• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۵۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
اقتصادی » بازاروتجارت
در میز اقتصاد مطرح شد؛

زیان روزانه ۱۱۰ میلیارد تومانی مرغداران

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور با اشاره به زیان روزانه بیش از ۱۱۰ میلیارد تومانی مرغداران گفت: یکی از مطالبات مرغداران برای تأمین مستمر مرغ مورد نیاز بازار، اصلاح قیمت مرغ است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حبیب اسدالله‌نژاد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور امروز (دوشنبه، ۲۰ تیر) با حضور در برنامه «میز اقتصاد» با اشاره به علت روند افزایشی قیمت مرغ گفت: نرخ مصوب اعلامی ستاد تنظیم بازار برای مرغ زنده و گرم غیرکارشناسی، غیرفنی و مغایر با آن چیزی است که در قرارگاه امنیت غذایی اتخاذ شده است. 

وی افزود: این نرخ اعلامی موجب زیان تولیدکننندگان شده و مورد تأیید اتحادیه مرغداران نیست.

دیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: یکی از مطالبات مرغداران برای آنکه تولید مستمر و پایدار باشد و مرغ مورد نیاز بازار تأمین شود، اصلاح قیمت مرغ است چرا که هم‌اکنون مرغداران روزانه بیش از  ۱۱۰ میلیارد تومان زیان می‌دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حسین دماوندی‌نژاد، معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اجرایی شدن طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها از تاریخ ۲۲ اردیبهشت، طبق برآورد‌ کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی از قیمت تمام شده مرغ زنده و تخم‌مرغ، قیمت‌ها در مراکز عمده فروشی و خرده فروشی تعیین شد که باید براساس آن اعمال شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تأمین نهاده‌های دام و طیور تا پایان تیرماه

وی بیان کرد: مقرر شده نهاده‌های دام و طیور تا پایان تیرماه در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مسعود امراللهی، مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طبق مصوبه سازمان حمایت مصرف‌کننده و تولیدکنندگان، قیمت مرغ برای مصرف‌کننده ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان تعیین شده است که در میدان بهمن عمده قیمت مرغ زنده ۵۳ تا ۵۴ هزار تومان بود و طبق این قیمت خرده فروش مجاز به افزایش ۱۰ درصد است.

وی بیان کرد: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، بازرسان وزارت جهاد کشاورزی و اصناف بر بازار نظارت دارند و با واحدهای صنفی که بالاتر از نرخ مصوب گرانفروشی داشته باشند، برخورد می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حمیدرضا کاشانی، رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گفت: در تولید تخم‌مرغ با مشکلی مواجه نیستیم و تأمین تخم‌مرغ به اندازه کافی و متناسب با نیاز کشور تولید می‌شود.

وی بیان کرد: واحدهای صنفی در دو ماه گذشته تخم‌مرغ را با کمتر از قیمت مصوب به فروش می‌رساندند به عنوان مثال یک واحد صنفی که روزی پنج تن و نیم تولید داشته در خردادماه هزینه‌‌های تولیدش ۷ میلیارد تومان شده و در مقابل ۴ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان فروش داشته است یعنی حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان ضرر پرداخت کرده است. طبق قول مسئولان اول شهریور باید قیمت‌ها اصلاح شود چرا که در غیراین‌صورت انگیزه و تداوم تولید از بین خواهد رفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در عرضه تولید کلان محصولات لبنی مشکلی نداریم، گفت:  وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حمایت و انجمن لبنیات متعهد شدند، تعداد چهار قلم کالای تنظیم بازاری (شیر یک لیتری کم چرب، شیر نایلونی ۱.۵ درصد چربی ۹۰۰ گرمی، ماست دبه ۲.۵ کیلوگرم و پنیر UF چهارصد گرمی) را با قیمت مصوب در سطح بازار و خرده‌فروشی به اندازه کافی تأمین کنند.

وی ادامه داد: طبق مصوبه ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ قرارگاه امنیت غذایی مقرر شده بود که حداقل ۵۰ درصد این چهار قلم کالا در بازار موجود باشد و به‌صورت پلکانی محصولات به بازار عرضه شود تا هم کالاهای با قیمت تنظیم بازاری در بازار موجود باشد و هم تولیدکنندگان متضر نشوند.

سید محمدرضا بنی‌طبا سخنگوی انجمن صنایع لبنی بیان کرد: سفارش و خط تولید براساس تقاضای بازار انجام می‌شود و شما نمی‌توانید از تولیدکننده درخواست کنید، سفارشی را تولید کند که تقاضایی برای آن وجود ندارد.

وی گفت: حدود ۳۰ درصد تقاضای بازار به این چهار قلم کالا اختصاص دارد که از این مقدار، حدود ۲۰ درصد تقاضا برای پنیر است.

بهنام نیک‌منش معاون بازرسی و نظارت اصناف کشور گفت: تمام واحد‌های صنفی از قبیل لبنی، خواربار، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای اذعان دارند همه نوع محصولاتی که شرکت‌های تولیدی، تولید می‌کنند را به مشتریان خود عرضه می‌کنند.

وی افزود: طبق گزارش بازرسان، این چهار قلم کالا به‌صورت محدود در سطح بازار عرضه و حتی تولید می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)