• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۶۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
از مزیت های بورس تهران

اتصال شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه

معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران گفت: بورس تهران به عنوان بازوی اجرایی بازار سرمایه در وصل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه پیش قدم است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)؛ مهدی زمانی سبزی در خصوص برگزاری همایش شرکت‌های دانش بنیان، افزود: بازار سرمایه محل تلاقی انواع صنایع، کسب و کار‌ها و تخصص‌ها از جمله صنایع فولادی و پتروشیمی و پالایشگاهی، دارویی و هتل داری و رایانه‌ای و رشته‌های مالی و حسابداری تا حقوق و فناوری اطلاعات است.
معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ و فعال در صنایع مختلف برای تجهیز منابع به تامین مالی از طریق بازار سرمایه روی می‌آورند، در این فضا رسالت رکن تنظیم‌گر بازار (رگولاتور)، افزایش کارایی تخصیصی است به طوری که انواع بنگاه‌های اقتصادی با بالاترین درجه از کارایی بتوانند از منافع بازار سرمایه که همان تخصیص بهینه منابع است منتفع شوند.
این مقام مسوول شرکت بورس اظهار کرد: در دو دهه اخیر در کشور ما کسب و کار‌هایی با موضوع ارائه خدمات و فروش کالا مبتنی بر دانش فناوری اطلاعات و بر پایه اینترنت متولد شدند و در حال رشد هستند هرچندکه بر اساس آمار با میانگین جهانی فاصله دارند. افزایش ضریب نفوذ اقتصاد دیجیتال در فضای کلان اقتصادی و سرعت رشد تکنولوژی، کشور‌های در حال توسعه را ناگزیر به بسترسازی برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان می‌کند.
زمانی سبزی خاطرنشان کرد: بها دادن به کسب و کار دیجیتال با تقویت شرکت‌های دانش بنیان میسر خواهد بود. شرکت‌هایی که در ذات خود توامان ریسک و بازده بالا دارند.
معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران با بیان اینکه بورس تهران به عنوان بازوی اجرایی بازار سرمایه وظیفه دارد پیش قدم در وصل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه باشد، گفت: با تعامل هر چه پایدارتر و مستحکم‌تر بازار سرمایه با مجموعه‌های دانش بنیان یک رابطه برد برد به ارمغان آید.
زمانی سبزی تصریح کرد: امکان پذیرش شرکت‌های حایز شرایط و تامین مالی از طریق ابزار‌ها و نهاد‌های مالی جدید از مزایای بورس برای شرکت‌های دانش بنیان است، در بازار سرمایه نیز نیازمندی‌هایی وجود دارد که در صورت ایجاد ارتباط دو طرفه با همت شرکت‌های استارتاپی که در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند مرتفع خواهد شد.
معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران با اشاره به هداف برگزاری همایش شرکت‌های دانش بنیان، بازار سرمایه و دورنمای آینده گفت: ایجاد فضای تعاملی جهت انتفاع کسب و کار‌های دانش بنیان و بازار سرمایه است که امید می‌رود با استمرار آن با نگاه ملی، منافع صاحبان ایده به عنوان بنیان گذاران مجموعه‌های دانش بنیان و سرمایه گذاران این حوزه حداکثر شود، ضمن اینکه معرفی شرکت‌های دانش بنیان توسعه یافته به جوانان ساعی و نخبه کشور نویدبخش آینده‌ای روشن برای فعالیت در این زمینه خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)