت.

وی با اشاره به حمایت و همراهی وزیر ورزش در این مسیر اظهار کرد: اشراف و آگاهی وزیر ورزش و معاونان وی به قابلیت‌های رسانه‌ای رادیو را نمی‌توان نادیده گرفت. پیگیری‌های خانم کاظمی‌پور هم در بحث کمک مالی و محتوایی قطعا در پیش‌برد و اعتلای این کانال نقش بسزایی خواهد داشت.
سرپرست کانال ورزش بانوان گفت: با توجه به عملکرد بانوان ورزشکار در میادین داخلی و بین‌المللی، پخش اخبار مسابقات ورزشی و معرفی قهرمانان به مردم، این رویداد از نیازهای اصلی جامعه ورزش و مخاطبین به شمار می‌رفت و بایستی زودتر از این زمان رقم می‌خورد. اما به دلایل مختلفی به تعویق افتاد.

رستمی درباره روند اجرای برنامه‌های این کانال تازه تاسیس گفت: کانال رادیویی ورزش بانوان قرار بود در بهمن ماه سال گذشته راه‌اندازی شود که به دلایل مختلفی از جمله مسائل مالی و آماده نبودن زیر ساخت‌های لازم و کمبود نیروی متخصص در اجرا به امسال موکول و تفاهم‌نامه آن در تاریخ ۱۱ خرداد ماه امضا شد. از آن تاریخ تاکنون در حال آماده‌سازی مراحل مختلفی همچون تهیه و تولید برنامه‌ و نشست با سردبیران ورزشی رسانه‌های مختلف ورزشی هستیم.

مدیر گروه تفریحات و سرگرمی رادیو ورزش در پاسخ به این سوال که زمان پخش برنامه‌های این کانال به چه صورت است، تصریح کرد: در حال حاضر یک برنامه ۹۰ دقیقه‌ای به صورت زنده از ساعت ۸ صبح، دو برنامه ۱۵ دقیقه‌ای به صورت تولیدی و با موضوع پزشکی _ورزشی و مستنداتی از زندگی قهرمانان حوالی ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰ صبح از نرم افزار ایرانصدا پخش خواهد شد. البته از ساعت ۱۰ به مدت ۱۲۰ دقیقه هم در برنامه گلخونه و باشگاه بانوان به صورت زنده از موج رادیو ورزش، برنامه‌های این کانال پوشش داده خواهد شد. در سایر زمان‌ها این برنامه‌ها مجدد تکرار می‌شود. پخش رقابت‌های مختلف ورزشی که یکی از اهداف مهم این کانال است در جدول پخش قرار می‌گیرد.

رستمی در خصوص فعالیت آقایان در کانال ورزش بانوان گفت: این کانال در صورت ضرورت و نیاز از آقایان هم استفاده می‌کند. اما در بخش تهیه و اجرا قطعا از گویندگان و مجریان خانم استفاده خواهیم کرد.
وی ضمن تاکید بر مطالبه‌گری ورزش بانوان در این کانال ادامه داد: مطالبه‌گری در حوزه ورزش قهرمانی و همگانی از جمله موارد مهم حوزه ورزش بانوان است که سال‌های زیادی به دلیل نداشتن رسانه تخصصی مغفول مانده است. در نتیجه با توافق وزرات ورزش این امر مهم در جهت اعتلای ورزش بانوان در دستور کار کانال است و مسئولان هم موظف به پاسخگویی هستند. هرچند ما به عنوان یک رسانه نمی‌توانیم تمام مشکلات مربوط به این حوزه را حل کنیم اما وظیفه اصلی ما این است که صدای جامعه ورزش بانوان را به گوش مسئولان برسانیم و پلی بین نهادها و متولیان ورزش بانوان باشیم.

وی همچنین در خصوص مراسم افتتاحیه کانال ورزشی بانوان گفت: ۲۵ تیر ماه در آستانه عید سعید غدیر خم مراسم افتتاحیه این کانال با همکاری وزرات ورزش و با حضور مسئولان، قهرمانان و زنان تاثیرگذار در حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)