• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۸۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷
بین الملل » غرب آسیا
وزير خارجه کشورمان خبر داد ؛

ايده مشترک ايران و واتيکان براي برقراري صلح در اوکراين

وزیر امور خارجه کشورمان از طرح ایده مشترک ایران و واتیکان برای برقراری صلح در اوکراین با استفاده از ظرفیت روابط تهران - مسکو خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  وزیر امور خارجه کشورمان از طرح ایده مشترک ایران و واتیکان برای برقراری صلح در اوکراین با استفاده از ظرفیت روابط تهران - مسکو خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین مسائل مربوط به بحران اوکراین و فلسطین و ایده برگزاری رفراندوم در میان همه ساکنان اصیل فلسطین اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان را از دیگر موضوعات مطرح در دیدار با مقامات واتیکان برشمرد.
حسین امیرعبداللهیان پس از دیدار با مقامات واتیکان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اعزامی خبرگزاری صدا و سیما به ایتالیا گفت: ایده‌هایی مطرح شد که با توجه به مناسبات تهران - مسکو چگونه می‌توان به توقف جنگ در اوکراین و بازگشت دو طرف به مذاکره سیاسی پرداخت که در این چارچوب مقرر شد با استفاده از ظرفیت روابط موجود مان با روسیه ابتکار گفتگو و صلح را به طور مشترک با واتیکان بتوانیم برای توقف جنگ پیگیری کنیم.
وی با تبیین دیگر موضوعات مطرح در دیدارش با مقامات واتیکان افزود: با توجه به تعطیلات تابستانی آقای پاپ؛ امروز با نخست وزیر و وزیر امور خارجه واتیکان، رایزنی‌های مفصلی داشتیم و حدود دو ساعت درباره گفتگو‌های ادیانی، مناسبات جمهوری اسلامی ایران و واتیکان و مسائل مهمی که در جهان به عنوان چالش با آن مواجه ایم از بحران در اوکراین گرفته تا دیگر مسائل مرتبط به غرب آسیا به ویژه موضوع فلسطین گفتگو کردیم.
امیرعبداللهیان گفت: در موضوع مناسبات دوجانبه توافق کردیم که یادداشت تفاهمی در سطح وزرای امور خارجه در آینده نزدیک امضا شود که چهارچوب مناسبی برای ادامه همکاری‌های رسمی دو طرف در دسترس قرار گیرد.
وی افزود: در سفر اخیر آیت الله اعرافی رئیس حوزه‌های علمیه کشور به واتیکان، ایده‌هایی درباره امضای سند همکاری میان واتیکان و حوزه‌های علمیه و به طور مشخص؛ قم مطرح شده بود که بر اجرای آن هر چه سریعتر آن در چارچوب گفتگو‌های ادیانی میان ما و واتیکان تاکید شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین مسائل مربوط به بحران اوکراین و فلسطین و ایده برگزاری رفراندوم در میان همه ساکنان اصیل فلسطین اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان را از دیگر موضوعات مطرح در دیدار با مقامات واتیکان برشمرد.
امیرعبداللهیان گفت: این ایده برای نخست وزیر واتیکان قابل توجه بود که جمهوری اسلامی ایران چنین راه حل دموکراتیک را مطرح می‌کند و حتی درباره جزئیات این موضوع گفتگو کردیم.
وزیر امور خارجه در پاسخ به این پرسش خبرنگار ما که واتیکان در جلوگیری از اقدامات ضد دینی و به ویژه اسلام ستیزی در برخی کشور‌های اروپایی چه نقشی می‌تواند ایفا کند؟ اظهار داشت: این موضوع؛ هم در گفتگو‌های آیت الله اعرافی با جناب آقای پاپ بررسی و هم در دیدار امروز ما یکی از مسائلی که مطرح شد؛ لزوم توجه به درک متقابل اسلام و مسیحیت است.
وی افزود: در رایزنی‌های امروز نیز به اهمیت مواضع جناب آقای پاپ و واتیکان در کمک به کاهش اسلام‌هراسی در دنیای غرب اشاره کردم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)