• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۵۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رونق صنایع خلاق با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: راه توسعه و رونق محصولات دانش بنیان و خلاق، ورود بخش خصوصی به سرمایه گذاری روی خلاقیت‌ها و نوآوری است.

رونق صنایع خلاق با سرمایه‌گذاری بخش خصوصیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صد وسیما، ستاری در مراسم افتتاح خانه خلاق و نوآوری دانشگاه پیام نور با بیان اینکه صنایع خلاق فصل جدیدی از اشتغالزایی، ارزش آفرینی و تبدیل ایده‌های خلاق به محصولات را گشوده‌اند، افزود: راه توسعه و رونق محصولات دانش بنیان و خلاق، ورود بخش خصوصی به سرمایه گذاری روی خلاقیت‌ها و نوآوری است. حرکت دانشگاه پیام نور به سمت ایجاد خانه‌های خلاق و نوآوری در استان‌ها و مناطق کمتر برخوردار در حوزه‌های علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگ و هنر، جهت گیری ارزشمندی است.

وی گفت: ما آماده ارائه حمایت‌های لازم برای توسعه این روند هستیم و گامی که امروز، در ایجاد خانه خلاق و نوآوری دانشگاهی پیموده شده است، اقدام و ترویج فرهنگ تازه‌ای به شمار می‌رود که تحول را از دل دانشگاه‌ها به متن جامعه می‌برد.

ستاری با اشاره به ضرورت حرکت دانشگاه‌ها به سوی کارآفرینی و خلق ایده‌های نوآورانه، گفت: اگر دانشگاه به این نتیجه برسد که باید ایده نوآورانه را به محصولی تاثیرگذار در جامعه تبدیل کند، فرهنگ دانش بنیان و خلاق نیز جای خود را در جامعه خواهد یافت و در این صورت، تمام انرژی، سرمایه و حمایت خود را در اختیار این زیست بوم خواهد گذاشت.


وی  با اشاره به ضرورت حرکت دانشگاه‌ها به سوی کارآفرینی، بیان کرد: ایجاد این خانه خلاق و نوآوری گام ارزشمندی در راستای ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و خلاق به شمار می‌رود. امروزه نمی‌توان دانشگاه‌ها را با شهریه اداره کرد و دانشگاه‌ها باید بخش عمده‌ درآمد خود را از محل تولید محصول و ارائه خدمت حاصل و زمینه‌ای را فراهم کند تا دانشگاهیان، زمینه ساز ایجاد اشتغال و خلق ثروت شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به تعریف شرکت‌های خلاق و خانه‌های خلاق و نوآوری در قانون جهش تولید دانش بنیان، عنوان کرد: این روند با پیگیری‌های معاونت علمی و فناوری از ۳ سال پیش آغاز شده و فصل جدیدی از تولید محصول و خدمت را از حوزه‌های علوم انسانی و هنر ایجاد کرده است. حوزه‌هایی که عموما پیچیدگی فناورانه بالایی ندارند، اما می‌توانند زمینه ساز ایجاد اشتغال و خلق ارزش افزوده باشند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه خانه‌های خلاق و نوآوری، مسیر را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم می‌کنند، ادامه داد: این خانه‌های خلاق و نوآوری، نیروی انسانی خلاق و ارزشمند ما را در حوزه‌های فنی و مهندسی به سوی ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی توام با حل مشکلی از جامعه توانمند می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید زمینه فراهم شود تا دانشگاه در متن جامعه تاثیرگذار باشد، افزود: باید به واسطه آموزش‌های مرتبط و مؤثری که ارائه می‌کنیم بستری فراهم شود تا نوآوری به محصول برسد. این امر مستلزم این است که سرفصل‌های آموزشی در دانشگاه‌ها با نیاز جامعه مرتبط باشد.

ستاری ادامه داد: از کسانی که به این تغییر ریل به سوی حمایت از نوآوری و سرمایه گذاری بخش خصوصی روی ایده‌های نو برای خلق ثروت، محصول و اشتغال کمک می‌کنند قدردانی می‌کنم. تعامل چند جانبه میان جامعه و دانشگاه، دانشگاه و فرهنگ و اقتصاد می‌تواند به بهبود و توسعه پایدار و پیشرفت روزافزون کشور کمک کند.

تبدیل ایده‌ها به ثروت با کمک خانه خلاق و نوآوری

در بخش دیگری از این مراسم رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به ظرفیت این دانشگاه در خلق ثروت به کمک تبدیل ایده‌های نو به محصول، عنوان کرد: دانشگاه پیام نور با بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو در سراسر کشور در حوزه‌های مختلف علوم پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی دانشجویان را تربیت می‌کند.

تقی زاده با بیان این که این تحول و حرکت به سوی خلاقیت و نوآوری، شرایطی را ایجاد کرده است تا انگیزه برای کار نوآورانه فراهم شود، ادامه داد: ایجاد این خانه خلاق و نوآوری در استان‌ها و مناطق کمتر برخوردار در حوزه‌های علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگ و هنر با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زمینه ساز تولید محصولات خلاق خواهد شد و زنجیره خلق ارزش را تکمیل خواهد کرد.

شایسته یادآوری است خانه خلاق و نوآوری پیام نور در ساختمانی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع آماده خدمت رسانی به ۴۰ شرکت خلاق و دانش بنیان مستقر در آن است. این خانه دارای اتاق کنفرانس، سالن اجتماعات، گالری و نمایشگاه محصولات و فضای کار اشتراکی در کنار دفاتر شرکت‌هاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)