• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۸۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

استفاده از ظرفیت‌های موجود برای گسترش روابط ایران و جمهوری تونس

معاون حقوقی،امور مجلس و استان‌های وزارت ارشاد در دیدار با سفیر جمهوری تونس در تهران گفت: تماس تلفنی اخیر روسای جمهوری دو کشور و گفتگوی آن‌ها با یکدیگر تأکید بر تعمیق روابط فرهنگی و سیاسی بین دو کشور داشته است.

استفاده از ظرفیت‌های موجود برای گسترش روابط ایران و جمهوری تونسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد هاشمی در این دیدار با تبریک عید قربان، افزود: امیدواریم از ظرفیت‌های موجود بین دو کشور دوست و برادر بهترین بهره برای رسیدن به درجه مطلوب تبادلات تجاری، فرهنگی و سیاسی را ببریم.

وی ادامه داد: از سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران تعمیق روابط با کشور‌های مسلمان و آفریقایی به ویژه کشور تونس است که این کشور از لحاظ تمدن فرهنگی دارای جایگاه مطلوبی است و نقاط مشترک تمدنی زیادی بین ایران و تونس وجود دارد.

معاون حقوقی وزیر فرهنگ ادامه داد: علاقه تاریخی و تمدنی بین ایران و تمدن شمال آفریقا بویژه با کشور تونس وجود دارد و از این مورد باید نهایت بهره را برای افزایش تبادلات فرهنگی، علمی و دانشگاهی برد.

وی با اشاره به علاقه کشور تونس به تبادلات و آموزش صنایع دستی برای مردم تونس، ادامه داد: ایران آمادگی همکاری‌های مشترک بویژه آموزش صنایع دستی به کشور تونس را دارد.

هاشمی با تاکید بر اینکه کشور ایران از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون در حوزه‌های مختلف فرهنگی، صنعتی و ... به خودکفایی رسیده است، تاکید کرد: برای تبادل و انتقال تجربیات در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های فرهنگی و علمی آمادگی کامل برای همکاری با کشور تونس را داریم.

در ادامه این دیدار سفیر جمهوری تونس در تهران نیز گفت: پس از گفتگوی تلفنی روسای جمهوری ایران و تونس حضور خود در این جلسه را به فال نیک می‌گیرم و اتفاق خوشایندی به شمار می‌آید چرا که دو کشور اشتراکات فرهنگی و تمدنی بسیاری با یکدیگر دارند و همیشه بر روابط و تبادلات تجاری و فرهنگی بین دو کشور تاکیدداشته ایم.

سمیر المنصر با بیان اینکه روابط سیاسی دو کشور ایران و تونس در مرحله خوبی است، ادامه داد: جمهوری تونس به دنبال حفظ و تعمیق روابط خود با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف است و تاریخ روابط این دو کشور همواره این موضوع را به اثبات رسانده است.

سفیر جمهوری تونس در تهران با بیان اینکه مردم ایران با تاریخ و تمدن تونس آشنایی دارند، گفت: این آشنایی نشان دهنده وجود روابط بین دو کشور از دیرباز است و ایران یک کشور فرهنگی است و روابط انسانی و فرهنگی بین دو کشور وجود دارد.

سفیر تونس در تهران با اشاره به جایگاه صنعت فرش کشور ایران، ادامه داد: صنعت فرش کشور ایران یکی از صنایع مهم در جهان به شمار می‌آید و آمادگی آموزش‌های ایران به علاقه‌مندان در تونس در این زمینه را داریم.

وی در عین حال تصریح کرد: از حوزه فرهنگ می‌توان بهره‌های بسیاری برای گسترش روابط بین دو کشور از جمله گردشگری، آموزشی، دانشگاهی و ... داشت.

سفیر جمهوری تونس در تهران گفت: ما کشور ایران را کشور برادر و دوست خود می‌دانیم و بر گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف با این کشور تاکید داریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)