• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۳۸۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
خراسان رضوی » اجتماعی

اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۸ تیرماه ۱۴۰۱

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیشابور گفت: پیش بینی می شود تا روز عید قربان، بیش از ۴۰۰ راس گوسفند برای کمک به نیازمندان، ذبح و توزیع شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، حاجتمند افزود: این تعداد قربانی  با مشارکت مردم نیک اندیش نیشابور و بااخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۸ تیرماه ۱۴۰۱ همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و خیریه های این شهر انجام می شود.
وی یادآور شد: پارسال ۲۱۳ راس گوسفند قربانی و توزیع شد .
برپایی نمایشگاه " نقشینه های چوبی من "در نیشابور 
همزمان با دهه فرخنده امامت و ولايت، نمایشگاه نقاشی «نقشینه های چوبی من» در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابور برپاشد.
مسئول امور هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گفت: ۳۱ اثر نقاشی با تکنیک های گواش و رنگ روغن و سبک رئالیسم از فرزانه و سودابه خرمی دو هنرمند نقاش نیشابوری در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است. 
حمیدرضا آتشی افزود: نمایشگاه نقاشی روی چوب "نقشینه های چوبی من" از شنبه ۱۸ تا چهارشنبه ۲۲ تیر از ساعت ۱۷ لغایت ۲۰ دایر است .
تشدید برخورد با واحدهای اقامتی غیرمجاز نیشابور
برخورد با واحدهای اقامتی غیرمجاز در شهرستان نیشابور تشدید می‌شود.
رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیشابور گفت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و لزوم ارائه خدمات مطلوب‌تر به مسافران و گردشگران، ضروری است تمامی واحدهای اقامتی شهرستان مجوزهای لازم را از این اداره دریافت کنند.
سعید داغستانی ادامه داد: در صورتی که واحد اقامتی مجوز فعالیت را نداشته باشد نسبت به تعطیلی و پلمپ آن واحد اقدام خواهد شد.
نیشابور دارای سه هتل و یک مهمانپذیر، ۱۲ اقامتگاه بومگردی، ۱۸ خانه مسافربا ظرفیتی بیش از ۶۰۰ مسافر در حال فعالیت و ۱۰ واحد خانه مسافر در حال راه‌اندازی، است.
انتقاد از نحوه انجام مزایده های دوره قبل شهرداری جغتای  
نائب رئیس شورای اسلامی شهر جغتای از مزایده های انجام شده شهرداری این شهر در دوره قبل انتقاد کرد.
عباس خاتمپور در نشست خبری روز شهرداریها و دهیاری ها افزود: در70 درصد مزایده های انجام شده شهرداری در دوره قبل، مراحل رسمی انجام نشده بود؛ به طور مثال شرکت کردن به صورت خانوادگی، حضور افرادی که حتی به سن قانونی نرسیده اند و پرداخت نکردن مبلغ شرکت در مزایده و تنها همراه داشتن کپی کارت ملی برای شرکت در مزایده، از جمله تخلفاتی است که در دوره قبل مشاهده می شود.
تشدید نظارت دامپزشکی طرقبه شاندیز در عید سعید قربان
در روز عید قربان، 6 تیم نظارتی به صورت ثابت و سیار در شهرستان طرقبه شاندیز بر کشتار و فرآورده های خام دامی نظارت بهداشتی می کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه شاندیز گفت: کشتارگاه های دام سنتی شهرستان در روز عید قربان به صورت رایگان پذیرای متقاضیان برای کشتار قانونی است.
علیرضا قدرتی افزود: اکیپ های سیار کنترل بهداشتی شبکه دامپزشکی هم با عوامل کشتار دام و عرضه و فروش گوشت در خارج از مراکز عرضه مجاز (قصابی‌ها)، معابر و پیاده روها و.. برخورد قانونی می کنند.
نخستین همایش منطقه ای شهر در مسیر پیشرفت در سبزوار 
نخستین همایش منطقه ای شهر در مسیر پیشرفت به میزبانی شهرداری سبزوار برگزار شد .
رجب زاده شهردار سبزوار در این همایش که با حضور کارشناسان و متخصصان شهرسازی از تهران و سبزوار برگزار شد، گفت: لازم است تفاهم نامه همکاری بین شهرداریهای منطقه با هدف هم افزایی، تعامل و انتقال تجربیات شهرداری ها امضا شود تا رشد و توسعه شهرهای این منطقه سرعت بیشتری بگیرد .
شهردار منطقه ۱۲ تهران نیز در این همایش گفت: یکی از مهمترین قسمت های بودجه شهرداری تهران، ردیف های اجتماعی است؛ ما به عنوان شهرداری نباید مردم را درجه بندی کنیم.
به گفته یزدی، به طور مثال برای حل مسئله حاشیه نشینی باید بافت های فرسوده را با ضابطه های واقعی تشویقی، به مردم و سرمایه گذاران واگذار کرد.
آغاز مسابقات فوتسال جام غدیر در بردسکن
دبیر مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان بردسکن گفت: همزمان با آغاز دهه امامت وولایت مسابقات فوتسال جام غدیر با شرکت ۲۳ تیم در محل سالن ورزشی ۹ دی ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان آغاز شد.
حجت الاسلام قلی پور  افزود: : این مسابقات در ۳ رده سنی نوباوگان، نونهالان و نوجوانان به صورت دوره‌ای  درحال برگزاری است.
افزایش پورت اینترنت در مرکز ولیعصر (عج) فیض آباد شهرستان مه ولات
 سرپرست اداره مخابرات مه ولات گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و ارائه خدمات مطلوب به متقاضیان  ۱۲۸ پورت اینترنت به مرکز مخابرات ولیعصر (عج الله) فیض آباد شهرستان مه ولات اضافه شد.
رضا برهانی افزود: توسعه و ظرفیت سازی پورت‌های جدید مخابراتی با هدف پاسخگویی سریع به نیاز مشتریان و رعایت اصل مشتری مداری مورد توجه مخابرات منطقه است و با بهره گیری از حداکثر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)