• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۶۲۲۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۸
بین الملل » اروپا
در نشست تجار و صاحبان صنایع ایتالیا؛

امیرعبداللهیان : خواستار تضمین جدی از آمریکا هستیم

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما از آمریکا برای انتفاع کامل اقتصادی ایران از مزایای برجام تضمین می‌خواهیم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم؛ «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در نشست صاحبان صنایع ایتالیا در اقامتگاه سفیر ایران در رم گفت: توجه به ایتالیا از اولویت‌های ایران است نخست آن که روابط دو کشور؛ قدمتی ۱۶۰ ساله دارد و روابط سیاسی دو کشور در وضع بسیار خوبی است و این ناشی از نگاه مثبت ایران به ایتالیا و بالعکس است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: علت دیگر اولویت ما به اروپا؛ اقتصاد مکمل دو کشور است. ایتالیا نزد مردم ایران مقبولیت دارد و این فرصت مهمی برای بخش خصوصی، صنعتی و تجاری در ایتالیاست.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: ایتالیا با نگاه بیطرفانه و مستقل با ایران تعامل می‌کند و به همین علت من امروز در رم هستم و گفتگو‌های سازنده‌ای با همتایم داشتیم.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به بحران کرونا و جنگ اوکراین و روسیه بر اقتصاد و امنیت جهان افزود: بحران کرونا اقتصاد جهانی را برای بیش از دو سال به نوعی در کما وارد کرد و جنگ اوکراین نیز مشکل امنیت انرژی و غذایی را فراروی جهانیان قرار داد.

وزیر امور خارجه گفت: درباره بحران اوکراین؛ جمهوری اسلامی ایران مخالف جنگ است و مذاکره و دیپلماسی را راه حل خوبی می‌داند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر تلاش بسیاری کردیم که جنگ متوقف شود و مسیر سیاسی در دستور کار جدی کیف و مسکو قرار گیرد.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: ما ضمن توجه به ریشه‌های جنگ مخالف جنگ در اوکراین هستیم و همانطور که در افغانستان، یمن، عراق و سوریه برای توقف جنگ تلاش کردیم در اوکراین نیز همین سیاست را در پیش گرفتیم.

وی ادامه داد: آوارگی زنان، کودکان و مردان اوکراینی برای ما دردآور است همانطور که آوارگی زنان، کودکان و مردان یمنی و افغانستانی دردناک است.

رئیس دستگاه دیپلماسی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ایران مسیر ترانزیت شمال به جنوب و شرق به غرب را کاملاً فعال می‌کنیم و شبکه فعال ریلی، زمینی و دریایی فعالی را در اختیار شرق و غرب عالم قرار می‌دهیم.

امیرعبداللهیان افزود: در تماس اخیر با وزیر خارجه اوکراین گفتم که آمادگی داریم مسیر ترانزیتی ایران را برای صادرات مواد غذایی این کشور به دیگر کشور‌ها در اختیارشان قرار دهیم.

وی گفت: همانطور که در تحولات منطقه و در جنگ اوکراین مخالفت جنگیم مخالف تحریم نیز هستیم.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به روابط دیرینه ایران و ایتالیا افزود:در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میلادی ایتالیا توانست به شریک اول تجاری ایران در اروپا بدل شود.

وی تاکید کرد: امروز در گفتگو با وزیر خارجه ایتالیا اشاره کردم که در فاصله این سال‌ها قرارداد‌هایی با رقم ۳۰ میلیارد یورو میان دو کشور به امضا رسید و باید آن را اجرایی کنیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: برغم تحریم‌های آمریکا توانستیم همکاری‌های اقتصادی با برخی کشور‌ها را توسعه دهیم و این کشور‌ها خود را از تحریم‌ها مستثنی کردند.

امیرعبداللهیان گفت: بخشی از این استثنا‌ها شامل کشور‌های همسایه ما شد اکنون بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات برق به عراق صادر می‌کنیم و این کشور از تحریم‌ها مستثناست.

وی افزود: اکنون گاز به ترکیه صادر می‌کنیم و این کشور نیز از تحریم‌های آمریکا در این زمینه مستثنی است.

آقای امیرعبداللهیان افزود: با وزیر خارجه ایتالیا گفتگو کردیم که بخش‌های خصوصی د کشور با سرعت بیشتری می‌توانند همکاری‌های تجاری دو کشور را توسعه دهند و برای تردد تجار و گردشگران توافق کردیم.

وی گفت: در این چارچوب پرواز‌های ایران ایر میان تهران و رم در روز‌های آینده از سر گرفته می‌شود.

وزیر امور خارجه همچنین درباره مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: ما برای رسیدن به توافق خوب و پایدار جدی هستیم.

امیرعبداللهیان افزود: در دولت جدید در وین با ۴ به علاوه یک به طور مستقیم و با آمریکا به طور غیرمستقیم گفتگو کردیم و به یک متن دست یافتیم که این متن نیازمند بازنگری نهایی است.

وی افزود: البته در موضوع تضمین، گفتگو‌های فنی همچنان ادامه دارد و در مسائل فنی باقیمانده، بخشی از مذاکرات ما با نماینده اتحادیه اروپا در حال انجام است.

امیرعبداللهیان گفت: همچنین از طریق اتحادیه اروپا پیام‌های کتبی میان ما و آمریکا در حال تبادل است.

وی افزود: امروز با همتای ایتالیایی به طور مفصل گفتگو کردیم که به تلاش‌ها برای رسیدن به نقطه پایانی توافق ادامه می‌دهیم.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: طرف آمریکایی برای رسیدن به گام نهایی توافق باید واقع‌بینانه برخورد کند و ابتکار لازم را از خود نشان دهد.
وزیر امور خارجه خطاب به فعالان صنایع ایتالیا گفت: ممکن است برای شما این پرسش مطرح باشد که کی توافق به پایان می‌رسد و اکنون در چه نقطه‌ای قرار داریم؟

وی افزود: ابتکارات متنوعی را روی میز گذاشتیم و باعث باز ماندن دریچه دیپلماسی و پیشرفت مذاکرات بودیم.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اگر فردا طرف آمریکایی ابتکارعمل و واقع بینانه خودش را نشان دهد توافق در کمتر از چند ساعت دست یافتنی خواهد شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با طرح این پرسش که امریکا در چه موضوعی باید ابتکار نشان دهد افزود: طرف آمریکایی و سه کشور اروپایی بار‌ها در طول مذاکرات اعلام کردند که نفع اقتصادی ایران از برجام، موضوع مهمی است.

وی تاکید کرد: ما از طرف‌های مقابل اعم از سه کشور اروپایی و آمریکا می‌خواهیم که هر آن چه که مانع نفع کامل اقتصادی ایران از برجام می‌شود برطرف شود و طبق آن چه در جلسات مطرح کردند تبدیل به تضمینی در متن توافق شود.

وزیر امور خارجه افزود: در واقع ما تضمین می‌خواهیم که ایران از مزایای کامل برجام برخوردار شود.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: در گفتگو‌های امروز با وزیر خارجه ایتالیا درباره همکاری دو کشور در عرصه تجهیزات پزشکی، نفت، انرژی، صنعت، امور فرهنگی و گردشگری گفتگو کردیم.

در این نشست که در اقامتگاه سفیر کشورمان در رم در حال برگزاری است ۹۰ نفر از بازرگانان ایتالیایی حضور دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جمعی از تجار و صاحبان صاحبان صنایع ایتالیا در این نشست، دیدگاه شان را درباره تقویت همکاری شرکت‌های صنعتی دو کشور بیان می‌کنند.

در ادامه، آقای زامپینی رئیس اتاق بازرگانی ایتالیا و ایران سخنرانی خواهد کرد.

در این مراسم همچنین وزیر امور خارجه به تبیین ظرفیت‌های صنعتی و فناوری کشورمان می‌پردازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
گرفتن تضمین کاملا صحیح و عقلانی است . اگر یکبار دیگه آمریکا برجام را پاره کنه تمام دنیا به ما میخندن . مومن ( انسان عاقل) هیچگاه دو باره گرفتار همان فریب و نیرنگ قبلی نمیشود.
سلام:مجلس اگر براستی انقلابی و عصاره فضائل ملت است باید با تصویب طرح قاطع دو فوریتی ممنوعیت قانونی ابدی مذاکره از طرف هر دولت جمهوری اسلامی با غرب وبیگانه را در زمینه دفاعی ،موشکی ، فضایی، نانو ، هسته ای جدید، سلول های بنیادی، پزشکی، هوش مصنوعی وهمه علوم و فنون پیشرفته را تصویب کند زیرا هدف وضع تحریم های همه جانبه علیه ایران از طرف امریکا و غرب ،ناراضی کردن ملت و در پی آن گشودن باب مذاکره است و اهداف مذاکره هم باج خواهی و پسرفت کشوردرسراشیبی سقوط است درصورت عدم مذاکره امید به آن، از طرف دشمن قطع گردیده و حربه و بازی کثیف تحریم و مذاکره بی خاصیت می گردد.درغیر این صورت با این مذاکرات خفت بار به مانند تیم روحانی در صورت عدم پافشاری برخواسته های به حق جمهوری اسلامی تمام موئلفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری مانند غربگرایان و شیفتگان مذاکره قبلی به تاراج می رود بدون اینکه ساختار کلی تحریم ها لغوگردد«بی پرده باید گفت با این قرارداد امثال برجام علاوه بر نابودی صنعت هسته ای جز خفت، ذلت و تاراج علمی و فنون پیشرفته ،تورم افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری، جهش قیمت ارز و گرانی بی ضابطه کالاومسکن،هیچ رهاوردی برای کشور نخواهد داشت» نکته مهم و حیاتی دیگر که نمایندگان محترم مجلس همواره باید مد نظر قراردهند در تصویب هر نوع قوانینی باید نظارت و بازدارندگی در خود آن قانون گنجانده شود به این نحو که مصوبه ای که به قانون تبدیل شده در هررده و مقامی از ریاست جمهوری گرفته تا هرمقامی در صورت عدم اجرای آن از طرف مستنکف، وصف مجرمانه ومجازات بازدارنده در آن گنجانده شود تا کسی جرات نکند قانون را به سخره گرفته و یا آنرا قبول نداشته و اجرا نکند. مصوباتی که بار ها ازطرف مجلس و تائید شورای نگهبان به قانون تبدیل شد اما همچنان ازطرف دو رئیس جمهور اخیر آقایان احمدنژاد و مخصوصاً روحانی اجرا نشد.
اینا بیان تضمین جدی بدند !!!
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)