• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۴۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
صفحه نخست » کل اخبار

بازرسی از توزیع مناسب و ذبح بهداشتی دام زنده در تهران

مسئولان شهرداری تهران از نحوه توزیع و ذبح بهداشتی دام زنده به مناسبت عید سعید قربان در مراکز تعیین شده شهر تهران بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمود رضا مهرورز، بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری‌ها، آقای فصاحت مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار و آقای بهرامی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با برنامه رادیو اقتصاد به بیان وضعیت عرضه دام زنده در سطح شهر تهران پرداختند.

مشروح این گفت‌وگو را با هم می خوانیم: 

آقای مهرورز، بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری گفت: ضمن تبریک عید سعید قربان با توجه به برنامه‌های نظارتی سازمان بازرسی کل کشور امروز در میدان عرضه دام منطقه ۵ شهرداری تهران حضور پیدا کردیم که وضعیت خدمات رسانی را توسط شهرداری تهران و سازمان میادین میوه و تره بار و حوزه معاونت خدمات شهری بررسی کنیم.

بحمدالله دوستان زحمت کشیدند جای تشکر دارد محل مناسبی را جهت اجرای سنت حسنه قربانی برای مردم عزیز و شهروندان محترم پایتخت تدارک دیدند استقبال خوبی هم هست نماینده‌های حوزه‌های بهداشت و درمان سازمان دامپزشکی و سایر بخش‌هایی که باید نظارت داشته باشند بر عرضه بهداشتی دام و کشتار دام به صورت بهداشتی حضور دارند. هم دیروز و هم امروز استقبال خوبی از طرف مردم هست و بیشترین مطلبی که مورد نظر مردم عزیز ما بوده قیمت دام بوده که با توجه به هماهنگی‌هایی که توسط سازمان مدیریت و میادین میوه و تره بار هست در شهرستان‌ها و استان‌های مختلف با هماهنگی سازمان امور عشایر هماهنگ کردیم که دام به این مکان منتقل شود که با یک قیمت کمتر عرضه شود و همه مردم بتوانند از این سنت حسنه قر بانی بهره‌مند شوند.

ما هم مشغول بررسی همه جوانب هستیم در سطح تمام میادین عرضه دام در پایتخت که ۱۵ مرکز را دوستان سازمان میادین زحمت کشیدند و برپا کردند ما همه مراکز را تحت نظارت داریم توسط سازمان و مشکلات را هم بررسی خواهیم کرد و اقدامات مقتضی را انجام می‌دهیم از همه همکاران و دوستان در حوزه خدمات شهری و سازمان میادین و تره بار هم تقدیر و تشکر داریم.


در ادامه آقای بهرامی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران گفت: عرض تبریک ایام خدمت مردم عزیز مان این مراکز به لحاظ این که تمام ساختار‌های بهداشتی و عرضه منصفانه در آن برقرار است برای مردم قطعا جذاب‌تر است و خیالشان راحت‌تر است ما هم به عنوان خادم این کار را انجام دادیم سازمان دامپزشکی وزارت بهداشت بازرسی کل کشور تمام دستگاه‌های ناظر هم روی این موضوع هستند که مردم با خیال راحت تری بتوانند قربانی هایشان را بخرند.

دام زنده در تهران، کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود

 

مجری: قیمت‌ها به چه صورت است و به کجا‌ها مراجعه کنند و چند پایگاه داریم؟
آقای فصاحت، مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار: ما ۱۵ مرکز داشتیم و ۲ مرکز هم مجدد اضافه شد و مجموعا الان ۱۷ مرکز داریم و ۴ مرکز ثابت و ۱۳ مرکز موقت هم دارند خدمات رسانی به مردم عزیزامن می‌کنند در مورد قیمت یک قیمتی را در تاریخ هفتم سازمان بزرگ پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرد که با قیمت ۸۵ تومان از تولید کننده‌های عزیزمان خریداری می‌کرد و زیر این قیمت اگر اعلام می‌شد باری به استان تهران و این مجموعه نمی‌آمد بر اساس مصوبه ما حداکثر قیمت را ۸۵ تومان گذاشتیم، اما الان قیمتی که دارد به مردم ارائه می‌شود زیر این قیمت است که ارائه می‌شود.

حدود ۶۰ درصد این جایگاه‌ها متعلق به دام‌های کاملا ارگانیک مراتعی است دو تا از ارگان‌های ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان اتکا هم دارند عرضه می‌کنند دام را با قیمت ۸۳ هزار تومان عرضه می‌کنند عشایر عزیزمان قیمت بالاتری را انتظار داشتند و، چون به این قیمت هم حمل و نقل و سایر موارد هم اضافه می‌شد و زیر قیمت ۸۵ هزار تومان هم دارند به مردم عزیزمان ارائه می‌کنند ضمن این که من توصیه ام این است که حتما این دام‌ها از مراکز ما تهیه شود دام‌های بیرون غالبا با شکم سیر به مردم عزیزمان ارائه می‌کنند و در میزان وزنی که گوشت تحویل می‌گیرند بسیار قابل توجه است و ضرر قابل توجهی متوجه مردم عزیزمان می‌شود.

مجری: غرفه داران نظرشا ن به جهت قیمت بالاتر از این بود؟

فصاحت: بله آن‌ها نظرشان به ۸۷ هزار تومان بود جلسه هم به حاشیه رانده شد و نهایتا به ۸۵ هزار تومان مورد توافق همه عزیزان قرار گرفت.

مجری: جان کلام با توجه به شرایطی که الان راجع به آن بیماری مشترک انسان و دام هست شما با چه اطمینانی به مردم می‌گویید به اینجا مراجعه کنند.

فصاحت: با توجه به ارتباط بسیار نزدیک و همکاری بسیار خوب سازمان دامپزشکی با ما و همکاران عزیزمان ما توصیه جدی مان این است که با توجه به کنترل بیماری تب کریمه کنگو در استان تهران و خوشبختانه عدم ابتلای به این موضوع انتظار داریم که با توجه به این که دام از سایر استان‌ها هم به تهران آمده حتما مردم عزیزمان دام خودشان را از این مراکز مورد تایید ما تهیه کنند و بعد از ذبح دام حداقل ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدهند تا این بیماری هم کنترل شود و مشکلی را در حوزه انتشار این بیماری خطرناک ویروسی بین انسان و دام نداشته باشیم.

مجری: چرا ۲۴ ساعت؟

فصاحت: در طول این ۲۴ ساعت عوامل این بیماری از بین خواهد رفت و این نظر علمی است و قابل انتقال به انسان نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)