• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۸۶۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۲
بین الملل » غرب آسیا
 سید مقاومت:

آمریکا در پروژه خاورمیانه جدید شکست خورد

دبیر کل حزب الله لبنان تصریح کرد ناکامی و شکست پروژه آمریکا برای خاورمیانه جدید از جمله دستاورد‌های مقاومت در جنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶ است.

به گزارش گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از گزارش شبکه المیادین، دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی امروز خود درباره آخرین تحولات سیاسی جهان و منطقه اعلام کرد ناکامی و شکست پروژه آمریکا برای خاورمیانه جدید از جمله دستاورد‌های مقاومت درجنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶ است.

آمریکا وارد دوران پیری و سالخوردگی شده است

سید مقاومت افزود: امروز نسخه‌های جدیدی از پروژه (آمریکا) برای خاورمیانه جدید وجود دارد و سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه در همین چارچوب انجام می‌گیرد.
اعلام کرد آمریکای امروز متفاوت از آمریکای سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۶ است و رئیس جمهور پیر (ناتوان) آن تصویری از آمریکایی است که وارد دوران پیری و سالخوردگی شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اهداف سفر بایدن پیر به کشورهای غرب آسیا 
دبیر کل حزب الله لبنان خاطر نشان کرد ترغیب کشور‌های حوزه خلیج فارس به صادرات نفت و گاز یکی از اهداف و برنامه‌های سفر جو بایدن به منطقه است.

سید حسن نصرالله تاکید کرد مقاومت تنها نیرویی است که لبنان برای دستیابی به حقوقش در زمینه نفت و گاز در اختیار دارد.

وی همچنین تصریح کرد استخراج نفت و گاز میلیارد‌ها دلار درآمد مالی برای لبنان را بدون هیچ گونه بدهی خارجی تضمین می‌کند و این تنها راه برای نجات کشور و برون رفت از بحران فعلی است.

دبیر کل حزب الله لبنان همچنین افزود: ماموریت نخست و اصلی آمریکایی‌ها از نتایج جنگ روسیه و اوکراین، ایجاد جایگزینی برای گاز روسیه برای کشور‌های اروپایی است.

سید مقاومت در ادامه سخنان خود تاکید کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سفر به منطقه قطعا چیزی برای ارایه به ملت فلسطین ندارد.
وی خاطر نشان کرد: آنچه که جو بایدن باید درخواست کند تمدید آتش بس در یمن نیست بلکه پایان جنگ و محاصره این کشور و برگزاری نشستی برای دستیابی به یک راه حل یمنی (گفتگو‌های یمنی - یمنی) است.
دبیر کل حزب الله لبنان گفت: از جمله دستاورد‌های جنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶، ایجاد قواعد (جدید) بازدارندگی میان لبنان و دشمن صهیونیست است.

سید حسن نصر الله همچنین تاکید کرد: تمام اسرائیلی‌ها می‌دانند که سخنان بنی گانتس (وزیر جنگ اسرائیل) درباره ورود به خاک لبنان پوچ و بی معناست.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: حمله پهپادی به سکوی نفتی به این دلیل بود که کارگران در آن منطقه بدانند آنجا محل امنی نیست.

سید مقاومت همچنین در ادامه هشدار داد: به بنی گانتس (وزیر جنگ اسرائیل) توصیه می‌کنم هر زمان تصمیمی برای ورود به بنت جبیل (شهرکی در جنوب لبنان) گرفتند، تجربیات آخرین روز‌های جنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶ را بار دیگر مرور کند.
حسن نصر الله تصریح کرد اسرائیلی‌ها هنگام انجام محاسبات خود برای ورود به جنگ باید شرایط محیط زیستی، ظرفیت ها، توانمندی‌ها و نیز مسایل جغرافیایی را که همه این‌ها به نفع مقاومت است، در نظر بگیرند.

سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان خطاب به مقامات این کشور گفت: اجازه ندهید آمریکایی‌ها شما را فریب دهند و وقت شما را تلف کنند.
سید مقاومت به مقامات لبنان گفت: اگر تا قبل از ماه سپتامبر حقوق خود را تثبیت نکنید، پس از این تاریخ کار‌ها پر هزینه خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ما آمریکا را میانجی بی طرفی در گفتگو‌ها میان بیروت و تل آویو در مورد ترسیم مرز‌هایی دریایی نمی‌دانیم بلکه آمریکا فقط به نفع اسرائیل کار می‌کند و لبنان را تحت فشار قرار می‌دهد.
دبیر کل حزب الله لبنان همچنین افزود: فرصت طلایی در مورد استخراج نفت و گاز، هم اکنون است.
وی خاطر نشان کرد فرصت طلایی در خصوص مسئله استخراج نفت و گاز همین دو ماه پیش رو است و پس از آن هزینه استخراج بیشتر خواهد شد.

سید حسن نصرالله  گفت: ما گزینه‌هایی در هوا، دریا و زمین داریم و همه این گزینه‌ها بر روی میز قرار دارند.
حسن نصرالله تصریح کرد: هر کاری که به نفع پرونده گفتگو‌ها (درباره ترسیم مرز‌های دریایی) باشد در زمان مناسب و به میزانی که لازم باشد، انجام خواهیم داد.
وی خاطر نشان کرد: دشمنان و دوستان باید بدانند مسئله ترسیم مرز‌ها بسیار مهم و سرنوشت ساز است و کار (استخراج نفت و گاز) تنها راه برای نجات لبنان و مردم آن است و ما در این موضوع وارد جنگ روانی نمی‌شویم.

نصر الله همچنین افزود: اگر با جلوگیری از استخراج نفت و گاز لبنان، اجازه ندهند تا لبنان خود را از این وضعیت نجات دهد، دیگران نیز قادر به استخراج نفت و گاز (​از دریای مدیترانه) و فروش آن‌ها نخواهند بود.
دبیر کل حزب الله لبنان گفت:​ ما لبنانی‌ها فارغ از همه تنگنا‌ها و اختلاف‌ها باید در برابر اسرائیل موضع واحد و یکپارچه‌ای داشته باشیم تا صدای واحدی از ما به گوش آن رژیم برسد.

»»» بیشتر بخوانید...

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام بر سید مقاومت بنظر این حقیر دوران افول آمریکا همانگونه که حضرت آقا گفتند شروع شده
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)