• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹
علمی و فرهنگی

برپایی موکب استقبال از زائران افغانستانی اربعین در «دوغارون»

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد و باخرز از برپایی ۲ موکب در مرز «دوغارون» برای استقبال از زائران افغانستانی برای زیارت عتبات عالیات در ایام اربعین، خبرداد.

برپایی موکب استقبال از زائران افغانستانی اربعین در «دوغارون»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام علی‌اصغر علیپور گفت: تقریبا از ۶ سال پیش، اولین زائران افعانستانی عتبات عالیات به قصد پیاده روی اربعین وارد ایران شدند، آن سال‌ها ایستگاه‌ها، خدمات محدودی را به زائران افغانستانی ارایه می‌دادند.
وی اضافه کرد: سال ۹۷ ما یک موکب خدمت رسانی برپا کردیم، متاسفانه با همه گیری ویروس کرونا ۲ سال این موکب‌ها و خدمت رسانی‌ها تعطیل بود و امسال در نظر داریم با برپایی ۲ موکب پذیرای این دوستان باشیم.
وی از برپایی یک موکب با نام «پیامبر اعظم (ص)»در نقطه صفر مرزی خبر داد و گفت: این موکب خدمات فرهنگی و اجتماعی ارائه می‌دهد و موکب دیگری با نام «امام رضا (ع)» در سالن چند منظوره اداره کل اتباع استان خراسان رضوی خدمات تغذیه، پزشکی، اسکان و ساماندهی ناوگان حمل و نقل را در اختیار زائران قرار می‌دهد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد و باخرز با بیان اینکه این موکب‌ها از ابتدای ماه صفر به مدت یک ماه برقرار خواهند بود، ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال بالغ بر ۸۰ هزار زائر افغانستانی امام حسین (ع) از طریق مرز دوغارون وارد کشور شوند و روزانه ۷۰ دستگاه اتوبوس در معبر زمینی دوغارون مستقر می‌شوند که کار انتقال زائران خارجی به مشهد مقدس را بر عهده خواهند داشت، انتقال زوار از مشهد به مرز‌های غرب کشور برعهده دوستان مشهدی خواهد بود.
حجت الاسلام علیپور با بیان اینکه مسئولیت موکب‌ها با ما و شورای هیئات مذهبی و خدمات رسانی مردمی است گفت: دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلفی در ارایه خدمات دخیل هستند و پشتیبانی را انجام می‌دهند، آستان مقدس رضوی کار‌های پشتیبانی را در موکب امام رضا (ع) انجام می‌دهد و هزینه این موکب‌ها توسط مردم و هیأتی‌ها تامین می‌شود.
وی تصریح کرد: برای ارائه خدمات هم مردم ثبت نام می‌کنند و شیفت بندی می‌شوند. حداقل ۱۵۰ نفر ثابت و چند برابر این تعداد به صورت مقطعی وظیفه خدمت رسانی را برعهده دارند که غالبا نیرو‌های بسیجی و هیئتی هستند و از اول تا انتهای ماه صفر خدمات را ارائه می‌دهند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد و باخرز تاکید کرد: تقریباً تمامی کسانی که به قصد زیارت عتبات عالیات وارد ایران می‌شوند از لحاظ روادید و ویزا مشکلی ندارند و خودشان توجیه هستند، خوشبختانه ورود غیر قانونی زوار به ندرت اتفاق می‌افتد و اکثر غریب به اتفاق دارای روادید و پاسپورت هستند.
حجت الاسلام علیپور از اخلاص و خلوص نیت به عنوان یکی از نکات بارز این زوار نام برد و گفت: اخلاص و ارادت این زوار به اهل بیت مثال زدنی است که حالات آن‌ها، حس معنویت را در ما به عنوان خدمت گزار زنده می‌کند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که استقبال از زائران افغانستانی اربعین در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته بهتر و با خدمات بیشتر و در خور شان آنان باشد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)