• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۶۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۴
آذربایجان غربی » اجتماعی

دهه امامت و ولایت

فاصله طلایی عید قربان روز ثبوت عشق و تسلیم تا عید غدیر، عید کمال دین، به شایستگی دهه مبارک امامت و ولایت نامگذاری شده است.

دهه امامت و ولایتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ،  عيد قربان روز ثبوت عشق و تسليم، روز رهايي از تعلقات غيرخدايي و دلبستگي هاي دنيوي براي دل سپردن به رضايت پروردگار سبحان است و عيد غدير، عيد كمال دين، روز عهد و ميثاق با رب جليل است.

 

و چه زيبا اينكه خداوند، حكمت خلقت انسان و آفرينش اين جهان هستي را در عيد قربان و راه كمال و سعادت را در سايه سار عشق به ولايت قرار داد و چه زيباتر اينكه، ''غدير'' را عصاره ي خلقت و چكيده ي تمام اديان الهي قرارداده است.

 

تقارب اين دو عيد عظيم، حلاوتي دوچندان دارد؛ چرا كه باري ديگر بر ما اين حقيقت را يادآور مي شود كه راهِ پيمودن مسير تقرب به سوي خداوند سبحان و رسيدن به كمال، جز با رهايي از تعلقات دنيايي و تمسك به ائمه اطهار، امكان پذير نيست.

 

بر همین اساس از یکشنبه ۱۹ تیر ماه لغایت ۲۹ تیرماه هر روز عنوان و با تبیین برنامه های خاصی عنوان شده است. بر همین اساس عناوین و فعالیتهای تبیینی در هر روز بدین شرح است:

 

یکشنبه ۱۹ تیر روز عید سعید قربان (آغاز دهه امامت و ولایت) به عنوان روز «توحید، بندگی و اطاعت» که در همین راستا «تبیین فلسفه امامت و ولایت»، «تبیین عبودیت، معنویت و اطاعت از ولایت از دیدگاه امیرالمومنین (ع)»، «بیان اهمیت و فلسفه برگزاری دهه امامت و لایت»، «اجرا و گسترش طرح یکشنبه‌های علوی» تاکید شده است.

 

دوشنبه ۲۰ تیر به عنوان روز «ولایت، ضامن تحقق گام دوم انقلاب» که در همین راستا «نقش ولایت در اقتدار نظام اسلامی»، «نقش ولایت در استحکام ساختار درونی و اقتدار بین المللی نظام»، «نقش غدیر و ولایت در ایجاد تمدن نوین اسلامی»، «تبیین عفاف و حجاب از منظر امیرالمومنین (ع)»، «تبیین سبک زندگی علوی و فاطمی» تاکید شده است.

 

سه شنبه ۲۱ تیر به عنوان روز «ولایت، عدالت و انتظار» که در همین راستا «تبیین نسبت غدیر و مهدویت»، «امیرالمومنین (ع) مظهر ولایت و امام زمان (ع) برپاکننده عدالت»، «تبیین مهدویت در خطبه غدیر»، «تبیین نقش انتظار در تحقق اهداف مقدس غدیر» تاکید شده است.

 

چهارشنبه ۲۲ تیر به عنوان روز «ولایت و مردم سالاری دینی» که در همین راستا «تبیین نقش مردم سالاری دینی در اسلام»، «تبیین وظایف متقابل حاکمیت و مردم از دیدگاه امیرالمومنین (ع)»، «تبیین وظایف اشاعه و گسترش فرهنگ ولایی و غدیری در بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی»، «مقایسه مردم سالاری دینی با سایر نظامات سیاسی و اجتماعی» تاکید شده است.

 

پنجشنبه ۲۳ تیر به عنوان «روز ایثار و دفاع از حریم ولایت» که در همین راستا «تبیین ضرورت مجاهدت در حفظ و گسترش حقیقت غدیر»، «تجلیل از شهدا و خانواده معظم شهدا به ویژه سادات شهید، شهدای مدافع حرم، جانبازان و آزادگان»، «تبیین تأثیر ایثار امیرالمومنین (ع) در ایجاد حکومت نبوی و وحدت اسلامی»، «تبیین نقش ایثار و فداکاری در حفظ غدیر در طول تاریخ اسلام» تاکید شده است.

 

جمعه ۲۴ تیر ولادت امام علی النقی الهادی (ع) به عنوان روز «ولایت، هدایت و عزت اسلامی» که در همین راستا «ترویج زیارت غدیریه امام هادی (ع)»، «تبیین مفاهیم فرازهای گرانسنگ زیارت جامعه کبیره»، «تبیین تعالیم و سیره امام هادی (ع)»تاکید شده است.

 

شنبه ۲۵ تیر به عنوان روز «ولایت محور و وحدت امت اسلامی» که در همین راستا «امیرالمومنین (ع)، محور وحدت امت اسلام»، «سیره امیرالمومنین (ع) در دستگیری از نیازمندان و محرومین»، «تبیین اهمیت و ضرورت وحدت ملی»، «امیرالمومنین (ع) و ولایت در منابع شیعی و اهل سنت» تاکید شده است.

 

یکشنبه ۲۶ تیر به عنوان روز «ولایت، بصیرت، استکبارستیزی» که در همین راستا «نقش اعتقادات دینی و مذهبی ملت ایران در پیروزی انقلاب اسلامی»، «تبیین نقش بصیرت در ولایت پذیری»، «تبیین نقش بصیرت در شناخت دشمن و مقابله با آن»، «تبیین نقش ولایت و امامت در مقاومت اسلامی و مقابله با استکبار»، «اجرا و گسترش طرح یکشنبه‌های علوی» تاکید شده است.

 

دوشنبه ۲۷ عید سعید غدیر به عنوان «روز غدیر، امامت و ولایت» که در همین راستا «افزایش معرفت جامعه نسبت به غدیر»، «تبیین فلسفه غدیر»، «ترویج آداب و سنن غدیر»، «تبیین آموزه‌های غدیر به عنوان نیاز امروز و فردای جوامع بشری» تاکید شده است.

 

سه شنبه ۲۸ تیر به عنوان روز «قرآن و عترت» که در همین راستا «تبیین ولایت در قرآن کریم و روایات»، «تبیین پیوند ناگسستنی قرآن و اهل بیت (ع)»، «قرآن و عترت در خطبه غدیر» تاکید شده است.

 

چهارشنبه ۲۹ تیر ولادت امام موسی الکاظم (ع) که در همین راستا «تبیین سیره امام موسی الکاظم (ع)»، «تبیین فضائل و تعالیم امام موسی الکاظم (ع)»تاکید شده است.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چمران: هنوز نامه‌نگاری‌ها درباره آرامستان جدید تکمیل نشده است
۱۲۲ طرح کشاورزی و تولیدی در آذربایجان‌غربی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
طنین زنگ انقلاب در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
افتتاح ۲۳۹ پروژه عمرانی خلخال در دهه فجر
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در استان و استاندار قزوین
سناریوی کاراکاس در کوبا تکرارشدنی نیست
تازه‌های سیما
بهره برداری از بیش از ۳۸ کیلومتر راه روستایی در زنجان
آغاز برنامه‌های چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از امروز
تسهیل استفاده بانوان از دوچرخه و موتور نیازمند زیرساخت است
بازداشت ۸۵ عامل اصلی میدانی و تخریبگر اموال مردم زنجان
سفر وزیر راه و شهرسازی به استان مرکزی
وظیفه ما آگاهی‌بخشی به نسل جدید درباره اهداف و آرمان‌های انقلاب است
نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس البرز
بهره برداری از ۲ طرح مهم آبزی پروری در آذربایجان غربی
«پانتولیگ»، در شبکه سه
آغاز برنامه‌های چهل و هفتمین فجر انقلاب اسلامی در گلستان
آغاز بکار جشنواره در لباس سربازی 
قلعه ساسانی نهاوند در مسیر ثبت ملی
نواخته شدن زنگ انقلاب اسلامی در دبستان دخترانه فرهنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)