• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۸۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۵
بین الملل » غرب آسیا

ضرورت اقدام هماهنگ دستگاه‌های بین‌المللی کشور در موسم حج

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: پیگیری کار‌های ویژه و تولید ویژه‌نامه‌های تخصصی توسط نهاد‌های مختلف در هماهنگی با بعثه مقام معظم رهبری از جمله پیشنهاد‌های خوبی است که باید پیگیری شود.

ضرورت اقدام هماهنگ دستگاه‌های بین‌المللی کشور در موسم حجبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر لزوم همکاری و انسجام دستگاه‌های بین‌اللملی در موسم حج گفت: پیگیری کار‌های ویژه و تولید ویژه‌نامه‌های تخصصی توسط نهاد‌های مختلف در هماهنگی با بعثه مقام معظم رهبری از جمله پیشنهاد‌های خوبی است که باید پیگیری شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت، در دیدار با اعضای هیئت علمی بعثه مقام معظم رهبری، بر لزوم همکاری و تقویت انسجام میان دستگاه‌های فعال در عرصه‌های فرهنگی و بین‌المللی در زمینه حج تاکید کرد.
وی به برگزاری خوب و اثرگذار نشست‌ها و همایش‌ها در حج اشاره و تاکید کرد: تولید ویژه‌نامه‌های تخصصی از سوی نهاد‌های مختلف طی یک سال و انتشار آن در موسم حج از جمله پیشنهادات خوبی است که باید پیگیری شود.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه یاد و خاطره ۶ نفر از عوامل تأثیرگذار در عرصه فعالیت‌های بین‌الملل بعثه از جمله مرحوم آیت‌الله تسخیری و خانم طوبی کرمانی را گرامی داشت و با اشاره به حضور کاروان قاریان قرآن در حج، اظهار کرد: اگر تلاش کنیم در موسم حج شب‌های قرآنی با سایر کشور‌های جهان اسلام داشته باشیم، زمینه وحدت و گفتگو با کشور‌ها بیش از پیش فراهم می‌شود. در این مجالس می‌توان از فعالیت‌های قرآنی در ایران نیز سخن گفت.
سرپرست حجاج ایرانی افزود: فرصت‌ها و زمینه‌های بهره‌گیری از حج در هر سال متفاوت از سال‌های پیش است، و امسال با توجه به حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط درمعاونت امور بین الملل زمینه‌های بهتری فراهم شده است و امیدوارم این وضعیت ارتقاء یابد.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب تأکید کرد: به نظر می‌رسد که مدیریت امور اهل سنت بعثه باید گزارشی از واقعیت‌های داخل ایران و خدماتی که بعد از انقلاب اسلامی ارائه شده، تهیه کند. اکنون مدارس حج برای اهل سنت در بعثه مقام معظم رهبری راه اندازی شده است که نمونه آن را برای شیعه نداریم. این نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری ویژه بعثه برای خدمت‌گزاری به اهل سنت است.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به گزارشی درباره پررنگ شدن مسائل خانواده و مشکلات اجتماعی در جهان اسلام تصریح کرد: بحث خانواده و سبک زندگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب به ویژه در بیانیه گام دوم انقلاب است. اگرچه این بیانیه ناظر به انقلاب و مردم ایران تهیه شده است، ولی به نوعی نیاز جهان اسلام نیزمی باشد و ترجمه آن می‌تواند ترویج شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)